dijous, 26 de setembre del 2013

Els colors de Tarragona III {visiteu-nos}


El nostre és un blog de gastronomia, però com sabeu també ens agrada parlar de la vida i d'una determinada manera de viure-la. I ara que s'han acabat les festes de Santa Tecla 2013, nosaltres volem participar en la iniciativa que Tarragona mereix rebre visites tot l'any i no només a l'estiu.
Som una ciutat castellera i tenim una història que continua viva a la memòria de tots.
Avui només us porto els colors dels correfocs que hem viscut aquests dies i que us deixo, juntament amb els Colors de Tarragona I i Colors de Tarragona II, perquè us animeu a visitar-nos en qualsevol època.
Us esperem!!!
Amb la melangia de la tardor, de les festes que s'han acabat i de setembre que se'n va, una altra versió i molt exquisida de September Song, aquesta amb Pascal Comelade + Robert Wyatt.

17 comentaris:

  1. Els correfocs són una de les activitats que m'agraden més de la Festa Major, tan mirat des de fora com participant a dins... molt emocionants i molt vistosos!

    ResponElimina
    Respostes
    1. A mi m'agraden i com. Trobo a faltar quan amb les meves filles ens posàvem el barret i els seguíem! Li he promès a la Violeta que l'any vinent anirem totes dues. A ella també li agrada molt i aquest any ja s'ha estrenat!

      Elimina
  2. Oooohhh quines fotos més espectaculars del correfocs!! a bcn també hem estat de festa aquests dies però vaig arribar tard a l'espectacle de focs, dracs i dimonis :-))) Tarragona és una ciutat fantàstica i sempre ens ofereix imatges i colors com els que ens regales als teus posts.

    ResponElimina
  3. Quina colla de diables més animats teniu a Tarragona! una ciutat que m'encanta! però no tinc massa bons records d'algun correfoc de BCN i no m'agraden gens... però són espectaculars!

    ResponElimina
  4. Quina entrada més bonica Nani!! Aquest any no els hem vist els correfocs, però ho hem fet altres anys i són genials!!
    Recordo com de petita, al poble dels avis, em posava el barret i una semarreta ben molla i a ballar al mig dels correfocs.
    Petonets, MAR, de EQNME

    ResponElimina
  5. A la Festa Major han convidat una fotógrafa de fora i no calia, tenen una a casa.
    Dolors

    ResponElimina
  6. El Boletet aquest any va viure el seu primer correfoc -desde d'alt d'un balcó- i va flipar!!!!! :) petonets

    ResponElimina
  7. Nani, unes fotos fantàstiques. L'entrada, com sempre, i com tu bé dius, més enllà de la d'un simple bloc de cuina. Per això m'enganxa tant aquest blog tot i que no cuino mai.
    Felicitats!!!

    ResponElimina
  8. Quines fotogràfies tan plenes de visa i d'il.lusió!! M'encanten el correfocs, encara veig Polyanna amb més d'un any mira el correfoc del bateig del Drac de les Corts...quins records Nani!!!!
    Petonets, la rosseta de casa ens està donant molta feina amb el col.legi aquests dies :o(
    Palmira

    ResponElimina
  9. Perquè serà que ens agrada tant l'olor de la pólvora i el soroll dels petards???
    Visca les festes Majors!!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  10. Unes fotos espectaculars Nani!! una abraçada!

    ResponElimina
  11. Visca les festes populars i les tradicions! i els correfocs són molt bonics!!
    petonets

    ResponElimina
  12. Quines fotografíes més maques! Si aquesta semana era festa grossa! Hem de mantener ben vives les tradicions! Molts petons

    ResponElimina
  13. Quines fotos més xules!!! espero que hagueu passat unes bones festes i ara a esperar les de l'any vinent! un petó!

    ResponElimina
  14. Qué boniques són les festes majors i que bonica és Tarragona, és una ciutat que m'agrada molt, hi torno tot sovint!
    Ua abraçada Nani!

    ResponElimina
  15. Nani, yo creo que Tarragona merece una visita en cualquier época del año. Tus fotos son increíbles. Me encanta la tercera. Una pasada. Besazos.

    ResponElimina
  16. Fantàstiques fotografies i el magret anterior no te desperdici!
    Petons

    ResponElimina