tag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post3413545819015187468..comments2024-03-20T18:54:03.883+01:00Comments on La cuina violeta: Gaspatxo de préssec d'Ordal, enoturisme al PenedèsLa Cuina Violetahttp://www.blogger.com/profile/10609157018009682488noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-49758981772968540532018-07-09T08:14:53.331+02:002018-07-09T08:14:53.331+02:00Aix Lourdes, després de tot què has escrit no sé q...Aix Lourdes, després de tot què has escrit no sé què contestar-te.<br />Em fa feliç que sempre passis per aquí amb l'alegria i bon fer que et caracteritzen.<br />Que tinguis una feliç setmana.La Cuina Violetahttps://www.blogger.com/profile/10609157018009682488noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-30569114595136875402018-07-04T10:33:47.583+02:002018-07-04T10:33:47.583+02:00Préssecs i tomàquets barrejats, serà qüestió de pr...Préssecs i tomàquets barrejats, serà qüestió de provar-ho. <br />M’encanta aquest blog, sempre descobreix-ho idees noves, bons llocs per visitar i també per menjar.<br />Gran admiració per la Nani i les teves amigues i amics del blog.Mariluhttps://www.blogger.com/profile/10962785871044129482noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-30106103452419725972018-07-04T09:59:00.842+02:002018-07-04T09:59:00.842+02:00Palmira, i quan vinguis farem una bona passejada p...Palmira, i quan vinguis farem una bona passejada pel territori, n'hi ha molt per recórrer i conèixer. Guarda't dies. La Cuina Violetahttps://www.blogger.com/profile/10609157018009682488noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-33813676035465635312018-07-04T09:57:08.684+02:002018-07-04T09:57:08.684+02:00Sara, amb la proposta que em fas d'anar a Flix...Sara, amb la proposta que em fas d'anar a Flix farem una cosa: et passaré a buscar i anirem plegades. Em podràs ensenyar de com bonica és la teva terra, encara que la conegui.La Cuina Violetahttps://www.blogger.com/profile/10609157018009682488noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-73003999966998632842018-07-03T16:52:50.686+02:002018-07-03T16:52:50.686+02:00Això és tot un luxe de préssecs! Nosaltres estem i...Això és tot un luxe de préssecs! Nosaltres estem impacients esperant els préssecs de LLeida :o)<br />Mira que porto anys preparant una crema freda amb tomaquets i préssecs però mai com un gaspatxo. Això caurà ben ben aviat...<br />No cal marxar lluny per gaudir de llocs i productes increïbles, oi ?<br />Un abraçada,<br />PalmiraPalmira POMhttps://www.blogger.com/profile/00763775687261177260noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-84426306545838577822018-07-03T11:55:03.818+02:002018-07-03T11:55:03.818+02:00Una recepta molt interessant, m'encanten els g...Una recepta molt interessant, m'encanten els gaspatxos, començant pel clàssic que ma mare fa molts anys que va introduir a la nostra dieta estival i estic oberta a tastar-los tots. De totes maneres, jo tiro cap a casa i faig propaganda del meu, prova els préssecs de la Ribera d'ebre, et diré, que encara que sembli estrany, els de Flix són incomparables, els de Ribarroja, i, com no. els de Rasquera, Miravet...de veritat, a mi què em costa menjar un préssec i més si no és molt madur, són els únics que m'agraden. Vés a l'agost a Flix i compra'n, o ja te'n portaré. I, com sempre, un plaer llegir-te i fer una passejada per les vinyes amb tu. Molts petons. http://tintacirera.blogspot.com/https://www.blogger.com/profile/04946272938157962258noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-55259066911909299342018-07-02T23:38:58.492+02:002018-07-02T23:38:58.492+02:00Jo, més de sopes tot l'anyperò aquest gaspatxo...Jo, més de sopes tot l'anyperò aquest gaspatxo queda molt fi. I aquí et faig l'ullet: la model és la teva fan del pastís de xocolata, la Sabina...La Cuina Violetahttps://www.blogger.com/profile/10609157018009682488noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-85554591801456042832018-07-02T17:06:24.818+02:002018-07-02T17:06:24.818+02:00Jo viuria de gaspatxos a l'estiu i de sopes a ...Jo viuria de gaspatxos a l'estiu i de sopes a l'hivern, el de préssec, i si pot ser de l'Ordal, un altre a incorporar als menús d'estiu.<br />Molt maca la nova model;)Mercè de Cotó de Sucrehttps://www.blogger.com/profile/10950881071660384580noreply@blogger.com