divendres, 5 d’octubre del 2012

Els colors de Tarragona I {bonics colors}


Aquest cap de setmana Tarragona es convertirà en una ciutat plena de colors: tindrem el Concurs de Castells i això vol dir que vindran colles castelleres d'arreu de Catalunya i que amb les seves camises alegraran els carrers. És l'espectacle casteller més gran del món. Serà una bona excusa per a visitar la nostra ciutat, perquè d'entrades no crec que en quedin per a entrar la Tarraco Arena Plaça. Així que us convido que vingueu a gaudir d'un bon passeig per la ciutat i de pas aprofiteu per a menjar en qualsevol dels nostres restaurants, que en tenim molts i uns de molt bons.

Les fotografies de Tarragona sempre mostren els monuments més coneguts: el Fòrum, l'Amfiteatre, el Circ i tants altres de la nostra Tàrraco Imperial. Però avui aprofito l'avinentesa per a ensenyar-vos petits racons de colors de la nostra ciutat i que a mi m'agraden especialment.

El cartell del concurs d'enguany està fet amb una fotografia d'Antoni Coll i que trobo molt expressiva. Es poden veure dos castellers que alcen la vista per a contemplar un castell d'una altra colla. Aquí el teniu.

Us esperem!!!!!!!

19 comentaris:

  1. Doncs si, m'ha agradat molt el post! per les fotos, per l'apunt cultural, i per la recomenació. Ho tindrem en conta, si mes no, per veureu a la prensa o TV. El cartell genial!
    BONES FESTES!

    ResponElimina
  2. No t'imagines com m'agradaria poder anar-hi!!! Les fotos ja són tot un viatje :o)
    Bones festes i a disfrutar molt!!!
    Petons,
    palmira

    ResponElimina
  3. Fantàstiques fotografies!
    Bones festes
    Petons
    Mónica

    ResponElimina
  4. Com m'agraden els castells,cada vegada que en veig, amb el so de les gralles i tot l'esforç dels castellers m'emociono, encara que n'hagi vist fer un munt de vegades.
    El meu marit és d'un petit poble entre Vilafranca i el Vendrell i això també compta.
    Que us ho passeu molt bé i gaudiu molt de la trobada, nosaltres aquest cap de setmana no podrem anar-hi, però aquest hivern tenim pensat fer una escapadeta a Tarragona que no coneixem massa bé, i tant aprop que ho tenim.
    Petons
    Conxita

    ResponElimina
  5. Passeu-ho molt bé, Nani!!! Quina alegria, quins colors! I sembla que "l'estiuet" us acompanyarà tot el cap de setmana!! ja ho explicaràs, oi? Petonets!

    ResponElimina
  6. M'agraden molt les fotografies, i la del cartell és genial! He estat a Tarragona en una ocasió, fa molts i molts anys. Algun dia hi tornarem, els nens no l'han visitat mai i estic segura que els impressionarà l'Arena!
    Gràcies Nani!!!! i molt bon cap de setmana!!!

    ResponElimina
  7. Certament, vius en una ciutat molt bonica... Jo hi he estat un parell de vegades i per a fer treballs de la universitat (vaig fer Història) i em va semblar preciosa!

    Que vagi molt bé el cap de setmana!! :D

    ResponElimina
  8. Tinc ganes de passejar per Tarragona! però potser vindrem un dia que no sigui de concurs, per passejar més tranquils!
    petonets

    ResponElimina
  9. bon cap de setmana!! que gaudiu molt de la festa. petonets

    ResponElimina
  10. També són festes del meu barri! jejeje Gaudeix molt de la festa!!
    Petons
    Sandra

    ResponElimina
  11. Una data important per al món casteller.
    Gaudeix-ne molt!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  12. TARRACO...http://en.wikipedia.org/wiki/Tarraco. PRECIOSA i plena de REGALS del passat.
    AMIGA, hem despedeixo per ara de fer comentaris als BLOGS AMICS; les mevas circunstancies personals aixís m'ho demanen, de totes maneras, no deixaré de veure els teus post sempre que pugui i aniré portan endevant el meu blog amb la mateixa estimació d'ara
    UNA FORTA ABRAÇADA
    Conxita

    ResponElimina
  13. La foto és boníssima,Mon germà hi serà amb el meu fillol, el Guifré, amb la coll de Gràcia. I bé Tarragona la conec tant! Sempre és agradable passejar pels racons de la part vella...però els de Tarragona també poden venir a Reus, que és tot molt proper i ara és també molt agradable.
    Petons.

    ResponElimina
  14. Tarragona és una ciutat amb una llum especial, els colors de les pedres, les ombres, el reflexe de la llum sobre el mar, els racons de la part alta, o arran de mar... per cert, quina nena més maca! bon concurs, Nani!

    ResponElimina
  15. M'encataria anar...però no podré. Com va anar el día 5, Nani?

    ResponElimina
  16. No hi vam poder anar, espero que anés d'allò més bé!
    I per cert, tens una coseta al meu bloc per tu! Passa a recollir-ho!
    http://pelplaerdecuinar.blogspot.com.es/2012/10/galetes-decorades-de-tardor-un-repte-i.html

    ResponElimina
  17. No he anat mai a aquesta trobada castellera...però prenc nota per l'any que ve.

    Petó

    ResponElimina
  18. Visca els castells! Visca els castellers! I visca Tarragona!

    ResponElimina