tag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post4075122019741353100..comments2024-03-20T18:54:03.883+01:00Comments on La cuina violeta: Parmentier de patata i calçots {La cuinera}La Cuina Violetahttp://www.blogger.com/profile/10609157018009682488noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-35890365613584930162014-05-04T00:39:43.801+02:002014-05-04T00:39:43.801+02:00Moltes gràcies per aquest preciós homenatge a la m...Moltes gràcies per aquest preciós homenatge a la meva darrera novel·la! Feliç! Us deixo el booktrailer per anar fent boca ;-)<br />http://www.youtube.com/watch?v=sjMXsbF15V8coiahttps://www.blogger.com/profile/09500494028571046938noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-29003760330111171282014-04-28T12:45:31.874+02:002014-04-28T12:45:31.874+02:00La parmentier segur que era bona, i unes fotos són...La parmentier segur que era bona, i unes fotos són molt maques!!! bona setmanaTeresahttps://www.blogger.com/profile/15962411942246864623noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-55848930019202673542014-04-26T18:50:00.034+02:002014-04-26T18:50:00.034+02:00Aquest llibre promet, tant com la recepta!Aquest llibre promet, tant com la recepta!http://tintacirera.blogspot.com/https://www.blogger.com/profile/04946272938157962258noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-27135913784169666472014-04-26T14:27:48.247+02:002014-04-26T14:27:48.247+02:00fantàstica la parmentier... i el llibre també!
P...fantàstica la parmentier... i el llibre també!<br /><br />PTNTS<br />DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-61902134562731661262014-04-26T11:41:01.298+02:002014-04-26T11:41:01.298+02:00Fantàstic el parmentier i les fotos!!Fantàstic el parmentier i les fotos!!Cristinahttps://www.blogger.com/profile/08526059788077341840noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-73525466738879459152014-04-24T14:13:31.603+02:002014-04-24T14:13:31.603+02:00Sóc molt fan dels calçots, segur que m'agradar...Sóc molt fan dels calçots, segur que m'agradaria aquesta recepta.<br />Petons.Coses de Llàbirohttps://www.blogger.com/profile/16829312925401226346noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-61503465354684163082014-04-24T07:45:57.478+02:002014-04-24T07:45:57.478+02:00Pero que fotazas amiga¡¡¡¡ Me gusta el cuenco, me ...Pero que fotazas amiga¡¡¡¡ Me gusta el cuenco, me gusta la receta, que por poco no hemos coincidido con las patatas, y me encantan las fotos, con esa flor de salvia.... y esa base de madera preciosa. ¿El cuenco es de la tienda que tu y yo sabemos? Bss <br /><br />Virginia "sweet and sour"Virginiahttps://www.blogger.com/profile/17910468256033212609noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-593099674203995082014-04-23T09:53:42.057+02:002014-04-23T09:53:42.057+02:00Totalment irresistible!!!!! El llibre el ting, pro...Totalment irresistible!!!!! El llibre el ting, pro li vaig deixar a la meva germana, que estaba al hospital, per el seu marid. Ella ja l' acabat i jo aquí esperan veurela per recuperarlo i per fi poger lleigirlo........<br />Bon dia de Sant Jordi i mil petons per a totsmanuhttps://www.blogger.com/profile/04942944000272695782noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-43294943885446319092014-04-23T09:01:04.309+02:002014-04-23T09:01:04.309+02:00Ha de ser deliciós aquest parmentier amb el record...Ha de ser deliciós aquest parmentier amb el record dels calçots. Pel què fa al llibre de la Coia, ja me l'he llegit, i he de dir-vos que m'ha agradat força! Tot i que al principi no em va acabar de... però quan hi entres, és ben distreta "La cuinera". Bona Diada, Nani!! PetonsTapa't de tapeshttps://www.blogger.com/profile/10806731718828615730noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-9032702942343798292014-04-23T08:50:12.221+02:002014-04-23T08:50:12.221+02:00Feliç Sant Jordi!
M'encanta els parmentier, ai...Feliç Sant Jordi!<br />M'encanta els parmentier, així que aquesta recepta... m'agrada!!!<br />Preciosa la flor de salvia i preciosa composició!abrilhttps://www.blogger.com/profile/17880051194346150145noreply@blogger.com