Etiquetes

12 mesos 12 pans acompanyament almívar Alt Camp amanides amb cervesa amb licor amb oove amb vi aperitius arquitectura arrossos art efímer aviram B/N bacallà Baix Camp barbacoa batuts begudes berenars blogs amics bolets bombons bunyols Caldos Aneto carabassa caramels carn celíacs cereals cerveses Chartreuse chutneys cítrics closca còctels colors conserves cremes creps croquetes cuina amb calçots cuina d'aprofitament cuina del món cuina per a mandrosos cuinant amb... de festa de fiambrera de la vida del nostre hort dolços el galliner el gran recapte embotits enoturisme entrants entrepans escabetxos escumes esdeveniments socials esmorzars espècies farina de garrofa fish'n'chips flams flors fondant formatge forn fruita fruits secs fumats galetes gelatina gelats gossos herbes hortalisses horts urbans infusions iogurt Karakia km0 Lékué licors llegums llet llibres magdalenes maionesa mel melmelades microones nata natura olis recomanats olla de pressió Open Bloggers Food & Wine Tarragona 2014 ous panades pans pasta pastissos patates peix pel·lícules per a adults pícnic pizzes plats d'estiu plats per a nens porc postres premsa Priorat productes bio quiches racó vegà receitas brasileiras receptes del 15 receptes emocionals receptes musicals refranys reptes revista Cuina saladets salses sandvitxos sense gluten sèries tv slowfood sopes sorbets suflés suquets Tarragona tempura Terra Alta Thermomix tòfones torrades torrons tradicions truites vegetariana verdures viatges vins recomanats Violeta wok xocolata Xocolates Creo

divendres, 12 de juliol de 2013

Cuinant amb... Be One {una coach ens cuida}


A la nostra cuina hi tenim un calaix on hi ha de tot. Hi guardem receptes de cuina i emocionals, de la vida, perquè qui cuida el cos cuida l'ànima. Avui participa amb nosaltres la meva filla Bibi, que encara que es dediqui a les empreses, ens ha regalat cinc minuts amb una recepta per a les vacances i el dia a dia. També té un blog des de fa poc, que és força interessant, doneu-li un cop d'ull: Be One Coaching.
Aquí us deixo la seva participació:

Durant l'època d'estiu que estem més relaxats, ens allunyem de l'estrès diari i el ritme vital canvia, és un bon moment per a parar i fer una reflexió, fer-nos una fotografia del què hi ha a la nostra vida i contemplar què és el què hi falta per a una vida plena de satisfacció i felicitat.

Et convido a:
 - Parar i reflexionar sobre qui vols ser i a què li vols donar lloc a la teva vida.
 - Cuidar-te i enfortir-te amb seguretat i confiança per emprendre el camí vital desitjat.
 - Vèncer les pors i inseguretats que no et permeten assolir els objectius marcats.
 - Definir els canvis que vols a la teva vida, aquí i ara n'és un bon moment.
 - Adoptar una actitud positiva i passar a l'acció, deix de costat les preocupacions.
 - Fer allò que t'agrada, gaudeix de cada moment i fes que aquests siguin únics.
 - Agrair tot allò que ja tens i celebrar-ho!

Fes un compromís amb tu mateix i no esperis més, entusiasma't amb la vida!


I com sempre, a la cuina violeta acabem amb una música que ens anima. 
Nani, Bibi, Violeta. Àvia, filla, néta. Tres generacions que acaben ballant i rient amb Mungo Jerry, In the summertime.
De fet, avui no calia música, em sentia feliç amb les rialles de la Violeta...

13 comentaris:

  1. Moltes gràcies a les dues!!! Són molt boniques aquestes paraules que ens ha deixat la Bibi! i gràciers per la recepta de vida!
    Sort a les tres!

    ResponElimina
  2. Una bona manera de començar el cap de setmana!! Gràcies a les 3 generacions ;-)

    ResponElimina
  3. Veig que la teva filla segueix els teus passos. Hi farem un cop d'ull! Petons

    ResponElimina
  4. I tant que si...més a sovint hauriem d'aturar-nos a fer aquestes reflexions. Semblen propostes com molt evidents...però si les analitzem una a una ens adonarem que sempre podem millorar.
    És fàcil viure.
    El que és dificil és viure en societat.
    Bona entrada, Nani, Bibi i Vivi.

    ResponElimina
  5. Molts i molt bons consells. Gràcies!
    Marta

    ResponElimina
  6. Moltes gràcies per aquestes paraules. M'ho apunto i hi reflexionaré. M'ha anat molt bé llegir-les. A nivell professional, estic atravessant una etapa de molts dubtes i inseguretats......i m'anirà molt pensar-hi.
    Vaig a fer una volteta pel seu blog.....
    Petons,
    Olga

    ResponElimina
  7. Una molt bona reflexió per començar l'estiu! El blog de la Bibi és molt interessant!! Bon estou per a tota la família! Petonets!

    ResponElimina
  8. Una recepta veritablement pràctica, que ens pot anar molt bé. Me'n vaig al blog de ta filla. Bon diumenge.

    ResponElimina
  9. Una recepta... de vida!
    Quan millori la conexió em passejo per casa la Bibi.
    Ptnts
    Dolça

    ResponElimina
  10. Qué bonic el fet de que les 3 generacions esteu juntes i presents en aquest momento... m'heu recordat una película, amb la música, els balls i la felicitat momentánea dels moments intensos.
    M'agrada la gent que crea receptes de vida, tant importants i tant dificils de fer. Sovint tenim els ingredients, però ens falla el forn, o el procés d'adob, ó la creença de que no sortirá bé.
    Felicitats a la Bibi, per caminar sobre terreny segur.
    M'agrada el blau de la pisina i el cocktail....

    ResponElimina
  11. Nani, me encantó conocer a Bibi¡¡¡ y teneros reunidas a las tres generaciones en la esa cocina violeta. A ver si finalmente os puedo conocer a las tres. Bss

    Virginia "sweet and sour"

    ResponElimina
  12. Crec que no hi ha millor música que les rialles dels nens, oi? del dia que hem tingut la nena a casa, ja no hem necessitat la ràdio...
    Tres generacions que m'han donat els consells que he d'aplicar en aquest moment de la meva vida: molts canvis, moltes alegries i decisions que em facin sentir bé (encara que no siguin les més convencionals potser...).
    Molta sort a la bibi per el seu projecte!
    Petonets,
    Palmira

    ResponElimina
  13. Caram!
    ... No sé perque em sorpren que tinguis una filla coach... Si només cal estar 1 minut al teu costat per adonar-se de lo excepcional que ets!

    ResponElimina