tag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post2667899927370079231..comments2024-03-20T18:54:03.883+01:00Comments on La cuina violeta: Crestes de vieires, espinacs i ceps {i un estri}La Cuina Violetahttp://www.blogger.com/profile/10609157018009682488noreply@blogger.comBlogger27125tag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-20085498967107664092013-03-13T11:11:15.341+01:002013-03-13T11:11:15.341+01:00Nosaltres també vam comprar un motlle similar a la...Nosaltres també vam comprar un motlle similar a la Fira de la Candelera de fa unes setmanes....quines casualitats!! Però no ens queden tan boniques (em temo que les farcim massa)Jordi Beumalahttps://www.blogger.com/profile/10444833393007999423noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-56432563147406301872013-03-12T22:52:39.938+01:002013-03-12T22:52:39.938+01:00Nani, no me enseñes aparatitos nuevos que se me an...Nani, no me enseñes aparatitos nuevos que se me antojan todos!!! Unas empanadillas con un relleno así.... quien se puede resistir??? Besos.Nina's Kitchenhttps://www.blogger.com/profile/06296887669139129443noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-79383151558175380722013-03-12T22:19:37.028+01:002013-03-12T22:19:37.028+01:00Que bones, el teu farcit molt més bo que el de la ...Que bones, el teu farcit molt més bo que el de la recepta sens dubte ;)<br />petonsdosentrebambalinashttps://www.blogger.com/profile/08836654414059659239noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-7021539179279596462013-03-12T11:59:14.284+01:002013-03-12T11:59:14.284+01:00Quines coses que fas, en saps un munt. Petonets.Quines coses que fas, en saps un munt. Petonets.http://tintacirera.blogspot.com/https://www.blogger.com/profile/04946272938157962258noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-67631368621910428492013-03-11T20:00:48.776+01:002013-03-11T20:00:48.776+01:00Nani, vam descobrir les vieires en un viatge que v...Nani, vam descobrir les vieires en un viatge que vam fer a Galícia i ens van agradar molt. Ara, no m'havia plantejat mai preparar-les en crestes. Aquestes han de ser exquisites....mmmm....<br />Petonets,<br />OlgaLa Cuina de l'Olgahttps://www.blogger.com/profile/09625586686538332683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-36522321075239715012013-03-11T13:11:26.794+01:002013-03-11T13:11:26.794+01:00Tenen molt bona pinta. La veritat és que pots fer-...Tenen molt bona pinta. La veritat és que pots fer-les farcides de moltes maneres. Jo no n'he fet mai, hi ha tantes coses per a fer...<br />El cuscús que has fet també té molt bona pinta, a mi també m'agrada preparar-lo de manera pareguda, amb espècies i corder, està deliciós. <br />M'ha sorprés molt el tatín de calçots, m'ha encantat. L'altre dia vàrem estar de calçotada per Valls i en vaig comprar uns quants manolls per a fer-los a casa. A veure si m'anime i prepare la teua recepta, té molt bona pinta. Molts besets i gràcies pel teu comentari.Asela Masiàhttps://www.blogger.com/profile/05138392021912321101noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-40571743057863452862013-03-11T12:29:34.712+01:002013-03-11T12:29:34.712+01:00Me encantan las empanadillas y ahora que pienso ha...Me encantan las empanadillas y ahora que pienso hace bastante tiempo que no las preparo, habrá que cambiar eso jeje. Besos!<br /><br />AnaANAhttps://www.blogger.com/profile/18349886120443670778noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-88093474084499793422013-03-11T00:04:54.117+01:002013-03-11T00:04:54.117+01:00Molt bona idea de farciment i quans record la canç...Molt bona idea de farciment i quans record la canço del Victor Jara!!!<br />Petonets.GEMMAhttps://www.blogger.com/profile/13132745942384084895noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-74310150215859873542013-03-10T22:58:30.947+01:002013-03-10T22:58:30.947+01:00A mi també m'agraden molt les empanadilles. Am...A mi també m'agraden molt les empanadilles. Amb aquest farcit han d'estar ben bones!<br />El comprar aquests estris quan viatges fa que després quan els utilitzis recordis aquell viatge encara amb més força!<br />ptns!!Fórmules Culinàrieshttps://www.blogger.com/profile/18112650731985892332noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-3322233936591912882013-03-10T20:24:21.516+01:002013-03-10T20:24:21.516+01:00M' agraden moltíssim les empanadilles amb farc...M' agraden moltíssim les empanadilles amb farcit de tota mena...L´estri es deu portar molt bons records...Jo el tinc però comprat a BCN ;.DCristinahttps://www.blogger.com/profile/15153345510570516775noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-23325454478179386352013-03-10T10:03:22.031+01:002013-03-10T10:03:22.031+01:00me encanta, vaya accesorio chulooooooooo, es que e...me encanta, vaya accesorio chulooooooooo, es que el otro día hice empanadillas y los bordes intenté hacerlos bonitos con el repulge pero me quedaron de un churro que estaban ricas pero un churro visual, jaja! un besazo y feliz domingo!igloo cookinghttps://www.blogger.com/profile/04001811288342097416noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-64709048714113681162013-03-10T08:00:21.028+01:002013-03-10T08:00:21.028+01:00Que maques! Amb aquest motlle t'han quedat per...Que maques! Amb aquest motlle t'han quedat perfectes!<br />Els meus records dels viatges també són així, llibres de cuina, ingredients i estris estranys típics del país que visito ;)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-36836754554284623202013-03-09T21:31:13.494+01:002013-03-09T21:31:13.494+01:00Quina recepta més bona! I quin aparell més fantàst...Quina recepta més bona! I quin aparell més fantàstic! Petonets!!Carmeta Rusquilletahttps://www.blogger.com/profile/16680360426196479487noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-64581979362391134642013-03-09T16:15:45.838+01:002013-03-09T16:15:45.838+01:00Lo mejor de todo, es lo de hacerlas al horno. Buen...Lo mejor de todo, es lo de hacerlas al horno. Buen relleno, si señor.Cósima Piovascohttps://www.blogger.com/profile/14595053811913597078noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-71081882176354825352013-03-09T10:31:01.869+01:002013-03-09T10:31:01.869+01:00Vaja compra més completa i per només un dòlar.
...Vaja compra més completa i per només un dòlar. <br />Bona recepta.<br />Petons!MARGALIDAhttps://www.blogger.com/profile/16681155237670250243noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-24017900703662404122013-03-08T23:37:08.907+01:002013-03-08T23:37:08.907+01:00Jo tambe soc de les que busca estris originals per...Jo tambe soc de les que busca estris originals per tot arreu... Aquestes crestes han de ser molt bones amb aquests ingredients tan magnifics! Un petoPilihttps://www.blogger.com/profile/11962506957347138440noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-37437878241117159202013-03-08T12:22:26.838+01:002013-03-08T12:22:26.838+01:00M'agrada molt el farcit, posar-hi vieires em s...M'agrada molt el farcit, posar-hi vieires em sembla de lo més original, sembla que s'hi hagi de posar sempre tonyina o carn per força i hi han moltíssimes alternatives la mar de bones. El que no sabia és que s'en deien crestes de les empanades en català, quan ho he llegit mentre s'em carregava la foto anava perduda, no sabia quin tipus de recepta seria xD.<br />Jo també aprofito quan viatjo per comprar alguna coseta per la cuina si el tipus de canvi és favorable o si trobo coses que aquí no es comercialitzen, encara que després la maleta.... pesa lo que pesa xD<br /><br />Petonets!!!Rosa Ballerinahttps://www.blogger.com/profile/04532565996939714927noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-55283836958089662722013-03-08T12:07:35.716+01:002013-03-08T12:07:35.716+01:00Hem coincidit amb les vieires! :)
Quin estri més c...Hem coincidit amb les vieires! :)<br />Quin estri més curiós e interesant! <br />Petons i bon cap de setmana, guapa. <br />PetonsMónica Lópezhttps://www.blogger.com/profile/10071611326833246059noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-54577615509324954872013-03-08T11:48:17.212+01:002013-03-08T11:48:17.212+01:00Nani, em penso que es inevitable.... Tots quan ane...Nani, em penso que es inevitable.... Tots quan anem de vacances tornem amb algun "trasto per la cuina" a la maleta!!<br />La recepta de la masa m'ha agradat molt, fa cara d'estar molt cuixent.<br />El farcit de vieires....Espectacular!! Sempre ens sorprens!!!<br />Petonets i molt bon cap de setmana. MAR, de EQNMEAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/06213036520697205896noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-26894446136269247722013-03-08T11:15:43.552+01:002013-03-08T11:15:43.552+01:00Quin estri més xulu!!! m'encanta, i no saps lo...Quin estri més xulu!!! m'encanta, i no saps lo bé que m'aniria, som fans de les crestes. Les teves, molt maques i ben bones!<br />Bon cap de setmana, bonica!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-78235226232585727202013-03-08T10:28:03.742+01:002013-03-08T10:28:03.742+01:00Quines crestes més maques han sortit. Una recepta ...Quines crestes més maques han sortit. Una recepta d'un viatje llunyà, amb vieires i ceps com a casa, tot un poema en un plat!<br />Petonets,<br />palmiraPalmira POMhttps://www.blogger.com/profile/00763775687261177260noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-27050285599245458782013-03-08T09:47:30.823+01:002013-03-08T09:47:30.823+01:00Ens encanten les crestes, però la combinació que p...Ens encanten les crestes, però la combinació que proposes no le probat mai, i ara ja em pica la curiosistat... <br />M'ha fet gràcia! ja veig que tens toballó a conjunt del bloc! <br />Petonets i bon finde!!Pel Plaer de Cuinarhttps://www.blogger.com/profile/12799061009463775986noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-75465094679729991792013-03-08T09:33:45.372+01:002013-03-08T09:33:45.372+01:00Hola!!!
Que envidia de tus viajes. Había visto est...Hola!!!<br />Que envidia de tus viajes. Había visto este molde en algún lado pero no me imaginaba que quedase también, tengo que probarlo. La receta estupenda y el resultado delicioso.<br />Besos.CrispiCakehttps://www.blogger.com/profile/04460596243497011304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-23013005529765735602013-03-08T09:19:40.815+01:002013-03-08T09:19:40.815+01:00oh, si que queden ben fetes! Aquest estri xilè deu...oh, si que queden ben fetes! Aquest estri xilè deu ser fantàstic. Has triat un farcit curiós pel paladar d'una servidora... em tempta!! Bon cap de setmana, guapaTapa't de tapeshttps://www.blogger.com/profile/10806731718828615730noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-82569189938296298562013-03-08T08:42:30.520+01:002013-03-08T08:42:30.520+01:00Em copiaré la massa ja que veig que t'ha queda...Em copiaré la massa ja que veig que t'ha quedat magnífiques i fetes al forn!!! A casa som consumidors gairebé "compulsius" de crestes, farcides de mil-i-una coses però la massa no la he feta mai.<br /><br />PTNTS<br />DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.com