tag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post3275237574391213706..comments2024-03-20T18:54:03.883+01:00Comments on La cuina violeta: Conill estofat amb xocolata {i amb cervesa Creo, anem a Tortosa}La Cuina Violetahttp://www.blogger.com/profile/10609157018009682488noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-19876669955579436202017-10-08T17:58:29.093+02:002017-10-08T17:58:29.093+02:00Hola Yolanda!
És veritat que vas estar a Tortosa u...Hola Yolanda!<br />És veritat que vas estar a Tortosa una temporada. <br />Gràcies per passar per aquí. Ens veurem aviat.<br />Abraçada.La Cuina Violetahttps://www.blogger.com/profile/10609157018009682488noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-19722850151932997932017-10-06T10:20:44.870+02:002017-10-06T10:20:44.870+02:00Cómo me ha gustado este post, Nani. Las fotos me h...Cómo me ha gustado este post, Nani. Las fotos me han traído muchos recuerdos de mi querida Tortosa, donde estuve poco tiempo pero el suficiente para enamorarme de ella, de su río y de sus gentes. Un abrazo.Yolandahttps://www.blogger.com/profile/06747455373768063412noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-21488800361063729972017-10-04T08:58:09.950+02:002017-10-04T08:58:09.950+02:00Bon dia Palmira,
Bones notícies de canvi de blog. ...Bon dia Palmira,<br />Bones notícies de canvi de blog. He estat molts dies sense internet a casa i no he pogut navegar.<br />Ara vaig a visitar-te.<br />Petons al bitxo rosset.La Cuina Violetahttps://www.blogger.com/profile/10609157018009682488noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-88655402600602430732017-10-04T08:56:47.315+02:002017-10-04T08:56:47.315+02:00Esther,
Jo també poso una presa al fricandó i li ...Esther, <br />Jo també poso una presa al fricandó i li dóna un gust especial.<br />Ens veurem aviat.La Cuina Violetahttps://www.blogger.com/profile/10609157018009682488noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-11486903663326193622017-10-04T08:55:45.615+02:002017-10-04T08:55:45.615+02:00La picada és la gràcia d'aquesta recepta.
Abra...La picada és la gràcia d'aquesta recepta.<br />Abraçada, Bet<br />La Cuina Violetahttps://www.blogger.com/profile/10609157018009682488noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-12080697347335086852017-10-04T08:55:12.395+02:002017-10-04T08:55:12.395+02:00Rebre notícies teves des de Bxlls. em fa molta il·...Rebre notícies teves des de Bxlls. em fa molta il·lusió.<br />I com no, tu amb vi qualsevol cosa. Jo també.<br />Petons mil. La Cuina Violetahttps://www.blogger.com/profile/10609157018009682488noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-81742494463344183622017-10-04T08:53:49.731+02:002017-10-04T08:53:49.731+02:00Bon dia Mercè!
Aquests dies haruíem de tenir rese...Bon dia Mercè! <br />Aquests dies haruíem de tenir reserves al congelador i una bona opció seria la carn de conill, que és nutritiva i bona per a la salut.<br />Aprofitar algun dia de lleure i preparar-la per a compartir serenament.<br />Una abraçada,<br />NaniLa Cuina Violetahttps://www.blogger.com/profile/10609157018009682488noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-35600479246053173362017-10-02T10:59:19.200+02:002017-10-02T10:59:19.200+02:00Ja saps que la carn de conill no puc amb ella però...Ja saps que la carn de conill no puc amb ella però això de visitar una fàbrica de xocolate per aprofiter un dia sempre és un molt gran idea! Nosaltres la tenem pendent a prop de París per les properes vacances!<br />Per cert Nani, ens hem mudat de blog!!! Ja tocava i per celebrar el 8 anys de blog estem de sorteig si et ve de gust participar, fins demà!<br />http://comeconmigo.net/mermelada-de-frambuesa-cava/<br />Petons i bona setmana,<br />PalmiraPalmira POMhttps://www.blogger.com/profile/00763775687261177260noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-79978689322129218172017-09-29T08:39:40.270+02:002017-09-29T08:39:40.270+02:00Ha d'estar deliciós. M'encanta el conill r...Ha d'estar deliciós. M'encanta el conill rostit, però mai hi he posat xocolata, la propera vegada n'hi posaré, segur que ens encantaràEsther Bargallónoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-72989715141119675302017-09-28T19:59:45.651+02:002017-09-28T19:59:45.651+02:00Nani, a casa ens agrada molt el conill amb cervesa...Nani, a casa ens agrada molt el conill amb cervesa, però no hi posem mai la picada, a la pròxima vegada que el fem el faré com el que fas tu.<br /><br />BetBet Carbonellhttps://www.blogger.com/profile/16818639624688169364noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-84692843786828563892017-09-28T11:55:13.087+02:002017-09-28T11:55:13.087+02:00tot és meravellós, i la frase de gandhi una de les...tot és meravellós, i la frase de gandhi una de les meves de capçalera. jo la xocolata, amb vi ;) per bé que la cervesa deu estar de meravella. petons des d bxllsRuth Troyano Puighttps://www.blogger.com/profile/11173698991629328972noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-25583011290242385962017-09-28T11:39:39.637+02:002017-09-28T11:39:39.637+02:00M'encanten les cassoletes de conill, són molt ...M'encanten les cassoletes de conill, són molt agraïdes de fer. Em fa molta gràcia l'expressió de posar a descansar el conill, jajajja! Ganes de fer-la!!!Mercè de Cotó de Sucrehttps://www.blogger.com/profile/10950881071660384580noreply@blogger.com