tag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post400682514838035749..comments2024-03-20T18:54:03.883+01:00Comments on La cuina violeta: Sashimi de tonyina {amb tempura de chuchú}La Cuina Violetahttp://www.blogger.com/profile/10609157018009682488noreply@blogger.comBlogger26125tag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-22597132525720866522013-02-14T11:22:38.922+01:002013-02-14T11:22:38.922+01:00Què bona la tonyina crua i/o/u poc marcada...i la ...Què bona la tonyina crua i/o/u poc marcada...i la intro, fantàstica! Aquesta relació que poses sovint entre literatura i cuina em fascina...Jordi Beumalahttps://www.blogger.com/profile/10444833393007999423noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-70743660191254607182013-02-11T13:41:29.188+01:002013-02-11T13:41:29.188+01:00M'encanta la cuina japo!
La foto perfecte ^^
S...M'encanta la cuina japo!<br />La foto perfecte ^^<br />Saps que no tenía ni idea de que era el chuchú! jjaja <br /><br />un petó!Petite Cerisehttps://www.blogger.com/profile/04681716285892723321noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-60115753462888077732013-02-04T11:52:19.988+01:002013-02-04T11:52:19.988+01:00He hagut de mirar que era el chuchú, m'agrada ...He hagut de mirar que era el chuchú, m'agrada perquè sempre ens ensenyes ingredients diferents.<br />Petons.Coses de Llàbirohttps://www.blogger.com/profile/16829312925401226346noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-38694082639628434322013-02-04T11:12:41.190+01:002013-02-04T11:12:41.190+01:00Ostres, el chuchú... no en sabia l'esxitencia....Ostres, el chuchú... no en sabia l'esxitencia... ! ara és xula! quines formes més originals té!Teresahttps://www.blogger.com/profile/15962411942246864623noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-32244169915835491752013-02-03T22:26:26.831+01:002013-02-03T22:26:26.831+01:00Ostres Nani, no tinc ni idea del que es el chuchú!...Ostres Nani, no tinc ni idea del que es el chuchú!! Ni per la foto... arg, aixo no pot ser!! A casa ens encanta el sashimi, el sushi i tot el que soni a Japo. Petons i bona setmana!Pilihttps://www.blogger.com/profile/11962506957347138440noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-11501765034094489992013-02-03T21:51:25.094+01:002013-02-03T21:51:25.094+01:00Nani el sashimi espectacular pero es que la tempur...Nani el sashimi espectacular pero es que la tempura tiene una pinta bonita!!!!!!<br />Feliz semana querida.<br />Besos.Toñihttp://ricoricodelicioso.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-45599040716095331862013-02-03T20:32:55.504+01:002013-02-03T20:32:55.504+01:00Hola Nani!!
Quan he llegit el títol de la recepta ...Hola Nani!!<br />Quan he llegit el títol de la recepta m´he dit: chuchú? i això què és??? Així que he llegit la teva recepta amb molta atenció, m´ha agradat moltíssim i penso que a casa ens ha d´agradar molt, a veure si trobo tots els ingredients per poder fer-la.<br />Un petonet!!MªJose-Dit i Fethttps://www.blogger.com/profile/18294636726234948151noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-66566926311949719812013-02-03T18:46:05.500+01:002013-02-03T18:46:05.500+01:00Sí, els trobaràs. Són peiots i també en castellà e...Sí, els trobaràs. Són peiots i també en castellà es diuen chayotes.<br />De totes les maneres que els he fet, així en tempura és com més m'ha agrada.<br />NaniLa Cuina Violetahttps://www.blogger.com/profile/10609157018009682488noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-53484473114036954792013-02-03T13:55:12.673+01:002013-02-03T13:55:12.673+01:00En aquesta hora la panxa em fa un rau-rau, què bo!...En aquesta hora la panxa em fa un rau-rau, què bo!http://tintacirera.blogspot.com/https://www.blogger.com/profile/04946272938157962258noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-11300856362237882452013-02-02T21:42:12.003+01:002013-02-02T21:42:12.003+01:00El chuchú, el venen aquí?
M'ha agradat molt aq...El chuchú, el venen aquí?<br />M'ha agradat molt aquest post, entre el text, les fotos i la recepta.<br />Petons<br />ConxitaConxitahttps://www.blogger.com/profile/03902366963278974642noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-74293973193215763622013-02-02T19:03:23.134+01:002013-02-02T19:03:23.134+01:00Havia de estar molt bó, nosaltres també ens encant...Havia de estar molt bó, nosaltres també ens encanta tastar vins d'arreu del mon.<br /><br />PetóSusanahttps://www.blogger.com/profile/04048610763013156042noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-37101974182573580642013-02-02T10:11:03.590+01:002013-02-02T10:11:03.590+01:00Nani, me gusta muchísimo la cocina japonesa y el p...Nani, me gusta muchísimo la cocina japonesa y el pescado crudo. Me quedo con lo de rallar el jengibre fresco por encima. Siempre lo tomo macerado (del que venden hecho). En cuanto al peyote, no lo he visto nunca. Supongo que es lo mismo que el bubango, que comíamos en Canarias.Besitos.Cósima Piovascohttps://www.blogger.com/profile/14595053811913597078noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-71407262132278391662013-02-02T07:17:38.278+01:002013-02-02T07:17:38.278+01:00Personalment, m'encanta el peix crú, i aquest ...Personalment, m'encanta el peix crú, i aquest platet teu es una delícia tot i que mai he tastat el chuchú.<br />Acompanyt per un bon Riesling... degustació complerta.<br />Bon dissabte NANI :)Te de Ternurahttps://www.blogger.com/profile/10075663204510149525noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-48966425475799324062013-02-01T21:56:26.764+01:002013-02-01T21:56:26.764+01:00Desconeixia el chuchú, és una fruita(?) preciosa! ...Desconeixia el chuchú, és una fruita(?) preciosa! T'ha quedat un plat molt abellidor!<br />Martaesborrarhttps://www.blogger.com/profile/07903425752162421179noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-9219908271277521312013-02-01T19:54:21.225+01:002013-02-01T19:54:21.225+01:00mmmm... quina entrada mès deliciosa... a mès estic...mmmm... quina entrada mès deliciosa... a mès estic escoltant la mùsica que aquestes hores m'entra molt i molt...Es fosc fora i auqestes notes sugerents em fant pensar en tu a la cuina, un devantal vintage, i una copa de vi al taulell, fent uns chuchús...<br />A mi la tonyina crua m'agrada molt i així en sahimi.... ideal. Els chuchús un descobriment, s'han de probar.<br />El texte m'ha encantat, l'he trovat molt sugerent, amb ganes de seguir-lo llegint.<br />abrilhttps://www.blogger.com/profile/17880051194346150145noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-64797695199373713032013-02-01T18:21:18.599+01:002013-02-01T18:21:18.599+01:00No coneixia aquesta hortalissa tan estranya, m'...No coneixia aquesta hortalissa tan estranya, m'has deixat ben intrigada! L'hauré de buscar...Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-88125271524505151352013-02-01T17:31:05.582+01:002013-02-01T17:31:05.582+01:00Ooooh, m'encanta el sashimi, em torna complet...Ooooh, m'encanta el sashimi, em torna completament boja. I així dels chuchús m'ha ben fascinat, quina troballa i quina meravella descobrir coses noves! :)Irisibulahttps://www.blogger.com/profile/02073746405314554161noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-18348203551090629942013-02-01T17:04:57.379+01:002013-02-01T17:04:57.379+01:00aquesta foto ho diu tot!!! m'encanta el sashim...aquesta foto ho diu tot!!! m'encanta el sashimi, i si, jo també el congelo no fos cas..... això del chuchu m'ha sorpres i fet gràcies a l'hora! apuntat queda! petonstrifasic de baileyshttps://www.blogger.com/profile/01911950330479845397noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-71718092900223018742013-02-01T15:03:24.213+01:002013-02-01T15:03:24.213+01:00Haurem de fer-te una visita molt aviat però el chu...Haurem de fer-te una visita molt aviat però el chuchú a lodi no n'hi ha segur i peix cru millor l'oblidi pel dolent que és per aquí.<br />M'encanta aquesta inspiració tan variada, a veure, quan quedem?!<br />Petonets i bon cap de setmana,<br />PalmiraPalmira POMhttps://www.blogger.com/profile/00763775687261177260noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-58319905541062184312013-02-01T14:22:25.508+01:002013-02-01T14:22:25.508+01:00M'has d'avisar quan cuinis coses diferents...M'has d'avisar quan cuinis coses diferents, baixaré ràpidament a tastar-les!!!<br /><br />PTNTS<br />DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-63911665699551100832013-02-01T12:42:23.471+01:002013-02-01T12:42:23.471+01:00Pues tiene que estar muy muy rico.
¿Todo bien por...Pues tiene que estar muy muy rico.<br /><br />¿Todo bien por Tarragona?<br /><br /><br />Yo hice la mili en Reus pero cada dia pasabamos la atarde en Tarragona , de paseo.<br /><br />Un gran abrazo.joaki007https://www.blogger.com/profile/13563073017577793235noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-66861354429400691142013-02-01T10:44:56.889+01:002013-02-01T10:44:56.889+01:00Delicioso, nunca lo he probado en casa pero creo q...Delicioso, nunca lo he probado en casa pero creo que me has animado. Tiene una pinta increíble. Y el chuchu era totalmente desconocido para mí.<br />Besos.CrispiCakehttps://www.blogger.com/profile/04460596243497011304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-54297074827305878542013-02-01T09:12:49.788+01:002013-02-01T09:12:49.788+01:00No tinc costume de menjar sashimi... i molt menys ...No tinc costume de menjar sashimi... i molt menys el chuchú.. hauré de provar-ho. Petons i bon cap de setmana!Cintahttps://www.blogger.com/profile/03537476036636999249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-52544269546704616492013-02-01T08:54:56.935+01:002013-02-01T08:54:56.935+01:00El gust del chuchú és més o menys com el carabassó...El gust del chuchú és més o menys com el carabassó, més tendre.La Cuina Violetahttps://www.blogger.com/profile/10609157018009682488noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-57525592942097267392013-02-01T08:50:07.517+01:002013-02-01T08:50:07.517+01:00Això dels chuchús m'ha deixat ben intrigada. D...Això dels chuchús m'ha deixat ben intrigada. De què té gust? Nani, m'encanta el sashimi de tonyina... maceradet ha de ser gustosíssim! PetonsTapa't de tapeshttps://www.blogger.com/profile/10806731718828615730noreply@blogger.com