tag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post4182986246050034160..comments2024-03-20T18:54:03.883+01:00Comments on La cuina violeta: Casa Mateu, anem a Surp a la Vall d'ÀssuaLa Cuina Violetahttp://www.blogger.com/profile/10609157018009682488noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-52685818697436349492021-03-10T21:18:20.924+01:002021-03-10T21:18:20.924+01:00Un comentari de l'Elena Gracia al Facebook.
M...Un comentari de l'Elena Gracia al Facebook. <br />M' ha encantat, com sempre, el teu reportatge q he tafanejat a l'enllaç d Octubre-2018.<br />Només llegint les paraules escrites als vidres de la Formatgeria, "passió, plaer, rigor, art, treball, terra ...." a manera introductòria d' aquest petit Univers creatiu dual femení, endevines la meravellosa "forma de fer" que estàs a punt de trobar.<br /> I no et sents decebuda.<br />Dones amb empenta i valentia, emprenedores, capaçes de trencar amb la seva coneguda còmoda zona de confort... per arriscar-se en una nova aventura vital, ja són garantia de, com a mínim, confiança en el seu objetiu.<br />El formatge cremós, curat... i els iogurts segur q estàn tan bons com la bona pinta q fan, mmmmmmm!!!<br />I les il.lustracions de la Vanesa, genials, suport ideal per a la presentació del producte, q també ha d'entrar pels ulls!<br />GASTRONOMIA amb mayùscules, com molt bé apuntaves!<br />Las fotografies dl paisatge, precioses.<br />Natura en estat pur, espais bucòlics silenciosos lluny dl soroll urbà i les atropellades presses diàries.<br />Tot perfecte.<br />Gràcies, Nani, per aquest recorregut pirinenc tan reconfortant.<br />Muack!<br />Sorryyyyyyyyy !!!<br />Imperdonable, no hi havia escoltat Adriana Calcanhotto:<br />Sensualitat, calidesa i ritme en un mateix còctel, sensibilitat a flor de pell!<br />Elena Gracia<br /><br />La Cuina Violetahttps://www.blogger.com/profile/10609157018009682488noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-21583355633954071092018-10-13T23:10:39.962+02:002018-10-13T23:10:39.962+02:00Moltes gràcies per passar per aquí i per dos motiu...Moltes gràcies per passar per aquí i per dos motius: un pel comentari i l'altre perquè gràcies a ell he entrat a la teva web i he vist coses molt boniques. Demà, amb més tranquil·lat me la tornaré a mirar. <br />I sí, la Clara és una dona increïble.<br />Una abraçada.La Cuina Violetahttps://www.blogger.com/profile/10609157018009682488noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-43824233871288979772018-10-13T21:54:07.925+02:002018-10-13T21:54:07.925+02:00Doncs espera la segona part. Vàrem tenir una fantà...Doncs espera la segona part. Vàrem tenir una fantàstica experiència gastronòmica amb els seus formatges i amb altres de la comarca: un xef ens va cuinar un menú sensacional només per a nosaltres i per a les germanes Ferrando. Un dels restaurants més petits del món. I aquí ho deixo. Sé que no tardaràs d'anar-hi...La Cuina Violetahttps://www.blogger.com/profile/10609157018009682488noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-45025960675922082402018-10-13T21:51:25.652+02:002018-10-13T21:51:25.652+02:00Conec la Clara des de fa anys! És una dona increïb...Conec la Clara des de fa anys! És una dona increïble! Fantástic post! Una abraçada! Inhalahttp://inhala.netnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-52448396859028089172018-10-13T09:04:49.713+02:002018-10-13T09:04:49.713+02:00ganes de tastar-los! quin viatge :)))ganes de tastar-los! quin viatge :)))Ruth Troyano Puighttps://www.blogger.com/profile/11173698991629328972noreply@blogger.com