Etiquetes

12 mesos 12 pans acompanyament almívar Alt Camp amanides amb cervesa amb licor amb oove amb vi aperitius arquitectura arrossos art efímer aviram B/N bacallà Baix Camp Baix Ebre barbacoa batuts begudes berenars blogs amics bolets bombons bunyols Caldos Aneto carabassa caramels carn celíacs cereals cerveses Chartreuse chutneys cítrics closca còctels colors conserves cremes creps croquetes cuina amb calçots cuina d'aprofitament cuina del món cuina per a mandrosos cuinant amb... de festa de fiambrera de la vida del nostre hort dolços el galliner el gran recapte embotits enoturisme entrants entrepans escabetxos escumes esdeveniments socials esmorzars espècies farina de garrofa fish'n'chips flams flors fondant formatge forn fruita fruits secs fumats galetes gelatina gelats gossos herbes hortalisses horts urbans infusions iogurt Karakia km0 Lékué licors llegums llet llibres magdalenes maionesa mel melmelades microones nata natura olis recomanats olla de pressió Open Bloggers Food & Wine Tarragona 2014 ous panades pans pasta pastissos patates peix pel·lícules per a adults pícnic pizzes plats d'estiu plats per a nens porc postres premsa Priorat productes bio quiches racó vegà receitas brasileiras receptes del 15 receptes emocionals receptes musicals refranys reptes revista Cuina saladets salses sandvitxos sense gluten sèries tv slowfood sopes sorbets suflés suquets Tarragona tempura Terra Alta Thermomix tòfones torrades torrons tradicions truites vegetariana verdures viatges vins recomanats Violeta wok xocolata Xocolates Creo

dilluns, 26 de setembre de 2011

Crumble de coco amb gelat de xocolata i figues {bo!!!}


M'agrada viatjar i m'agrada el menjar diferent de quan viatjo. Avui us convido un postre anglès.
I això és el que he preparat: un crumble de coco amb gelat de xocolata i figues.
Per a fer-lo per a quatre persones he  
Necessitat:
 - 50 g de coco ratllat
 - 50 g de farina de blat
 - 50 g de sucre candi
 - 50 g de mantega
Per acompanyar:
 - gelat de xocolata 
 - 2 figues

He fet:
En un bol gran barregem els ingredients del crumble, mentre tindrem el forn escalfant-se a 180º, treballant-los amb els dits.
En una safata de forn posem paper de cuinar i a sobre la massa del crumble.
El tindrem uns 10 minuts.
Traiem i amb els dits anem trencant perquè tinguis una textura arenosa.
Per a servir-lo hi posem una bona bola de gelat de xocolata i uns trossos de figues a dauets per sobre.
Molt bo. 

Com que és un dolç britànic li retrem homenatge a Amy Winehouse, que a mi m'agrada molt, cantant una versió que fa molt bona de Round Midnight. Espero que us agradi.

2 comentaris:

  1. Una gran combinació! Sempre l'he fet amb ametlla en pols, però amb coco encara ha de quedar millor. I el contrast de textures, sabors i temperatures ha de ser deliciós.

    ResponElimina
  2. Que idéa tan original, me encanta el crumble y me encaanta el coco, tengo probar esa combinación.
    Además tengo que decir que acabo de descubrir tu blog y estoy encantada, que recetas tan ricas y que fotografías tan bonitas!
    Un petó!

    ResponElimina