tag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post1637977777221046836..comments2024-02-24T01:46:25.769+01:00Comments on La cuina violeta: Bouillabaisse, bullabessaLa Cuina Violetahttp://www.blogger.com/profile/10609157018009682488noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-30084839424457779472018-02-06T10:29:18.952+01:002018-02-06T10:29:18.952+01:00Moltes gràcies Lourdes,
Continuem!
❤️Moltes gràcies Lourdes,<br />Continuem!<br />❤️La Cuina Violetahttps://www.blogger.com/profile/10609157018009682488noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-75378018287458396792018-02-06T10:28:44.684+01:002018-02-06T10:28:44.684+01:00Visca, Beth!
La bona cuina serà sempre nostra.
❤️Visca, Beth!<br />La bona cuina serà sempre nostra.<br />❤️La Cuina Violetahttps://www.blogger.com/profile/10609157018009682488noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-37398404880459564592018-02-02T11:34:46.900+01:002018-02-02T11:34:46.900+01:00Quin homenatge més sentit!! visca la bona i emotiv...Quin homenatge més sentit!! visca la bona i emotiva cuina! petonsBet Carbonellhttps://www.blogger.com/profile/16818639624688169364noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-54809268069893194072018-02-02T09:27:41.344+01:002018-02-02T09:27:41.344+01:00Nani, ets fantàstica !, sempre li reenvio a ma fil...Nani, ets fantàstica !, sempre li reenvio a ma filla petita perquè li agrada molt la fotografia i la cuina.<br />Felicitats de la seva part ! Mariluhttps://www.blogger.com/profile/10962785871044129482noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-17672388926691804622018-02-01T09:14:44.992+01:002018-02-01T09:14:44.992+01:00Moltes gràcies Albert, fins aviat.
❤️Moltes gràcies Albert, fins aviat.<br />❤️La Cuina Violetahttps://www.blogger.com/profile/10609157018009682488noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-1833327263246178772018-02-01T09:14:14.738+01:002018-02-01T09:14:14.738+01:00I com t'agrada anar a França, et recomano el L...I com t'agrada anar a França, et recomano el L'Amabassade de Llivia, tot i que és territori català. És de l'amic Albert Boronat que junt amb la seva dona Melina fan una cuina molt cuidada.<br />❤️La Cuina Violetahttps://www.blogger.com/profile/10609157018009682488noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-30517351015716610872018-02-01T09:11:26.862+01:002018-02-01T09:11:26.862+01:00Sara,
Et dic el mateix que li he dit a la Ruth. Aq...Sara,<br />Et dic el mateix que li he dit a la Ruth. Aquests comentaris m'animen a seguir. Llegir llibres i escriure vivències m'agrada.<br />Moltes gràcies.<br />El restaurant està a Lyon, si cliques damunt de Paul Bocuse, al post, t'hi apareixerà tota la informació que et pugui interessar.<br />Una abraçada.<br />❤️La Cuina Violetahttps://www.blogger.com/profile/10609157018009682488noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-79475175326303137522018-02-01T09:06:47.195+01:002018-02-01T09:06:47.195+01:00Ruth,
Tu sempre ho trobes meravellós, moltes gràci...Ruth,<br />Tu sempre ho trobes meravellós, moltes gràcies.<br />Això m'anima a continuar.<br />❤️La Cuina Violetahttps://www.blogger.com/profile/10609157018009682488noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-48781984730210608552018-02-01T01:20:59.025+01:002018-02-01T01:20:59.025+01:00Molt bonic aquest homenatge. Records.Molt bonic aquest homenatge. Records.ALBERT BORONAT I MIRÓnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-62024164276923925922018-01-31T21:02:10.256+01:002018-01-31T21:02:10.256+01:00Nani, quin gust llegir-te i cada vegada em sorpren...Nani, quin gust llegir-te i cada vegada em sorprens, és a París el restaurant?<br />(Donam l'adreça, per a una altra escapadeta)<br />Bé, jo també et faré una mica d'enveja, els francesos són així, si els hi entres bé, són sempre, très gentils...i a mi em van donar un protector de la taula del Café de Flore, nou, és clar...<br />La bouillabaisse, tot un clàssic, que no he fet, encara, mai i del que ben segur et robo la recepta, aquesta teva es veu molt sofisticada, deuen ser els aires mediterranis passats pel sedàs de París, hi, hi...<br />A veure si m'animo, i sisplau, no deixis d'escriure així, m'agrada, molt.<br />Petonets. http://tintacirera.blogspot.com/https://www.blogger.com/profile/04946272938157962258noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-62239840364882302852018-01-30T22:34:46.521+01:002018-01-30T22:34:46.521+01:00quina meravella! quina meravella! Ruth Troyano Puighttps://www.blogger.com/profile/11173698991629328972noreply@blogger.com