tag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post190025279673596726..comments2024-03-20T18:54:03.883+01:00Comments on La cuina violeta: Sopa freda d'alfàbrega i fesols de Santa Pau, amb un all de BelltallLa Cuina Violetahttp://www.blogger.com/profile/10609157018009682488noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-37161143416295845452018-08-19T23:56:09.771+02:002018-08-19T23:56:09.771+02:00Mercè,
t'he de dir que els altres se l'ha...Mercè, <br />t'he de dir que els altres se l'han menjat freda, jo, tèbia. Sóc sopera de mena i m'agraden les cremes i les sopes calentetes tot l'any, excepte el gaspatxo, clar. Les crispetes, divertides.La Cuina Violetahttps://www.blogger.com/profile/10609157018009682488noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-5651926747097449972018-08-13T12:08:34.351+02:002018-08-13T12:08:34.351+02:00Aquesta cremeta és com d'un gust d'hivern ...Aquesta cremeta és com d'un gust d'hivern però amb el toc de l'alfàbrega la fa ben d'estiu. Hauré de provar de fer-la, amb l'acompanyament de les crispetes fa un plat molt divertit:)Mercè de Cotó de Sucrehttps://www.blogger.com/profile/10950881071660384580noreply@blogger.com