Etiquetes

12 mesos 12 pans acompanyament almívar amanides amb cervesa amb oove amb vi aperitius arquitectura arrossos art efímer aviram B/N bacallà barbacoa batuts begudes berenars blogs amics bolets bombons bunyols Caldos Aneto carabassa caramels carn celíacs cereals cerveses Chartreuse chutneys cítrics closca còctels colors conserves cremes creps croquetes cuina amb calçots cuina d'aprofitament cuina del món cuina per a mandrosos cuinant amb... de festa de fiambrera de la vida del nostre hort dolços el galliner el gran recapte embotits enoturisme entrants entrepans escabetxos escumes esdeveniments socials esmorzars espècies farina de garrofa fish'n'chips flams flors fondant formatge forn fruita fruits secs fumats galetes gelatina gelats gossos herbes hortalisses horts urbans infusions iogurt Karakia km0 Lékué licors llegums llet llibres magdalenes maionesa mel melmelades microones nata natura OleumFlumen olis recomanats olla de pressió Open Bloggers Food & Wine Tarragona 2014 ous panades pans pasta pastissos patates peix pel·lícules per a adults pícnic pizzes plats d'estiu plats per a nens porc postres premsa Priorat productes bio racó vegà receitas brasileiras receptes del 15 receptes emocionals receptes musicals refranys reptes revista Cuina saladets salses sandvitxos sense gluten sèries tv slowfood sopes sorbets suflés suquets Tarragona tempura Thermomix tòfones torrades torrons tradicions truites vegetariana verdures viatges vins recomanats Violeta wok xocolata Xocolates Creo

dimarts, 10 de setembre de 2013

Pernil cuit amb cervesa negra {i regalèssia}


Estem d'enhorabona: la revista Cuina ha arribat al número 150 i ens convida a celebrar-ho el dia 21 a Manlleu. Enguany tornen a organitzar el Concurs per a blogaires i ens demanen que preparem una recepta amb pernil cuit. L'any passat ja ens vàrem presentar amb el nostre Bescuit de cervesa negra, escuma de peta crispies xoco i llimona de macarons i vam estar entre els 25 escollits per anar-hi. Va ser una molt bona experiència. Com que tenim ganes de repetir, participem!
Per a dues persones,

Necessitarem:
 - 300 g de pernil cuit La Selva en un sol tall d'1 cm
 - 1 llauna de cervesa negra
 - 2 claus d'olor
 - 2 cullerades soperes de mel o de sucre cremat Royal
 - 1 barreta de 18 g de regalèssia tallada a trossets
 - 1/2 tassa de brou de pollastre

Farem:
En una paella hi posem el pernil que haurem tallat al gust.
Hi aboquem la cervesa i afegim la resta d'ingredients.
Deixem coure uns 40 minuts amb el foc a mitja ànima.
Treiem el pernil i reduïm una mica la salsa, si és que encara no està prou espessa.
El pernil us quedarà colorejat i perfumat per fora i rosat i tendre per dins.
Ho servim acompanyat d'unes patates cuites al vapor i d'una cervesa negra ben fresca.
Mentrestant, Madeleine Peyroux ens regala J'ai deux amours. M'agrada la seva veu. La coneixeu?

13 comentaris:

  1. Uau, quina recepta més original, amb una salsa de regalèssia... ho he de provar, que a mi la regalèssia m'encanta, trobo que està infrautilitzada a la cuina.
    Molta sort en el concurs!

    ResponElimina
  2. Sort!!!! Bona recepta!!!
    Bon cap de setmana, guapa!

    ResponElimina
  3. Molta sort, amb aquesta recepta teniu moltes oportunitats de poder participar!!!
    Segur que la farem, el pernil cuit sempre m'ha agradat més i amb aquesta combinación d'ingredients segur que serà una meravella.
    La cançó si la conec, però la cantant no...
    Petonets,
    Palmira

    ResponElimina
  4. Molt bona proposta Nani!!! Comencem el curs ;-)))

    ResponElimina
  5. Original i arriscan fins l'ultim moment...!!! Una molt bona proposta... i ja m'agradaria tenir aquest plat devant!
    Les fotos genials, sembla que un pugui olorar aquest aroma enganxos i peculiar de la regalesia!
    Felicitats!

    ResponElimina
  6. original, original, original :-)

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  7. Una recepta molt original!! Molta sort! ;)

    ResponElimina
  8. Una combinació d'ingredients exquisida i original i una presentació fabulosa Nani!! Segur que ets una de les escollides!! Petonets!

    ResponElimina
  9. Nani, per mi ja tens una plaça a Manlleu... que bo!! Te una pinta impresionant. Un peto!

    ResponElimina
  10. Qué original! Regaliz con la pierna de cerdo. Me encantaría probarlo. Y si, yo si conozco a Madeleine Peyroux. Coincido contigo: una voz preciosa. Besitos.

    ResponElimina
  11. Quina recepta més original amb la regalessia...
    No sé com a aquestes alçades em segueixes ENCARA sorprenent...

    ResponElimina