tag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post3120043014657381131..comments2024-03-20T18:54:03.883+01:00Comments on La cuina violeta: Pastís amb crosta de formatge parmesà {i sardines}La Cuina Violetahttp://www.blogger.com/profile/10609157018009682488noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-34389334630618039652016-07-28T08:05:04.366+02:002016-07-28T08:05:04.366+02:00Hola Sara,
Una part de la pasta la posem al motlle...Hola Sara,<br />Una part de la pasta la posem al motlle i a sobre el farciment. Després ho recobrim amb l'altre part de massa per sobre i al forn. Mira't la foto del pastís amb el farciment i després el veuràs cobert.<br />Bon estiu!<br />NaniLa Cuina Violetahttps://www.blogger.com/profile/10609157018009682488noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-48765770439867706162016-07-27T10:33:19.778+02:002016-07-27T10:33:19.778+02:00No acabo d'entendre, els ingredients vegetals,...No acabo d'entendre, els ingredients vegetals, o no, els posem dins la crosta després de coure aquesta, o es posa tot al forn, crosta i farciment?<br />http://tintacirera.blogspot.com/https://www.blogger.com/profile/04946272938157962258noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-67446886661519979642016-07-26T21:01:52.000+02:002016-07-26T21:01:52.000+02:00Hola Manu,
Amb anxoves i amb tot allò que et vingu...Hola Manu,<br />Amb anxoves i amb tot allò que et vingui al cap...<br />Una abraçada,<br />NaniLa Cuina Violetahttps://www.blogger.com/profile/10609157018009682488noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-18287962802556067632016-07-26T10:31:56.607+02:002016-07-26T10:31:56.607+02:00Bonisim. Sem'ocorreig amb anxoves? M'enca...Bonisim. Sem'ocorreig amb anxoves? M'encanta la escalivada amb anxoves i m'estàs donant ideas. <br />Petons manuhttps://www.blogger.com/profile/04942944000272695782noreply@blogger.com