tag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post6637971579736469989..comments2024-02-24T01:46:25.769+01:00Comments on La cuina violeta: Rostes en tempura i Chartreuse groc {som tarragonins}La Cuina Violetahttp://www.blogger.com/profile/10609157018009682488noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-21496956763115736802011-12-12T14:47:24.634+01:002011-12-12T14:47:24.634+01:00He vingut a mirar què eren les rostes, jeje!! ve a...He vingut a mirar què eren les rostes, jeje!! ve a ser unes croquetes de Santa Teresa però en comptes de pa amb brioix, no? <br />Amb tempura les trobo molt originals i amb aquest licor que comentes que no coneixo han de quedar de vici!!<br /><br />Més petons (ja marxo, jeje!)!Albahttps://www.blogger.com/profile/09838057634605646238noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-48834101967058455442011-12-09T10:33:16.312+01:002011-12-09T10:33:16.312+01:00ja t' ho he dit això del Chartrease pel face.....ja t' ho he dit això del Chartrease pel face...;-)<br /><br />PTNTS<br />DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-58605404504531917562011-12-06T10:16:03.404+01:002011-12-06T10:16:03.404+01:00Quina recepta més bona!!! Mai hauria pensat en fer...Quina recepta més bona!!! Mai hauria pensat en fer-les amb tempura, i amb Chartreuse que m'encanta... Mare meva, tinc la carpeta de pendents tan plena que hauria de cuinar dies sense parar i sense mirar cap recepta nova!!!<br />Petonets,i a descansar avui ;o)<br />PalmiraPalmira POMhttps://www.blogger.com/profile/00763775687261177260noreply@blogger.com