dimarts, 1 de juliol del 2014

Albergínia amb salsa d'alfàbrega {ben gustós}


Ja estem mandrosos. A tots ens agrada anar a la platja o a la piscina i quan arribem a casa volem trobar-nos quelcom cuinat per a seure a taula, menjar i caure en una migdiada lleugera. Nosaltres així ho hem fet: un plat que vaig veure en un canal francès que em va semblar bo i fresc.
Es tracta de posar alfàbrega fresca, oli d'oliva i pètals de sal al got de la batedora i tritura-ho ben fi. Escalivem albergínia, al forn o al foc i la pintem amb la salsa. Ens la podem menjar tèbia o fresca del frigorífic (veureu que s'enfosqueix però és igual de bona). L'hem acompanyat d'un roast-beef que sempre en tenim a l'estiu i que en guardem la recepta en un paperet o la trobareu aquí.

Les p'tits papiers, Jane Birkin.

9 comentaris:

  1. el que soposaba...el meu plat favorit amb un pseudopesto...fantàstic!!!!! Ja voldría jo, no tornar de la platja o de la pool, sino tornar de treballar i tenir aquesta esberginia fresca i sabrosa, melosa i vellutada esperant-me per dinar... però ara que hi pensó, me la puc trovar... només me la tinc que fer...no tardaré gaire.
    Petons i bon resto de semana!

    ResponElimina
  2. M'agrada aquesta salseta amb alfàbrega per perfumar l'albergínia. Fresc o tebi, un tast deliciós. Petons.

    ResponElimina
  3. I tant, que estem mandrosos....la mandra no és solament cosa de nens, oi? ÉS un plat ideal per a mi...tots els ingredients m´agraden molt en especial l´alberginia.L' alfàbrega li dóna el toc d´estiu que tots hem estat esperant.

    ResponElimina
  4. Una salseta molt aromàtica. Precisament tinc una jardinera amb una alfàbrega que enamora. M'anirà molt bé aquesta proposta teva!!!
    Petons

    ResponElimina
  5. La albahaca me vuelve loca, y ya en esta forma de pesto sin queso me parece de lo mejor. Un besazo.

    ResponElimina
  6. M'agrada molt la salseta d'alfàbrega! Me l'apunto per a una parrillada de verdures...ha de ser la bomba! I la presentació en forma de timbal preciosa!
    Petons

    ResponElimina
  7. Sembla una combinació fantàstica, i la presentació també. M'agrada molt!
    Marta

    ResponElimina
  8. Quina raó que tens i com vénen de gust aquests plats, una molt bona recepta.

    ResponElimina