Etiquetes

12 mesos 12 pans acompanyament almívar amanides amb cervesa amb oove amb vi aperitius arquitectura arrossos art efímer aviram B/N bacallà barbacoa batuts begudes berenars blogs amics bolets bombons bunyols Caldos Aneto carabassa caramels carn celíacs cereals cerveses Chartreuse chutneys cítrics closca còctels colors conserves cremes creps croquetes cuina amb calçots cuina d'aprofitament cuina del món cuina per a mandrosos cuinant amb... de festa de fiambrera de la vida del nostre hort dolços el galliner el gran recapte embotits enoturisme entrants entrepans escabetxos escumes esdeveniments socials esmorzars espècies farina de garrofa fish'n'chips flams flors fondant formatge forn fruita fruits secs fumats galetes gelatina gelats gossos herbes hortalisses horts urbans infusions iogurt Karakia km0 Lékué licors llegums llet llibres magdalenes maionesa mel melmelades microones nata natura olis recomanats olla de pressió Open Bloggers Food & Wine Tarragona 2014 ous panades pans pasta pastissos patates peix pel·lícules per a adults pícnic pizzes plats d'estiu plats per a nens porc postres premsa Priorat productes bio racó vegà receitas brasileiras receptes del 15 receptes emocionals receptes musicals refranys reptes revista Cuina saladets salses sandvitxos sense gluten sèries tv slowfood sopes sorbets suflés suquets Tarragona tempura Thermomix tòfones torrades torrons tradicions truites vegetariana verdures viatges vins recomanats Violeta wok xocolata Xocolates Creo

dimarts, 8 de setembre de 2015

Còctel de Chartreuse {ganes de Santa Tecla}


Ahir va ser el meu aniversari i com cada any fem alguna cosa per a celebrar-ho. I per això vam aprofitar per a preparar un còctel inspirant-nos en el llibre de La cuina del Chartreuse, d'Arola Editors, del que ja hem parlat altres vegades.
Com que tenim a prop la festa major de Santa Tecla, hem comprat el Chartreuse especial que treuen per les festes que té 4º més que el normal. Enguany porta el drac del cartell que anuncia que les tenim a tocar.  Per a dues persones,

Necessitarem:
 - 1/8 l de Chartreuse groc
 - 1/4 l de limoncello
 - 1 llauna de tònica de llimona
 - 2 rodanxes de llima

Farem:
Posem el Chartreuse i el limoncello a la coctelera i l'agitem.
Ho servim a la copa i completem amb la tònica.
Guarnim amb la llima i glaçons.

Mirem el cel i respirem fondo mentre gaudim del còctel.
Caetano Veloso em canta The Carioca.
Gràcies Caetano.
Aprofitem per a convidar-vos a la nostra esperada festa major.
Sí, ganes de Santa Tecla.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada