tag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post7208104423136481530..comments2024-03-20T18:54:03.883+01:00Comments on La cuina violeta: Pa de pagès amb mill {fent una participació}La Cuina Violetahttp://www.blogger.com/profile/10609157018009682488noreply@blogger.comBlogger20125tag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-77657109464660625142013-12-08T21:12:12.514+01:002013-12-08T21:12:12.514+01:00Un pa espectacular! Ara mateix en menjaria dos bon...Un pa espectacular! Ara mateix en menjaria dos bons talls amb un raig d'oli, sal i tomàtiga fregada, com solem fer el pa amb oli a Mallorca.bojosperlacuinahttp://www.bojosperlacuina.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-51241428039259353912013-12-03T13:55:26.523+01:002013-12-03T13:55:26.523+01:00Sembla molt bo, Nani!Sembla molt bo, Nani!Tapa't de tapeshttps://www.blogger.com/profile/10806731718828615730noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-33449848145519516472013-12-03T12:11:37.915+01:002013-12-03T12:11:37.915+01:00Super pa Nani!!! Quina gana m'has fet venir!! ...Super pa Nani!!! Quina gana m'has fet venir!! I gràcies per descobrir-me el grup de Panarres Tarragona ;)<br />Un petonet guapa. MAR, de EQNMEAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/06213036520697205896noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-52995858345525879172013-12-03T10:22:41.047+01:002013-12-03T10:22:41.047+01:00Nada como el pan casero Nani, ese olor que despren...Nada como el pan casero Nani, ese olor que desprende cuando se está horneado y queda impregnada toda la cocina no tiene precio.<br />Besos querida.Toñihttp://ricoricodelicioso.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-23152532690183089232013-12-02T23:33:10.192+01:002013-12-02T23:33:10.192+01:00Tinc un company de feina que l'ha fet aquest c...Tinc un company de feina que l'ha fet aquest curs amb els panmarres i des de que m'ho va explicr que jo el vull fer. Ara, després de veure aquesta entrada, me'n vaig directa a apuntar-me!!!<br />Una abrçada!<br /><br />MercèMercè de Cotó de Sucrehttps://www.blogger.com/profile/10950881071660384580noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-11816858382648695482013-12-02T18:23:00.793+01:002013-12-02T18:23:00.793+01:00Pedazo de pan reyna!! tal como dices, la costra se...Pedazo de pan reyna!! tal como dices, la costra se ve muy crujiente.. A mi también me gusta la palabra "panarra" jeje<br />BesosRoselhttps://www.blogger.com/profile/12903033681865392480noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-78119281952740855232013-12-02T13:28:09.712+01:002013-12-02T13:28:09.712+01:00El sabor de la farina de mill és una mica amarga p...El sabor de la farina de mill és una mica amarga però quan he fet pà l'he usat com ho has fet tu i ens va agradar molt el punt cruixent que dona a la miga.<br />En casa com més fem servir el mill quan no és en croquetes és al muffins per donar una mica més de "xispa".<br />Un pà espectacular i a més amb farines que m'agraden molt!<br />Petonets i bona setmana,<br />PalmiraPalmira POMhttps://www.blogger.com/profile/00763775687261177260noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-42832727404739110922013-12-02T11:52:14.027+01:002013-12-02T11:52:14.027+01:00Hola Nani!
T'ha quedat un pa que si em diuen q...Hola Nani!<br />T'ha quedat un pa que si em diuen que és comprat al Turris m'ho crec!!! És maquíssim!!! Felicitats!!!<br />A mi amb el fajol em va passar el mateix, no té gluten, de fet no és ni un cereal, i per fer-ne un pa calia barrejar altres farines en una proporció molt més gran.<br />Una bona inicitiava aquesta en la que participem! N'aprendrem molt! ;)<br />Una abraçada!Cuineteshttp://cuinetes.bloks.catnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-72197773080022340272013-12-01T21:58:41.259+01:002013-12-01T21:58:41.259+01:00Hola guapiiiissima!!!!!!
Carai quin pa més bo!!! L...Hola guapiiiissima!!!!!!<br />Carai quin pa més bo!!! La veritat és que soc molt novatilla amb el món panarra. Però ara ja tinc un munt de receptes!! <br />No té punt de compraració un pá fet a casa!!! :-)<br />Molts petonetsLa rosquilla de la tia Laurahttps://www.blogger.com/profile/10456003150928984227noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-18479287902900182802013-12-01T21:07:04.232+01:002013-12-01T21:07:04.232+01:00M'encanta l'aspecte d'aquest pa, tant ...M'encanta l'aspecte d'aquest pa, tant la molla com la crosta. Mai no he provat pa amb mill. Però abans de posar-m'hi, crec que seguiré el teu consell i miraré si trobo un curs de pa per Lleida. Petons.Chus Castrohttps://www.blogger.com/profile/16228712455329660095noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-16034788398707057592013-12-01T19:24:18.903+01:002013-12-01T19:24:18.903+01:00El pa fet a casa és totalment diferent. M'enca...El pa fet a casa és totalment diferent. M'encanta fer-ne. <br />Bona setmana guapa!!Mónica Lópezhttps://www.blogger.com/profile/10071611326833246059noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-32084714046667970222013-12-01T09:27:15.487+01:002013-12-01T09:27:15.487+01:00M'agrada molt aquesta proposta de cereals que ...M'agrada molt aquesta proposta de cereals que esteu fent.<br />Quan vagi a Barcelona haig de comprar el mill i el kamut. M'esteu deixant amb ganes de probar aquests cereals per fer pa.<br />PetonsAna M. Adseríashttps://www.blogger.com/profile/01872542631865598367noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-91112175051088122902013-12-01T07:08:46.892+01:002013-12-01T07:08:46.892+01:00Por fin ve la luz¡¡¡¡. Veo que te nos vas a aficio...Por fin ve la luz¡¡¡¡. Veo que te nos vas a aficionar a panarrear y eso es fantastico, ya verás como engancha. Y al final no podrán dejar de pedirte que les prepares pan. Bss<br /><br />Virginia "sweet and sour"Virginiahttps://www.blogger.com/profile/17910468256033212609noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-62706765596641883002013-11-30T21:11:17.662+01:002013-11-30T21:11:17.662+01:00Realment tenies raó, et va quedar un pa genial! Ti...Realment tenies raó, et va quedar un pa genial! Tinc un paquetet de mill al rebost, a veure si l'aplico amb la teva recepta, que li deu donar un toc cruixent ben bo<br />Petons<br />SandraEls fogons de la Bordetahttp://elsfogonsdelabordeta.wordpress.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-85756445057777980692013-11-30T16:14:33.460+01:002013-11-30T16:14:33.460+01:00Hola guapa!!! Un pa excel.lent. Es curios tot el q...Hola guapa!!! Un pa excel.lent. Es curios tot el que comporta de feina i espera i sempre tens una resposta positiva encara que el resultat no sigui optim, que no es el cas. Em passa moltes vegades, el vull probar i com encara no domino la matèria penso que em servirà per millorar els propers pans. I la oloreta que queda a casa!!!! Petonets maca.Chez Silviahttps://www.blogger.com/profile/14876540624907914940noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-29343946580781221122013-11-30T13:07:01.569+01:002013-11-30T13:07:01.569+01:00Quina entrada més chula!!
Ja fas uns pans de camp...Quina entrada més chula!! <br />Ja fas uns pans de campionat!! el millor de tot es poder-se menjar un pà fet per un mateix,te un gust especial!<br />Ara un cop tens ja els conceptes interioritzats, ja pots fer i+d Panarra, es a dir inventar-te receptes segons els que vulgis provar. <br />Una abraçada,<br />EloyEloy-elpanaderocaserohttp://www.elpanaderocasero.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-41335250794457891192013-11-30T11:45:43.785+01:002013-11-30T11:45:43.785+01:00Per a qualsevol que té ganes de començar. Jo amb e...Per a qualsevol que té ganes de començar. Jo amb ells he agafat coneixements que sola a casa no ho faria. Cal que comencis!<br />NaniLa Cuina Violetahttps://www.blogger.com/profile/10609157018009682488noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-15057665479616625822013-11-30T10:44:59.254+01:002013-11-30T10:44:59.254+01:00Després de veure el pa i de llegir l'entrada n...Després de veure el pa i de llegir l'entrada només se m''acut dir que t'atreveixes i pots amb tot.<br />Em miraré el blog de l'Eloy. <br />El curs del 12de gener és per a gent com tu., amb coneixements avançats, o per a gent que no en tenen ni idea com jo???<br />Ptnts<br />DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-45180333448374418192013-11-30T10:36:48.109+01:002013-11-30T10:36:48.109+01:00Hola Mon! Sí, he fet el vapor posant pedres volcàn...Hola Mon! Sí, he fet el vapor posant pedres volcàniques en una safata. El post per a mi ja era tan llarg que m'he deixat molts detalls, però penso fer més pans i anar afegint petits apunts que ens ajudin a millorar. Bon cap de setmana!<br />NaniLa Cuina Violetahttps://www.blogger.com/profile/10609157018009682488noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-46817756922001210432013-11-30T09:38:24.428+01:002013-11-30T09:38:24.428+01:00Dons si, si hi ha una cosa agradable quan fem pa, ...Dons si, si hi ha una cosa agradable quan fem pa, es l'olor que impregna la casa i l'escalfor que agafa la cuina. Jo estic descobrint aquesta passió com ja saps i gracias a l'Iban, i a casa nostra fem pa casa setmana que ens dura tota la setmana en molt bon estat. <br />El teu te molt bon aspecto i t'ha quedat força bé. Per el vapor fort del forn, t'aconsello el que ens va ensenyar l'Iban, una safata al forn am pedres volcàniques (les que s'usan al jardí), al momento d'entrar al pà, i tires un gotet d'aigua i això fa vapor intens durant aquets primers 10m de cocció tan importants!!!!<br />De tota manera, ara mateix m'agradaria que em donesis una rebanada d'aquest pà tan apetitós, amb un raig d'oli del primer raig. No necessitaria rès mes.<br />Petons i bon cap de setmana!!!!!!<br />abrilhttps://www.blogger.com/profile/17880051194346150145noreply@blogger.com