tag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post1147365697005060606..comments2024-03-20T18:54:03.883+01:00Comments on La cuina violeta: Rilette d'ànec {amb escalunyes caramel·litzades}La Cuina Violetahttp://www.blogger.com/profile/10609157018009682488noreply@blogger.comBlogger19125tag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-71181723468550252412013-04-28T19:42:07.368+02:002013-04-28T19:42:07.368+02:00Això té una pinta exquisida! No coneixia el teu bl...Això té una pinta exquisida! No coneixia el teu bloc, però me'n he enamorat. Una besada! Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-22727599964742997302013-04-23T10:24:43.171+02:002013-04-23T10:24:43.171+02:00Un bocado exquisito, qué delicia con un buen vinit...Un bocado exquisito, qué delicia con un buen vinito. Un abrazo, Clara.Delicias Baruzhttps://www.blogger.com/profile/07791682868535950280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-31960369152052688812013-04-19T21:16:55.780+02:002013-04-19T21:16:55.780+02:00Esta rilette de pato es un puro lujo. Y las ceboll...Esta rilette de pato es un puro lujo. Y las cebollitas le van estupendamente.Cósima Piovascohttps://www.blogger.com/profile/14595053811913597078noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-86594012792444244002013-04-19T20:43:01.984+02:002013-04-19T20:43:01.984+02:00per a llepar-se'n els dits, un altre cop!per a llepar-se'n els dits, un altre cop!http://tintacirera.blogspot.com/https://www.blogger.com/profile/04946272938157962258noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-68285938439334031872013-04-19T19:09:55.376+02:002013-04-19T19:09:55.376+02:00L'anec una delícia, les cebetes, un acompanyam...L'anec una delícia, les cebetes, un acompanyament de primera, pero el PA llescat, aisss que boooo tot!!!<br />Gaudeix dels dies de descans NANI.<br />Una abraçada :)<br /><br />Te de Ternurahttps://www.blogger.com/profile/10075663204510149525noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-82546999770185241372013-04-19T17:58:36.757+02:002013-04-19T17:58:36.757+02:00M'encanta el confit d'ànec, a mi també m&#...M'encanta el confit d'ànec, a mi també m'agradar utilitzar-lo de manera doferent: per farcir pasta, per fer canelons, per fer timbals... aquesta me l'apunto, la foto ho diu tot :)<br />Petonets<br />SandraEls fogons de la Bordetahttp://elsfogonsdelabordeta.wordpress.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-77908698963116857632013-04-19T15:39:18.911+02:002013-04-19T15:39:18.911+02:00Això em perd... crec que haig de deixar de mirar e...Això em perd... crec que haig de deixar de mirar els blogs...<br />PetonetsEvahttp://elsmeusplats.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-64122704345404815312013-04-19T14:59:29.426+02:002013-04-19T14:59:29.426+02:00Mare meva quin luxe... i aquell vi que veig al fon...Mare meva quin luxe... i aquell vi que veig al fons encara ho és més! acabes de proposar un plat fantàstic, saborós i ben senzill de preparar. M'agrada ;)Helenahttps://www.blogger.com/profile/08529891735058007823noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-8933272215588553482013-04-19T14:47:26.495+02:002013-04-19T14:47:26.495+02:00Nyam nyam nyam!!! quina combinació més bona ;-) fa...Nyam nyam nyam!!! quina combinació més bona ;-) fa poc vaig comprar un llibre de receptes de rilettes i encara ho tinc pendent. No sé a què espero perquè la torradeta de la foto té una bona pinta...rhuandsamhttps://www.blogger.com/profile/01221980198142156792noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-38973376038779260492013-04-19T14:12:47.470+02:002013-04-19T14:12:47.470+02:00Pfff...això ha de ser un pecato di cardinale....Pfff...això ha de ser un pecato di cardinale....lacuinadesempre.cathttps://www.blogger.com/profile/05451342464035801449noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-83593527609100046192013-04-19T12:32:16.904+02:002013-04-19T12:32:16.904+02:00aquí una que freqüenta els pobles de la Catalunya ...aquí una que freqüenta els pobles de la Catalunya nord sempre les compra fetes les rillettes... ara ja sé com fer-les a casa, heheh<br />PTNTS<br />DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-22841600058578927282013-04-18T16:41:23.232+02:002013-04-18T16:41:23.232+02:00mmm, amb aquesta música tan sensual, un plat a l&#...mmm, amb aquesta música tan sensual, un plat a l'alçada. No coneixia les rilettes i em sembla quelcom fantàstic... i relativament fàcils. La teva, per això exquisita, acomponyada de les escalunyes dolçes i meloses.<br />NAni, el de sempre...ets una artista!!!!!abrilhttps://www.blogger.com/profile/17880051194346150145noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-79597076969222885332013-04-18T15:10:53.175+02:002013-04-18T15:10:53.175+02:00A casa les cuixes d'ànec en confit no duren ma...A casa les cuixes d'ànec en confit no duren mai més d'un parell de dies, amb unes mongetes del ganxet i verduretes són una meravella...<br />Però aquestes rillettes, són més qu'això, tot un delicatessen fet a casa... Apuntada, que a Itàlia costa molt trobar ànec confitat !<br />Petonets,<br />PalmiraPalmira POMhttps://www.blogger.com/profile/00763775687261177260noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-70722547375793360402013-04-18T13:58:42.452+02:002013-04-18T13:58:42.452+02:00Precisament acabo de fer uns raviolis amb pasta wo...Precisament acabo de fer uns raviolis amb pasta wonton farcits de confit d'ànec i me n'ha sobrat una mica... ja sé què faré per gastar-lo ;)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-63247234591705100262013-04-18T13:35:40.640+02:002013-04-18T13:35:40.640+02:00Res, per curiositat ja que esmenes un llibre d¡en ...Res, per curiositat ja que esmenes un llibre d¡en Fermí Puig, que m'agrada molt, a lúltim llibre va afegir algunes receptes d'oients i va publicar el meus panadons! em va fer molta il·lusió! petóTeresahttps://www.blogger.com/profile/15962411942246864623noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-18968857978941736992013-04-18T13:33:09.538+02:002013-04-18T13:33:09.538+02:00Jo tampoc ho havia sentit mai, però t'asseguro...Jo tampoc ho havia sentit mai, però t'asseguro que segur que m'agradaria! cada dia veig fotos més professionals, hauré de fer algun curset!! Teresahttps://www.blogger.com/profile/15962411942246864623noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-23515526803556665752013-04-18T09:44:36.180+02:002013-04-18T09:44:36.180+02:00Fua! que bon Nani!Fua! que bon Nani!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-79014292423102710752013-04-18T09:20:00.102+02:002013-04-18T09:20:00.102+02:00Como puedes poner estas fotos tan buenas, que dan ...Como puedes poner estas fotos tan buenas, que dan unas ganas de arañar la pantalla. Que tengas un buen día. BesosTrini Alteahttps://www.blogger.com/profile/10500819233165429671noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-31852465614592236292013-04-18T08:42:31.790+02:002013-04-18T08:42:31.790+02:00No ho havia sentit mai, això de Rilete. Però en ve...No ho havia sentit mai, això de Rilete. Però en veure la teva foto ja puc intuïr que m'agradarà molt. Ho faré! quines fotos més precioses, Nani. I la Chiara Mastroianni i el Benjamint m'han agradat molt! petonetsTapa't de tapeshttps://www.blogger.com/profile/10806731718828615730noreply@blogger.com