Etiquetes

12 mesos 12 pans acompanyament almívar Alt Camp amanides amb cervesa amb licor amb oove amb vi aperitius arquitectura arrossos art efímer aviram B/N bacallà Baix Camp barbacoa batuts begudes berenars blogs amics bolets bombons bunyols Caldos Aneto carabassa caramels carn celíacs cereals cerveses Chartreuse chutneys cítrics closca còctels colors conserves cremes creps croquetes cuina amb calçots cuina d'aprofitament cuina del món cuina per a mandrosos cuinant amb... de festa de fiambrera de la vida del nostre hort dolços el galliner el gran recapte embotits enoturisme entrants entrepans escabetxos escumes esdeveniments socials esmorzars espècies farina de garrofa fish'n'chips flams flors fondant formatge forn fruita fruits secs fumats galetes gelatina gelats gossos herbes hortalisses horts urbans infusions iogurt Karakia km0 Lékué licors llegums llet llibres magdalenes maionesa mel melmelades microones nata natura olis recomanats olla de pressió Open Bloggers Food & Wine Tarragona 2014 ous panades pans pasta pastissos patates peix pel·lícules per a adults pícnic pizzes plats d'estiu plats per a nens porc postres premsa Priorat productes bio quiches racó vegà receitas brasileiras receptes del 15 receptes emocionals receptes musicals refranys reptes revista Cuina saladets salses sandvitxos sense gluten sèries tv slowfood sopes sorbets suflés suquets Tarragona tempura Terra Alta Thermomix tòfones torrades torrons tradicions truites vegetariana verdures viatges vins recomanats Violeta wok xocolata Xocolates Creo

dimecres, 30 de setembre de 2015

Truita dolça de poma {quan només en queda una}


Què fer quan no tens ganes de cuinar però et ve de gust alguna cosa dolça? I que mires al voltant i veus que queda una poma sola i avorrida al fruiter? I a l'ouera l'últim ou perquè fins i tot les gallines estan mandroses... No passa res. Ens farem una truita.
Sí, una truita que nos ens complicarà la vida però ens l'endolcirà. 

Necessitarem:
 - 1 ou
 - 1 poma
 - 1 cullerada sopera de mantega
 - sucre morè
 - canyella
 - oli de gira-sol

Farem:
Engeguem el forn en posició de gratinar.
Mentre tallarem la poma a làmines i només li traurem les llavors.
La fregirem lleugerament en l'oli i reservem sobre paper de cuina.
Posarem la mantega en una paella i quan s'hagi desfet hi posarem l'ou batut deixant que qualli una mica i seguidament repartim la poma per sobre.
Empolvorem amb sucre morè i canyella.
La posem a gratinar fins que es dauri.
I ara és quan la podeu customitzar al gust: que si una cullerada de mel, que si un raig del licor que més us agradi, que si uns fruits vermells... o una bola de gelat.
La música també la podeu triar vosaltres, però heu sentit mai Tok, Tok, Tok?
Walk on the wild side, us agradarà segur.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada