Etiquetes

12 mesos 12 pans acompanyament almívar amanides amb cervesa amb licor amb oove amb vi aperitius arquitectura arrossos art efímer aviram B/N bacallà Baix Camp barbacoa batuts begudes berenars blogs amics bolets bombons bunyols Caldos Aneto carabassa caramels carn celíacs cereals cerveses Chartreuse chutneys cítrics closca còctels colors conserves cremes creps croquetes cuina amb calçots cuina d'aprofitament cuina del món cuina per a mandrosos cuinant amb... de festa de fiambrera de la vida del nostre hort dolços el galliner el gran recapte embotits enoturisme entrants entrepans escabetxos escumes esdeveniments socials esmorzars espècies farina de garrofa fish'n'chips flams flors fondant formatge forn fruita fruits secs fumats galetes gelatina gelats gossos herbes hortalisses horts urbans infusions iogurt Karakia km0 Lékué licors llegums llet llibres magdalenes maionesa mel melmelades microones nata natura olis recomanats olla de pressió Open Bloggers Food & Wine Tarragona 2014 ous panades pans pasta pastissos patates peix pel·lícules per a adults pícnic pizzes plats d'estiu plats per a nens porc postres premsa Priorat productes bio quiches racó vegà receitas brasileiras receptes del 15 receptes emocionals receptes musicals refranys reptes revista Cuina saladets salses sandvitxos sense gluten sèries tv slowfood sopes sorbets suflés suquets Tarragona tempura Terra Alta Thermomix tòfones torrades torrons tradicions truites vegetariana verdures viatges vins recomanats Violeta wok xocolata Xocolates Creo

dilluns, 12 de desembre de 2011

Cuixetes de pollastre arrebossades {bones i fàcils}




Com que ja estem en plena planificació dels menús de festa, avui us presento un plat ben fàcil i que queda molt vistós. Als nens els agradarà molt, això de menjar amb els dits els encanta, i als no tan nens també.
Per a 4 persones

Necessitarem:
 - 4 cuixetes de pollastre
 - una pastanaga
 - una patata
 - un tros de porro
 - un tros d'api
 - una fulla de col
 - aigua
 - sal i pebre
per arrebossar:
 - 1 ou
 - pa 
 - espècies al gust
 - olives negres sense pinyol
 - oli d'oliva

Farem:
En una cassola amb aigua hi posarem les cuixetes, amb pell i ben netes, i totes les verdures, netes i tallades a trossos. Salpebrerem al gust.
Ho farem bullir amb foc no massa fort uns 30 minuts.
Reservarem el brou per si ens ve de gust una sopeta, o bé, amb les verduretes fer un puré.
Traurem la pell de les cuixetes i les assecarem amb paper de cuina perquè no esquitxin al fregir-les.
Ratllarem el pa, les olives negres i les espècies amb la Thermomix.
Ho farem amb pa perquè així l'arrebossat quedarà més cruixent.
Jo he posat nou moscada, curri i canyella.
Un cop arrebossat, fregir amb l'oli d'oliva.
Guarnirem amb uns barretets fets amb un full de paper blanc.
Per la part de dins hi posarem una tira de adhesiu transparent perquè no es taquin d'oli.
Servir amb alegria.
Aprofitarem els dies de festa per anar a la fira!
I continuem amb la música de la Marató de TV3. Una delícia escoltar l'Andrea Motis & Joan Chamorro Group amb Over the raimbow. Això, passem als fets...

8 comentaris:

  1. Un menú infantil (i no tant infantil) estupendu! Ja els clavava jo una bona queixalada!
    Petonets i bona setmana!

    ResponElimina
  2. Jo, com l'Alba, m'apunto al menú infantil!
    M'encanta el toc d'olives a l'arrebossat!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  3. Quines mitges més mones que porten les cuixetes...Es veuen super tendre. El toc d'olives deu potenciar el seu sabor...Fantàstic!

    ResponElimina
  4. Si senyor!!! amb alegría rebo aquesta recepta, per sencilla i n'estic segura que bona
    MOLTES GRACIES MACA:)

    ResponElimina
  5. quin arrebossat més bo!!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  6. M'agrada aquest arrebossat però l'hauré de tastar amb alguna altra cosa, no m'agraden les cuixes de pollastre, i sense TMX.
    Què maco això de "amb alegria"!
    Petons.

    ResponElimina
  7. La foto d'aquestes cuixetes està per llepar la pantalla. M'encanta com t'han quedat i el arreobssat amb canyella me l'emporto!
    Petonets,
    Palmira

    ResponElimina
  8. Oh!!! com m´agrada, les faré per als nens i els grans!!!!Muaks

    ResponElimina