Etiquetes

12 mesos 12 pans acompanyament almívar Alt Camp amanides amb cervesa amb licor amb oove amb vi aperitius arquitectura arrossos art efímer aviram B/N bacallà Baix Camp Baix Ebre barbacoa batuts begudes berenars blogs amics bolets bombons bunyols Caldos Aneto carabassa caramels carn celíacs cereals cerveses Chartreuse chutneys cítrics closca còctels colors conserves cremes creps croquetes cuina amb calçots cuina d'aprofitament cuina del món cuina per a mandrosos cuinant amb... de festa de fiambrera de la vida del nostre hort dolços el galliner el gran recapte embotits enoturisme entrants entrepans escabetxos escumes esdeveniments socials esmorzars espècies farina de garrofa fish'n'chips flams flors fondant formatge forn fruita fruits secs fumats galetes gelatina gelats gossos herbes hortalisses horts urbans infusions iogurt Karakia km0 Lékué licors llaminadures llegums llet llibres magdalenes maionesa mel melmelades microones nata natura olis recomanats olla de pressió Open Bloggers Food & Wine Tarragona 2014 ous panades pans pasta pastissos patates peix pel·lícules per a adults pícnic pizzes plats d'estiu plats per a nens porc postres premsa Priorat productes bio quiches racó vegà receitas brasileiras receptes del 15 receptes emocionals receptes musicals refranys reptes revista Cuina saladets salses sandvitxos sense gluten sèries tv slowfood sopes sorbets suflés suquets Tarragona tempura Terra Alta Thermomix tòfones torrades torrons tradicions truites vegetariana verdures viatges vins recomanats Violeta wok xocolata Xocolates Creo

dimecres, 31 d’agost de 2011

Batut de síndria {com melancia fresca}


Encara estem en el temps de la síndries i vénen de gust. I si esteu en una platja del Brasil, en aquest cas Saquarema, una platja fantàstica veureu passar un noi que en ven i ve tan de gust!
Us proposo un batut ben fresc que es fa molt al Brasil i no sé si ho sabeu però la llet condensada es fa servir en moltes receptes brasileres.
Aquí en teniu una.

Necessitarem:
 - 5 talls de síndria
 - 1 pot petit de llet condensada
 - gel picat

Farem:
Barrejar la síndria picada amb la llet condensada a la batedora. Ho hem de deixar amb una textura ben fina. Posem el gel picat a la copa i servim. Guarnim al gust. Com també hi podem afegir qualsevol licor que ens vingui bé.

S'ha de servir amb molta alegria. Si us fixeu en la fotografia del batut surt una làmina de l"Oda a la sandía" de Pablo Neruda i en reprodueix un tros:
...la redonda, suprema y celestial sandía es la fruta del árbol de la sed, es la ballena verde del verano...

Ens delectarem amb el batut mentre sentim una Cançó d'amor de Lluís Llach en portuguès i que canta la brasilera Zizi Possi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada