tag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post4777719332811039294..comments2024-03-20T18:54:03.883+01:00Comments on La cuina violeta: Préssecs amb vermut {fets amb Vermut Antic Reserva Rofes}La Cuina Violetahttp://www.blogger.com/profile/10609157018009682488noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-65400954348861008512017-10-08T17:28:01.581+02:002017-10-08T17:28:01.581+02:00Quan vinguis te'n preparo. I mira, em comenteu...Quan vinguis te'n preparo. I mira, em comenteu tu i la Mercè des de fora!<br />Tinc amigues viatgeres.<br />Petó.La Cuina Violetahttps://www.blogger.com/profile/10609157018009682488noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-45159226214564531842017-10-08T17:26:38.271+02:002017-10-08T17:26:38.271+02:00Mercè,
Que bé que facis vacances. Segur que encara...Mercè,<br />Que bé que facis vacances. Segur que encara podràs trobar préssecs, al menys de Calanda encara n'hi ha. <br />Espero que ens tornem a trobar al QF.<br />Una abraçada.La Cuina Violetahttps://www.blogger.com/profile/10609157018009682488noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-91982512387836188902017-10-06T22:15:36.018+02:002017-10-06T22:15:36.018+02:00Que bones aquestes postres i ben senzilles amb pro...Que bones aquestes postres i ben senzilles amb producte de ben a la vora. Ara mateix sóc a Cracòvia, m'hauré d'esperar a la tornada per a fer-les, espero encara trobar préssecs ;)Mercè de Cotó de Sucrehttps://www.blogger.com/profile/10950881071660384580noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-46692275676537560492017-10-06T08:00:09.764+02:002017-10-06T08:00:09.764+02:00nyam! això ho he de tastar ;) fotos bellíssimesnyam! això ho he de tastar ;) fotos bellíssimesRuth Troyano Puighttps://www.blogger.com/profile/11173698991629328972noreply@blogger.com