tag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post6140552533521733316..comments2024-03-20T18:54:03.883+01:00Comments on La cuina violeta: Alberginíes en tempura {i les seves flors}La Cuina Violetahttp://www.blogger.com/profile/10609157018009682488noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-19618450846232586002013-08-11T13:41:35.636+02:002013-08-11T13:41:35.636+02:00Molta raó, la cuina tradicional no falla mai i men...Molta raó, la cuina tradicional no falla mai i mentre no la dominem no sabem fer coses modernes ben bones :o)<br />Aquests carbassons i albergínies han de quedar perfecta, no soc capaç de fregir res (excepte potser la cuina i els meus dits!) però aquests abans de sortir a bailar amb una cervesa fresqueta, per desitjar que l'estiu duri sempre sempre... com aquestes flors als colors tan vius i vibrants!<br />Petonets<br />palmiraPalmira POMhttps://www.blogger.com/profile/00763775687261177260noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-6319519955951373452013-08-09T21:39:57.486+02:002013-08-09T21:39:57.486+02:00Me encantan las berenjenas, son tan versátiles y e...Me encantan las berenjenas, son tan versátiles y en tempura, otra forma de degustarlas.<br /><br />Gracias pro compartir,<br />SilviaAMIGASTRONOMICAShttp://www.amigastronomicas.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-9113002511820196942013-08-08T11:11:59.709+02:002013-08-08T11:11:59.709+02:00M'encanten les aubergínies, sigui com sigui i ...M'encanten les aubergínies, sigui com sigui i ara cal aprofitar!http://tintacirera.blogspot.com/https://www.blogger.com/profile/04946272938157962258noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-71848710189528420452013-08-07T22:27:27.281+02:002013-08-07T22:27:27.281+02:00A casa aquests tipus de plats ens encanten! Gràci...A casa aquests tipus de plats ens encanten! Gràcies, bonica!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-7256286352558488722013-08-07T12:25:12.069+02:002013-08-07T12:25:12.069+02:00Viendo las fotos se me parecen más calabacines.......Viendo las fotos se me parecen más calabacines....Toñihttp://ricoricodelicioso.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-19910684208448523292013-08-07T12:23:19.428+02:002013-08-07T12:23:19.428+02:00Nani, que ricas berenjenas... La tempura con cerve...Nani, que ricas berenjenas... La tempura con cerveza le da el toque, pero lo de montar las claras no se me había ocurrido.<br />Besos linda.Toñihttp://ricoricodelicioso.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-74736139556549789382013-08-07T11:10:56.153+02:002013-08-07T11:10:56.153+02:00Que bona aquesta tempura! jo també acostumo a util...Que bona aquesta tempura! jo també acostumo a utilitzar cervesa per arrebossar i li dóna un toc genial! hauré de passar per l'hort i copiar-te ;)Evahttps://www.blogger.com/profile/06828316644282925063noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-3099319878192276812013-08-07T09:34:47.327+02:002013-08-07T09:34:47.327+02:00Ha ha ha la meva mare també ens feia sovint alberg...Ha ha ha la meva mare també ens feia sovint albergínies arrebossades, ara en tempura ;-) és un d'aquells plats que sempre ens ha agradat, de fet l'acostumem a demanar fora i pots creure que encara no he provat de fer a casa? Haurem d'animar-nos amb aquesta recepta!rhuandsamhttps://www.blogger.com/profile/01221980198142156792noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-42277820641223577622013-08-06T16:37:41.565+02:002013-08-06T16:37:41.565+02:00He sentit auberginies??? Com gosses, i a sobre no ...He sentit auberginies??? Com gosses, i a sobre no em convides????? definitivament...ja no es el que era...jejeje<br />Precioses les fotos de les auberginies en flor, i marevellosa la recepta. La meva de mare tambè hi posaba cervessa...i mmm que bons son aquests arrebossats!!!!!abrilhttps://www.blogger.com/profile/17880051194346150145noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-51814148214140003912013-08-06T15:15:22.080+02:002013-08-06T15:15:22.080+02:00Bona idea per aprofitar el munt d'albergínies ...Bona idea per aprofitar el munt d'albergínies i carabassons que tenim a l'hort. He de provar aquest arrebossat.Chus Castrohttps://www.blogger.com/profile/16228712455329660095noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-29940908645958453602013-08-06T14:30:44.188+02:002013-08-06T14:30:44.188+02:00Les flors d'albergínia són prercioses, i la re...Les flors d'albergínia són prercioses, i la recepta de l'arbossat sembla que quedi fina, cruixent i molt bona. Me l'apunto!<br />Martaesborrarhttps://www.blogger.com/profile/07903425752162421179noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-87469703313462893232013-08-06T14:04:21.859+02:002013-08-06T14:04:21.859+02:00...la teva mare sabia el que deia...Nani....
Qué b......la teva mare sabia el que deia...Nani....<br />Qué bones les flors en tempura, eh?...i muntes les clares i tot?...ummm...interesant.<br />Una abraçada !!!lacuinadesempre.cathttps://www.blogger.com/profile/05451342464035801449noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-90386288653962688972013-08-06T10:48:00.163+02:002013-08-06T10:48:00.163+02:00Quines fotos més maques!!! A mi no em solen agrada...Quines fotos més maques!!! A mi no em solen agradar massa ela arrebossats i els fregits en general, però he de reconèixer que tenen una pinta impressionant.<br /><br />Petonets!!Rosa Ballerinahttps://www.blogger.com/profile/04532565996939714927noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-76002204351481771092013-08-06T09:48:35.507+02:002013-08-06T09:48:35.507+02:00Moltes gràcies per compartir aquesta recepta de la...Moltes gràcies per compartir aquesta recepta de la teva mare!!! Tenia molta raó.....la cuina tradicional no falla mai!!!!<br />La meva sogra fa molt bones les flors de carabassera.....No les havia tastat mai fins que vaig anar a casa de Joan Salvador!!! Em van sorprendre moltíssim....<br />Petons, Nani!!!<br />OlgaLa Cuina de l'Olgahttps://www.blogger.com/profile/09625586686538332683noreply@blogger.com