tag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post8533100988120808451..comments2024-03-20T18:54:03.883+01:00Comments on La cuina violeta: Saltimbocca {rellegint Vázquez Montalbán}La Cuina Violetahttp://www.blogger.com/profile/10609157018009682488noreply@blogger.comBlogger23125tag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-39745296037638269312012-12-07T07:57:10.336+01:002012-12-07T07:57:10.336+01:00Me cuesta reconocer que aún no he leído nada de Mo...Me cuesta reconocer que aún no he leído nada de Montalbán...pero todo se andará.<br /><br />PetóSusanahttps://www.blogger.com/profile/04048610763013156042noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-3892818123280931702012-12-06T17:49:09.992+01:002012-12-06T17:49:09.992+01:00casum l'olla, fa relativament poc que he dit, ...casum l'olla, fa relativament poc que he dit, i per culpa del post ja torno a tenir gana xDAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-89473866755159727032012-12-06T15:36:45.289+01:002012-12-06T15:36:45.289+01:00Aquesta l'haurem de provar, sens dubte. Nani, ...Aquesta l'haurem de provar, sens dubte. Nani, quins records m'has fet venir, haig de remenar per l'estudi i rellegir algun llibre del Manolo... <br />PetonetsEls meus platshttps://www.blogger.com/profile/13368510848897733580noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-57866679127154556102012-12-05T20:31:09.387+01:002012-12-05T20:31:09.387+01:00QUE RICOOOOOO¡¡¡¡
Un abrazo desde Barcelona .¡¡QUE RICOOOOOO¡¡¡¡<br /><br /><br />Un abrazo desde Barcelona .¡¡joaki007https://www.blogger.com/profile/13563073017577793235noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-83527211804255484642012-12-05T20:24:28.634+01:002012-12-05T20:24:28.634+01:00Molt bona introducció, ja m'ho menjava! Carval...Molt bona introducció, ja m'ho menjava! Carvalho fa com jo agafa les fulles del balcó, però això del saltimbocca no ho coneixia i màgrada. Petons.http://tintacirera.blogspot.com/https://www.blogger.com/profile/04946272938157962258noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-9112234632083768022012-12-05T17:40:44.999+01:002012-12-05T17:40:44.999+01:00Una molt bona i completa entrada!!! als meus nois ...Una molt bona i completa entrada!!! als meus nois el saltimbocca els entusiasma... molt bona foto. Petons,Joaquinahttps://www.blogger.com/profile/01540046930115994138noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-79370088827301026442012-12-05T14:49:55.291+01:002012-12-05T14:49:55.291+01:00Nani, yo debo estar en plena crisis de valores, po...Nani, yo debo estar en plena crisis de valores, porque cada vez me gusta más la gastronomía y probar cosas distintas. Hay veces que nos olvidamos de recetas simples y sencillas como ésta, que encima están buenísimas. Un beso. Cósima Piovascohttps://www.blogger.com/profile/14595053811913597078noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-79234597956581412402012-12-05T10:20:45.190+01:002012-12-05T10:20:45.190+01:00Quina bona pinta que tenen ¡¡¡ A mi m'agradat ...Quina bona pinta que tenen ¡¡¡ A mi m'agradat molt aquesta entrada, Literatura, intriga i un bon saber fer a la cuina. Tot plegat fa que la recepta sigui un deu ¡¡¡<br /><br />Una abraçada, Agusti Cangrejo GrandeCangrejo Grandehttps://www.blogger.com/profile/08147930923543276120noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-10280733174294331522012-12-05T09:58:01.652+01:002012-12-05T09:58:01.652+01:00Ostres, sempre n'havia sentit a parlar...gràci...Ostres, sempre n'havia sentit a parlar...gràcies per aclarir-ho. Per cert, la introducció molt interesant.lacuinadesempre.cathttps://www.blogger.com/profile/05451342464035801449noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-81423965033431169142012-12-05T08:29:21.405+01:002012-12-05T08:29:21.405+01:00Una introducció molt oportuna. He llegit uns quant...Una introducció molt oportuna. He llegit uns quants llibres del Carvalho i sempre m'havia agradat mlt q barregés la història amb la cuina.<br />De fet el llibre recull de receptes és un dls q m'agradaria tenir, xo crec q ja no el fan...<br />Ptns!!Fórmules Culinàrieshttps://www.blogger.com/profile/18112650731985892332noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-61389413951906568482012-12-04T22:58:01.510+01:002012-12-04T22:58:01.510+01:00Delicioso!!! ;)Delicioso!!! ;)Nina's Kitchenhttps://www.blogger.com/profile/06296887669139129443noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-46658124662465586662012-12-04T19:15:46.774+01:002012-12-04T19:15:46.774+01:00La sàlvia fresca té un sabor increïble, aquí estàn...La sàlvia fresca té un sabor increïble, aquí estàn boig per ella, costa poc i és molt senzilla de trobar. M'encanta la teva proposta i m'ha recordat records l'introducció, la de coses que guardem en raconets de la nostra memòria!<br />PEr cert, no crec que estigui per arrivar un altro bitxo a casa... de moment al menys, això suposa està en bona forma i aquests mesos han sigut una mica més difícils del que m'agradaria :o)<br />Petonets maca, quina quantitat de comentaris ahir i a més vau ser dos a fer el mateix :o) Quina il.lusió!!!<br />Petonets,<br />PalmiraPalmira POMhttps://www.blogger.com/profile/00763775687261177260noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-39056453546772172432012-12-04T17:53:01.002+01:002012-12-04T17:53:01.002+01:00He vist moltes maneres de preparar saltimbocca i e...He vist moltes maneres de preparar saltimbocca i encara la tinc pendent! el cruixent del pernil ha de ser brutal, amb aquell gustet tan predominant. Una foto molt temptadora Nani :)Helenahttps://www.blogger.com/profile/08529891735058007823noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-46821565021109587302012-12-04T17:50:50.596+01:002012-12-04T17:50:50.596+01:00Quina entrada més completa!! Un bon fragment de no...Quina entrada més completa!! Un bon fragment de novel·la, una bona recepta, una bona fotografia......tot perfecte!!!!<br />Petons,<br />OlgaLa Cuina de l'Olgahttps://www.blogger.com/profile/09625586686538332683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-20131062146585244902012-12-04T16:54:29.687+01:002012-12-04T16:54:29.687+01:00La recepta sembla molt més apetitosa després de ll...La recepta sembla molt més apetitosa després de llegir el fragment de text que has copiat ^^<br />M'agrada que el Saltimbocca sigui senzill; així no tindré excusa per no fer-lo! Hahahah<br /><br />Molts petons :)Laia*https://www.blogger.com/profile/04654040505525838401noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-86515785834429460882012-12-04T16:49:20.248+01:002012-12-04T16:49:20.248+01:00M'ha agradat molt aquest plat, és senzill (com...M'ha agradat molt aquest plat, és senzill (com a mi m'agraden) i fa venir unes ganes de menjar-lo. Qualsevol dia el faig.<br />Petons<br />Conxita<br />Conxitahttps://www.blogger.com/profile/03902366963278974642noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-56694434558973618432012-12-04T13:53:29.416+01:002012-12-04T13:53:29.416+01:00Que bo aquest saltimbocca... a aquesta hora se'...Que bo aquest saltimbocca... a aquesta hora se'm fa la boca aigua!<br /><br />petonets Lídiahttps://www.blogger.com/profile/12237608170295164427noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-1893281388876308742012-12-04T13:29:27.908+01:002012-12-04T13:29:27.908+01:00Jo no sóc massa de Saltimbocca...però aquests que ...Jo no sóc massa de Saltimbocca...però aquests que has fet...no sé, els tastaria!!!<br />Ptnts guapaMarta Padenoushttps://www.blogger.com/profile/17816871091754087292noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-32112899520818312602012-12-04T12:22:45.003+01:002012-12-04T12:22:45.003+01:00Un plat molt apetitós i un bonic homenatge al Mano...Un plat molt apetitós i un bonic homenatge al Manolo.<br /><br />Ciao Nani!!Àngels B.M.noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-78796427046014402942012-12-04T12:22:32.603+01:002012-12-04T12:22:32.603+01:00mmmm..estava encuriosida jo amb el Saltimbocca.......mmmm..estava encuriosida jo amb el Saltimbocca.... i mira per on es un plat senzill i molt atractiu...el llom amb el pernil te que ser una delicia i tot amb aquest spaguettis amb un pesto literari, em semblen una combinació perfecta. La foto és molt maca, molt atraient... amb aquest plat i el blanc marmoreo de la taula...te com un aire misterios. Bravo!<br />I m'ha encantat l'entrada espectacular de la literatura! Cine o llibres i cuina....son la combinación perfecta!<br />Contigo aprendemos!<br />Kissesabrilhttps://www.blogger.com/profile/17880051194346150145noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-49456043363822458432012-12-04T10:01:13.088+01:002012-12-04T10:01:13.088+01:00Que bons aquests Saltimbocca Nani!! Quan varem ana...Que bons aquests Saltimbocca Nani!! Quan varem anar a Roma aquest mes de març, vaig demanar-me i vaig quedar més decebuda.....Nedaven en l'oli i la mantega, un desastre. Però aquests teus fan una cara fantàstica i acompanyats amb una mica de pasta bullida... <br />A quina hora dius que dineu a casa teva :P?<br />Un petó ben fort i bona setmana. MAR, de EQNMEAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/06213036520697205896noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-50669643147123001542012-12-04T09:39:50.854+01:002012-12-04T09:39:50.854+01:00Aquesta del Carvalho està molt bé. He he he... del...Aquesta del Carvalho està molt bé. He he he... deliciosa proposta italianat. A rivederchi!! Tapa't de tapeshttps://www.blogger.com/profile/10806731718828615730noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-2129181382963584672012-12-04T08:54:19.162+01:002012-12-04T08:54:19.162+01:00Nani, com m'ha agradat el fragment. Jo he lleg...Nani, com m'ha agradat el fragment. Jo he llegit poc Carvalho, Los mares del sud, en la meva època d'institut. L'hauré de recuperar.<br />El plat no el coneixia i mira que és senzill. Un dia d'aquest el faig.<br />Moltes gràcies, guapa!!!<br />Anonymousnoreply@blogger.com