dijous, 18 de setembre del 2014

Un plaer adult {amb Pernod}


Els adults també necessitem sentir-nos nens de tant en tant. Per això, avui us he preparat unes postres que van en uns petits envasos de porcellana que enganyen a simple vista. La Virgínia, de Sweet&Sour, me'ls va regalar i jo els aprofito amb un Pernod del temps que encara es destilava a Tarragona.

Per a quatre gotets,

Necessitarem:
 - 3 fulls de gelatina neutre (5 g)
 - 125 ml de nata o crema fresca
 - 125 ml llet sencera
 - 2 cullerades soperes de sucre
 - 50 ml de Pernod

Farem:
Posem la gelatina en aigua freda i que es remulli durant uns quatre minuts.
En un pot que anirà al foc hi posem la nata, la llet, el sucre i la gelatina (que haurem escorregut).
Remenem a foc mitjà durant un parell minuts i quan comenci a fer unes petites bombolletes per les vores hi afegim el Pernod.
Treiem del foc i ho posem en petits gotets de vidre.
Deixem al frigorífic fins que qualli, unes quatre hores.

Resulten unes postres d'allò més. Molts fàcils i complaents amb els grans de casa que són com a nens.  Un detall simpàtic i que arrodoneix un bon àpat.
Sympathique, Pink Martini.

6 comentaris:

  1. Quina bona proposta Nani! M'encanten aquests gotets que t'ha regalat la Virginia, mira que fa temps que els vull tenir a casa també :o)
    M'apunto aquesta recepta per fer una versió iogurt !
    Una abraçada ben forta,
    Palmira

    ResponElimina
  2. Mas que un placer adulto es un autentico placer Nani, venir por aquí y ver estas ricuras. Oye yo lo haría en homenaje a Tarragona y mi amiga Nani con Chartreuse.. ¿qué te parece? Bss

    Virginia "sweet and sour"

    ResponElimina
  3. M'agrada el concepte de servir unes postres adultes en un envàs per a nens... un joc molt divertit, je je je...

    ResponElimina
  4. Realment, molt senzilles i originals, i els potets que t'han regalat queden la mar de bé!
    Marta

    ResponElimina
  5. Qué original. Me parece una idea estupenda y los vasitos del petit son precioso. Un besazo.

    ResponElimina
  6. M'encanten les tevés receptes i com les expliques...
    A veure quan ens veiem...
    Petons.

    ResponElimina