tag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post5698926446711895896..comments2024-03-20T18:54:03.883+01:00Comments on La cuina violeta: Pa de pessic de la Reina Victòria {amb móres}La Cuina Violetahttp://www.blogger.com/profile/10609157018009682488noreply@blogger.comBlogger22125tag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-73297252438600934322012-09-18T14:34:05.572+02:002012-09-18T14:34:05.572+02:00Hola Nani!! He fet la recepta i ha quedat boníssim...Hola Nani!! He fet la recepta i ha quedat boníssima!! <br />La pinta molt semblant al de la teva foto, per no dir idèntica i relament és molt fàcil de fer. <br />Detall... el torsset que va sobrar que ens hem menjat avui estava molt més bo. Suposo que li ha anat bé reposar una nit tot muntat. <br />Gràcies i ja tens una seguidora fidel al teu blog!! Nit i Dianoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-54462305679933958502012-09-14T15:40:14.881+02:002012-09-14T15:40:14.881+02:00Demà posaré un de molt bo amb espècies. Per si t&#...Demà posaré un de molt bo amb espècies. Per si t'interessa.<br />Bon cap de setmana,<br />NaniLa Cuina Violetahttps://www.blogger.com/profile/10609157018009682488noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-3672536800337721432012-09-14T14:59:30.543+02:002012-09-14T14:59:30.543+02:00Mil gràcies, dilluns és el meu aniversari així que...Mil gràcies, dilluns és el meu aniversari així que, aquest cap de setmana me'l faré! :D Nit i Dianoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-63067263678436334722012-09-14T14:40:53.737+02:002012-09-14T14:40:53.737+02:00En un bol i anant remenant amb una espàtula. Norma...En un bol i anant remenant amb una espàtula. Normalment faig els pastissos amb la Kitchen Aid, però acostumo a posar que ho remeno manualment perquè no tothom en té. Gràcies per l'observació. Ara ho corregiré. De vegades em penso que està molt clar.<br />Moltes gràcies per la visita.<br />NaniLa Cuina Violetahttps://www.blogger.com/profile/10609157018009682488noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-73257554060230036392012-09-14T14:27:18.315+02:002012-09-14T14:27:18.315+02:00Hola, quina bona pinta!
Jo tinc un dubte... primer...Hola, quina bona pinta!<br />Jo tinc un dubte... primer es posen els ous i vas afegent la resta d'ingredients. Ho bats? Ho remenes amb una espàtula? Amb les mans? <br />Merci! Nit i Dianoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-80735450035925714622012-09-05T17:26:06.765+02:002012-09-05T17:26:06.765+02:00Qué maco!! Veig que has aprofitat molt bé l'es...Qué maco!! Veig que has aprofitat molt bé l'estiu i les mores!! Jo si m'ho arribo a pensar millor m'hagués de vacances a Tarragona, ben a prop teu, a demanar-te trossets d'aquestes coses tan bones que has fet!!<br />Petons!!Rebeca*https://www.blogger.com/profile/14532330293551237875noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-29700794076319574582012-08-29T18:54:59.071+02:002012-08-29T18:54:59.071+02:00Un pastís de celebració i tenim molta sort perquà ...Un pastís de celebració i tenim molta sort perquà l'has apuntat i explicat tot a la perfecció per a nosaltres :o)<br />MOltes gràcies, a veure si trobem mòres a prop de casa aquest any, m'encantaria poder preparar mermelada...<br />Petonets,<br />PalmiraPalmira POMhttps://www.blogger.com/profile/00763775687261177260noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-58531617999925981482012-08-28T22:57:37.607+02:002012-08-28T22:57:37.607+02:00M'encanta!!!M'encanta!!!Carmeta Rusquilletahttps://www.blogger.com/profile/16680360426196479487noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-20991583647352816482012-08-27T17:04:47.912+02:002012-08-27T17:04:47.912+02:00quina passada!!quina passada!!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11176183128006954363noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-38864429999132473662012-08-27T12:43:32.235+02:002012-08-27T12:43:32.235+02:00Nani aq pastis de pa de pessic i mores te molt bon...Nani aq pastis de pa de pessic i mores te molt bona pinta, deu estar boníssim.. i la presentació preciosa.<br />Su.Xocolat and cohttps://www.blogger.com/profile/08548053488021405623noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-38604951841955364102012-08-26T18:39:58.342+02:002012-08-26T18:39:58.342+02:00Hola, te ha quedado un pastel estupendo y riquísim...Hola, te ha quedado un pastel estupendo y riquísimo. Hace poco visito tu blog y me gustan tus recetas y tus fotos son muy bonitas.<br />Un saludo<br /><br />Cocinando con montseCocinando con Montsehttps://www.blogger.com/profile/15802942626110506853noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-15529313036249350882012-08-26T18:26:03.928+02:002012-08-26T18:26:03.928+02:00Hola Nani,
Te ha quedado increíble este pastel, se...Hola Nani,<br />Te ha quedado increíble este pastel, se ve delicioso y riquísimo. Esta receta la tengo pendiente y al ver tus fotos creo que no tardaré mucho en hacerla.<br />Besos.CrispiCakehttps://www.blogger.com/profile/04460596243497011304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-81529491384654279452012-08-25T19:26:24.094+02:002012-08-25T19:26:24.094+02:00M'encanten els pastissos amb fruites! Sempre v... M'encanten els pastissos amb fruites! Sempre vénen de gust. Petons.http://tintacirera.blogspot.com/https://www.blogger.com/profile/04946272938157962258noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-60934860518598133342012-08-25T11:33:21.258+02:002012-08-25T11:33:21.258+02:00Una preciositat de pastís, i ara que estem en plen...Una preciositat de pastís, i ara que estem en plena recolecció de mores i producció de melmelada és una recepta perfecta!!!<br /><br />Moltíssimes gràcies per dedicar-lo a la Dolça!<br /><br />PTNTS<br />DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-90480127650075398452012-08-24T23:32:02.363+02:002012-08-24T23:32:02.363+02:00Què maquíssim pastís! aquest farcit bicolor és ben...Què maquíssim pastís! aquest farcit bicolor és ben bonic i promet ser boníssim. M'agrada molt la teva decoració de mores fresques (em recorda que ja som en plena temporada! ;-)<br /><br />Petonets i que el disfrutis amb un bon teHelena / Rico sin Azúcarhttps://www.blogger.com/profile/06544076992770176868noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-62569923567162516812012-08-24T20:46:07.445+02:002012-08-24T20:46:07.445+02:00nena, quina categoria...pastissos reials!!! amb fo...nena, quina categoria...pastissos reials!!! amb fotos reials, deixa que t'ho digui.<br />El pastís em sembla marevellós amb la melmelada caient-li luxuriosament... la peli recomenada la conec i m'encanta, i la canço tambè. Com sempre, un 10!abrilhttps://www.blogger.com/profile/17880051194346150145noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-43052973883150132492012-08-24T16:08:07.239+02:002012-08-24T16:08:07.239+02:00Jaja, per ser que no teníes els "ingredients&...Jaja, per ser que no teníes els "ingredients" per escriure, ha quedat de MARAVELLA, aquest PA DE PESSIC; maco, maco y de ben segur amb un gust SABORÓS<br />FELICITATS XATA :)Te de Ternurahttps://www.blogger.com/profile/10075663204510149525noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-44307479849314945612012-08-24T11:10:18.560+02:002012-08-24T11:10:18.560+02:00Caram, la reina, digues-li tonta! hi hi. T'ha ...Caram, la reina, digues-li tonta! hi hi. T'ha quedat fantàstic, Nani. Les fotos són precioses i, a més, molt il·lustratives. Prenc nota de la pel·li 'Se acabó el pastel', que encara no he vist. Petonets!Tapa't de tapeshttps://www.blogger.com/profile/10806731718828615730noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-65403893194326338752012-08-24T10:38:19.673+02:002012-08-24T10:38:19.673+02:00Ahir vam veure el programa jejeje Però no va fer p...Ahir vam veure el programa jejeje Però no va fer pas aquesta meravella, quina pinta que té! Artista!<br />Petons<br />SandraEls fogons de la Bordetahttp://elsfogonsdelabordeta.wordpress.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-76852699531888139222012-08-24T10:33:36.792+02:002012-08-24T10:33:36.792+02:00Senzill i elegant aquest cóc. Amb el toc de loes m...Senzill i elegant aquest cóc. Amb el toc de loes móres ha de ser deliciós.Cotó de sucrehttps://www.blogger.com/profile/11354025697176064581noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-56938594356339499002012-08-24T09:51:50.023+02:002012-08-24T09:51:50.023+02:00Jo també le vist alguns cops aquest programa del 3...Jo també le vist alguns cops aquest programa del 33, però en el que fan aquest pastis no. T'ha quedat sorprenent, per una celebració perfecte, de categoria!!! PetonsRoserhttps://www.blogger.com/profile/06962548886435040737noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-5392029168781925932012-08-24T09:36:19.856+02:002012-08-24T09:36:19.856+02:00Uau! T'ha quedat genial, i m'apunto la rec...Uau! T'ha quedat genial, i m'apunto la recepta, la meva mare fa els anys d'aqui poc i crec que aquest serà un pastís genial. Gràcies!Cintahttps://www.blogger.com/profile/03537476036636999249noreply@blogger.com