dimecres, 25 de gener del 2012

Truita de xocolata {un somni de truita}



Truites. Somiar truites: qui no ho ha fet alguna vegada? Doncs jo aquest mes somiava fer una altra per a Memòries d'una cuinera, però el temps m'ha atrapat en un laberint existencial i us en proposo una que ja tenia feta: de xocolata.
Per persona

Necessitarem:
 - 1 ou
 - 2 cullerades soperes i generoses de xocolata tipus Nutella
 - 1 cullerada sopera de mantega
 - 1 cullerada sopera de Cointreau
 - unes fulles de menta

Farem:
Posarem la mantega a la paella i quan s'hagi desfet hi posem l'ou batut per a fer una truita a la francesa ben plana, tipus crep.
En un bol petit posem la xocolata al microones uns 20 segons perquè s'estovi.
Acte seguit la posem sobre la truita i la caragolem.
La perfumem amb el licor i la decorem amb les fulles de menta.
Aquesta truita la podem tenir preparada i emplatada amb temps i en el moment de servir la passem 20 segons pel microones.
Podem acompanyar-la de fruita fresca i fins i tot amb una bola de gelat.
A la fotografia de dalt un nen de l'illa de Terranova (Amazones) amb el fruit del cacau.

Us agrada l'Eric Clapton? A mi, molt. He sentit la versió que fa de Autumn leaves. No us la perdeu.


21 comentaris:

  1. Doncs em sembla una bona proposta!!! saps que mai he tastat una truita dolça???? quin nen més maco! moltes gràcies Nani, ets una incondicional!!! petonets

    ResponElimina
  2. Com pot ser que amb ingredients tan simples s'aconsegueixin coses tan bones?? I més fàcil que fer una creppe. Fantàstica idea. A mi també m'agrada molt, l'Eric Clapton. Ja fa mil anys el vaig anar a veure al Sant Jordi... i vaig xalar... petonet!

    ResponElimina
  3. Mai he provat na truita dolça, però té una pinta genial!

    Petons maca

    ResponElimina
  4. Me n'apunto la recepta!!!! Té una pinta... espectacular! Quina gana de bon matí!:D

    ResponElimina
  5. Aquesta proposta dolça m'encanta, inclús em sembla més deliciosa que una creppe. Ben fet ;)
    Petons!

    ResponElimina
  6. Vull aquesta truita i la vull ara!!!!! jajajaja!
    Preciosa la foto del nen de Terranova.
    Petonets

    ResponElimina
  7. M'esteu fent venir ganes de menjar truites dolces i la de xocolata em sembla un bon començament!
    Petons i moltíssimes gràcies per participar.

    ResponElimina
  8. Quines ganes de menjar una truita com aquesta m'ha agafat.... Una foto deliciosa! I la recepta sobretot! jejj
    Petons

    ResponElimina
  9. Quin tros de truita! No n´he fet ni menjat mai de xocolata Mmmm! ja n´ho estic imaginat, ara per berenar...
    Molts petons

    ResponElimina
  10. ha d'estar bona aquesta truiteta de xocolata... i una miqueta menys entretinguda de fer que les creps de Nutella que sempre em demanen per casa.
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  11. Molt bona la truita de xocolata, jo ja l'havia provat!! La foto del nen molt xula!!
    Ptns.
    Susanna.

    ResponElimina
  12. Aii! la truita de xocolata! què injustament oblidada que la tenia... quan era nena m'encantava i sempre la demanava, ara fa uns quants anys que no la tasto, però em sembla que amb la teva recepta no passarà gaire més! ;)

    Un petonet, tens un blog preciós que et fa sentir com a casa! :)

    ResponElimina
  13. Quina recepta tan senzilla i "apetitosa"!
    Marta

    ResponElimina
  14. Me ha gustado conocer tu blog y su bonita fotografía!
    Esta tortilla es un dulce sencillo y original!
    Besos

    ResponElimina
  15. Em sembla una idea fantàstica aquesta truita dolça. Quan l'he vist m'he recordat que tinc pendent desde fa molts anys "la tortilla fea de chocolate" de la filla de l'Arzak...
    Petonets,
    Palmira

    ResponElimina
  16. Això ha d'estar boníssim! Només veure la foto ja m'entren ganes de menjar-me-la!
    Petons

    ResponElimina
  17. ohh quina delicia!! segur q és espectacular... no he provat mai de fer-la però m'hauré d'animar!

    petonets

    ResponElimina
  18. Aquí estaba, dandome un vuelta por tu casita y me encontrado con esta receta que me ha parecido muy rica. Con tu permiso me la llevo.
    Por cierto enhorabuena por la KA. Ya verás que es una maravilla y lo que te quita de trabajo. Espero que pronto vea colgadas las fotos de ese pan de molde. Me haría muchaaa ilusion.

    Bss

    ResponElimina
  19. QUE DELICIA, EU LAMBIA OS DEDOS E O PRATO....ADOREI.
    BJS

    ResponElimina