Etiquetes

12 mesos 12 pans acompanyament almívar amanides amb cervesa amb oove amb vi aperitius arquitectura arrossos art efímer aviram B/N bacallà barbacoa batuts begudes berenars blogs amics bolets bombons bunyols Caldos Aneto carabassa caramels carn celíacs cereals cerveses Chartreuse chutneys cítrics closca còctels colors conserves cremes creps croquetes cuina amb calçots cuina d'aprofitament cuina del món cuina per a mandrosos cuinant amb... de festa de fiambrera de la vida del nostre hort dolços el galliner el gran recapte embotits enoturisme entrants entrepans escabetxos escumes esdeveniments socials esmorzars espècies farina de garrofa fish'n'chips flams flors fondant formatge forn fruita fruits secs fumats galetes gelatina gelats gossos herbes hortalisses horts urbans infusions iogurt Karakia km0 Lékué licors llegums llet llibres magdalenes maionesa mel melmelades microones nata natura olis recomanats olla de pressió Open Bloggers Food & Wine Tarragona 2014 ous panades pans pasta pastissos patates peix pel·lícules per a adults pícnic pizzes plats d'estiu plats per a nens porc postres premsa Priorat productes bio racó vegà receitas brasileiras receptes del 15 receptes emocionals receptes musicals refranys reptes revista Cuina saladets salses sandvitxos sense gluten sèries tv slowfood sopes sorbets suflés suquets Tarragona tempura Thermomix tòfones torrades torrons tradicions truites vegetariana verdures viatges vins recomanats Violeta wok xocolata Xocolates Creo

dimarts, 22 de novembre de 2011

Biscoitos brasileiros {amb música de Bach}


A casa la música ens agrada molt a tots. Al Brasil no hi ha família, per humil que sigui, que no tingui un instrument. La música és present a totes les cases. Una demostració clara és la qualitat de la música brasilera que és molt apreciada arreu del món. Avui és el Dia de la Música, Santa Cecília, i farem unes galetes de recepta brasilera en homenatge a tots els músics, tant els coneguts com els que no ho són. 

Per a fer aquestes galetes torno a fer servir la meva super-llibreta de notes.

Necessitarem:
 - 2 1/2 tasses (llet) de farina
 - 1 tassa (cafè) de llet
 - 100 g de mantega en pomada
 - l cullerada (postres) de llevat
 - 1 cullerada (cafè) de sal

Farem:
Aquí he hagut de posar-hi imaginació perquè només tenia la recepta.
Així que en un bol  he posat tots els ingredients i els he anat pastant fins tenir la massa compacte i que no s'aferrés als dits.
Opcional: he afegit fruits secs de postres de músic trossejats.
L'he aplanat amb el corró i tallat amb la forma que tenia especial: una clau de sol.
Mentre ho feia, tenia el forn escalfant-se a 190º.
Les he enfornat damunt el silpat a la safata del forn durant uns 13 minuts.
Aquestes galetes no porten sucre, són salades i resulten molt lleugeres i fàcils de menjar.

Avui ho tenim difícil amb la música perquè m'agrada tota i davant un músic quina podríem posar?
Em decideixo per  les Suites per a violoncel de Bach. Estaria bé que fossin les interpretades per Pau Casals.
I ara a somiar...
Jo ho vaig fer mentre veia una òpera de titelles a Praga: representació de Don Giovanni de Mozart.

6 comentaris:

  1. Quin motllo més xulo! Jo també el vull... que el Pol es dedica a la música i segur que quedaria ben sorprès amb unes galtes com aquestes. El buscaré ;)

    ResponElimina
  2. Quin cortapastes més chulo! Perfectament adaptat al tema ;o)
    M'encanta preparar galetes salades per anar picant fent vermut, així que m'emporto aquesta recepta.
    Petonets,
    Palmira

    ResponElimina
  3. Molt maca la foto amb la partitura!!! petonets

    ResponElimina
  4. Me animaré a hacerlas, se las ve tan fáciles de hacer, y tienen tan buena pinta!
    Un beso

    ResponElimina
  5. ostras que idea de hacer la foto mas bonita,estas galletas seguro que estan buenisimas
    peto

    ResponElimina
  6. Quin atrezzo, partitura i tot!
    Si es que no cal posar sucre a totes les galetes, no?
    Petons.

    ResponElimina