Etiquetes

12 mesos 12 pans acompanyament almívar amanides amb cervesa amb oove amb vi aperitius arquitectura arrossos art efímer aviram B/N bacallà barbacoa batuts begudes berenars blogs amics bolets bombons bunyols Caldos Aneto carabassa caramels carn celíacs cereals cerveses Chartreuse chutneys cítrics closca còctels colors conserves cremes creps croquetes cuina amb calçots cuina d'aprofitament cuina del món cuina per a mandrosos cuinant amb... de festa de fiambrera de la vida del nostre hort dolços el galliner el gran recapte embotits enoturisme entrants entrepans escabetxos escumes esdeveniments socials esmorzars espècies farina de garrofa fish'n'chips flams flors fondant formatge forn fruita fruits secs fumats galetes gelatina gelats gossos herbes hortalisses horts urbans infusions iogurt Karakia km0 Lékué licors llegums llet llibres magdalenes maionesa mel melmelades microones nata natura olis recomanats olla de pressió Open Bloggers Food & Wine Tarragona 2014 ous panades pans pasta pastissos patates peix pel·lícules per a adults pícnic pizzes plats d'estiu plats per a nens porc postres premsa Priorat productes bio racó vegà receitas brasileiras receptes del 15 receptes emocionals receptes musicals refranys reptes revista Cuina saladets salses sandvitxos sense gluten sèries tv slowfood sopes sorbets suflés suquets Tarragona tempura Thermomix tòfones torrades torrons tradicions truites vegetariana verdures viatges vins recomanats Violeta wok xocolata Xocolates Creo

divendres, 22 d’abril de 2016

El Dia de la Terra {i la nova revista Cuina}


Avui se celebra en diversos països del món El dia de la Terra i nosaltres hi volem posar el nostre gra de sorra tot fent-nos càrrec de la necessitat d'estimar el nostre planeta i tenir cura de no malbaratar els recursos que tenim a mà. Intentem ser respectuosos amb el medi ambient tot cuidant el nostre entorn.
Una de les coses que ens produeixen més plaer és menjar-nos algun producte que cultivem en el nostre petit hort urbà. Ara mateix hi tenim enciams, pastanagues, tomàquets que ja han florit, bledes i unes quantes herbes que perfumen els nostres plats. I parlant d'herbes: avui ha sortit la nova revista Cuina. Amb un format diferent i molt innovador volem felicitar a tots els que ho han fet possible. Més receptes, més seccions, més pàgines. Us la recomano. Cuina, menjar-beure-viure, tot allò que ens agrada fer amb un disseny molt bonic i, tal com diu en Josep Sucarrats a l'editorial, s'havia de renovar perquè quan van sortir al carrer, fa quinze anys, menjàvem d'una altra manera. I per això el Cuina ha canviat. Ha canviat amb i per a nosaltres i perquè ens hi sentim com a casa. Josep, tingues segur que així serà. M'ha agradat molt l'article de les herbes mediterrànies. Nosaltres que cuidem i mimem les nostres. Així que agafem el compromís de continuar estimant el nostre hort i demanar-vos que us feu un en un racó i veureu com n'és d'agraït veure com surten els cultius. I pel que sembla, tindrem amb la revista un bon aliat.

Nuvole biancheLudovico Einaudi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada