dilluns, 26 de setembre del 2011

Crumble de coco amb gelat de xocolata i figues {bo!!!}


M'agrada viatjar i m'agrada el menjar diferent de quan viatjo. Avui us convido un postre anglès.
I això és el que he preparat: un crumble de coco amb gelat de xocolata i figues.
Per a fer-lo per a quatre persones he  
Necessitat:
 - 50 g de coco ratllat
 - 50 g de farina de blat
 - 50 g de sucre candi
 - 50 g de mantega
Per acompanyar:
 - gelat de xocolata 
 - 2 figues

He fet:
En un bol gran barregem els ingredients del crumble, mentre tindrem el forn escalfant-se a 180º, treballant-los amb els dits.
En una safata de forn posem paper de cuinar i a sobre la massa del crumble.
El tindrem uns 10 minuts.
Traiem i amb els dits anem trencant perquè tinguis una textura arenosa.
Per a servir-lo hi posem una bona bola de gelat de xocolata i uns trossos de figues a dauets per sobre.
Molt bo. 

Com que és un dolç britànic li retrem homenatge a Amy Winehouse, que a mi m'agrada molt, cantant una versió que fa molt bona de Round Midnight. Espero que us agradi.

2 comentaris:

  1. Una gran combinació! Sempre l'he fet amb ametlla en pols, però amb coco encara ha de quedar millor. I el contrast de textures, sabors i temperatures ha de ser deliciós.

    ResponElimina
  2. Que idéa tan original, me encanta el crumble y me encaanta el coco, tengo probar esa combinación.
    Además tengo que decir que acabo de descubrir tu blog y estoy encantada, que recetas tan ricas y que fotografías tan bonitas!
    Un petó!

    ResponElimina