Etiquetes

12 mesos 12 pans acompanyament almívar Alt Camp amanides amb cervesa amb licor amb oove amb vi aperitius arquitectura arrossos art efímer aviram B/N bacallà Baix Camp barbacoa batuts begudes berenars blogs amics bolets bombons bunyols Caldos Aneto carabassa caramels carn celíacs cereals cerveses Chartreuse chutneys cítrics closca còctels colors conserves cremes creps croquetes cuina amb calçots cuina d'aprofitament cuina del món cuina per a mandrosos cuinant amb... de festa de fiambrera de la vida del nostre hort dolços el galliner el gran recapte embotits enoturisme entrants entrepans escabetxos escumes esdeveniments socials esmorzars espècies farina de garrofa fish'n'chips flams flors fondant formatge forn fruita fruits secs fumats galetes gelatina gelats gossos herbes hortalisses horts urbans infusions iogurt Karakia km0 Lékué licors llegums llet llibres magdalenes maionesa mel melmelades microones nata natura olis recomanats olla de pressió Open Bloggers Food & Wine Tarragona 2014 ous panades pans pasta pastissos patates peix pel·lícules per a adults pícnic pizzes plats d'estiu plats per a nens porc postres premsa Priorat productes bio quiches racó vegà receitas brasileiras receptes del 15 receptes emocionals receptes musicals refranys reptes revista Cuina saladets salses sandvitxos sense gluten sèries tv slowfood sopes sorbets suflés suquets Tarragona tempura Terra Alta Thermomix tòfones torrades torrons tradicions truites vegetariana verdures viatges vins recomanats Violeta wok xocolata Xocolates Creo

dilluns, 12 de setembre de 2016

Amanida de figues, formatge i pernil {gustosa...}


I tornem a tenir figues a l’hort. Ens agraden molt i com cada any intentem posar alguna cosa diferent per a no cansar. No us donarem quantitats perquè és només una idea per a barrejar ingredients que combinin bé i que cadascú faci anar la seva imaginació i gust per a preparar-la. 
Nosaltres l’hem fet amb uns ingredients i quan l’estava fotografiant ha arribat el veí amb un cistellet de xarel·lo i n’hem afegit uns  quants grans que l’han arrodonit.

Necessitarem:
-    pernil serrà
-    figues
-    formatge blau
-    fruits secs 
-     oli d’oliva verge extra

Farem:
Només cal muntar el plat  amb els ingredients triats i amanir-lo amb l’oli d’oliva.
De vegades també hi posem una cullerada de mel.
Apa, que aquesta amanida entra sense gana i ara tenim el principal ingredient, les figues, en el seu punt òptim.

Get it on, T. Rex.

2 comentaris:

  1. Quina pinta més bona!!!! Una súper combinació!!
    Clara

    ResponElimina
  2. Figues i formatge, i amb pernil!!! que més podem demanar!!!
    Petonets

    ResponElimina