tag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post1703588106668194141..comments2024-03-20T18:54:03.883+01:00Comments on La cuina violeta: Crema de carabassa i ortigues {amb ou i tòfona}La Cuina Violetahttp://www.blogger.com/profile/10609157018009682488noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-30196651024205422302017-01-30T21:55:51.341+01:002017-01-30T21:55:51.341+01:00Hola Palmira,
Suposo que la teva mare les cuinava ...Hola Palmira,<br />Suposo que la teva mare les cuinava per la influència francesa. Tinc entès que a França l'utilitzen molt a la cuina. El seu gust, com si fóssin espinacs, és molt bo.<br />Una abraçada,<br />NaniLa Cuina Violetahttps://www.blogger.com/profile/10609157018009682488noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-14321600045580622282017-01-30T21:53:57.799+01:002017-01-30T21:53:57.799+01:00Bona nit Ruth! Tot Km0, ha de ser bo per força.
Bo...Bona nit Ruth! Tot Km0, ha de ser bo per força.<br />Bona setmana,<br />NaniLa Cuina Violetahttps://www.blogger.com/profile/10609157018009682488noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-31587303891307784332017-01-30T15:22:02.115+01:002017-01-30T15:22:02.115+01:00La meva mare era la reina de les cremes d'orti...La meva mare era la reina de les cremes d'ortigues :o) Però amb tòfona, mai ho he catat abans...quina experiència això de buscar tòfones, oi!?<br />Petons i bona setmana<br />PalmiraPalmira POMhttps://www.blogger.com/profile/00763775687261177260noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-71655015893662799172017-01-30T08:33:12.274+01:002017-01-30T08:33:12.274+01:00quina pinta !!! bon dia ;)quina pinta !!! bon dia ;)Ruth Troyano Puighttps://www.blogger.com/profile/11173698991629328972noreply@blogger.com