tag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post8898559478994728392..comments2024-03-20T18:54:03.883+01:00Comments on La cuina violeta: Arròs a la cubana {amb tomàquet i ous de casa}La Cuina Violetahttp://www.blogger.com/profile/10609157018009682488noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-89527238920592370212015-03-25T15:44:54.882+01:002015-03-25T15:44:54.882+01:00Una recepta que a casa meva es un exit garantit i ...Una recepta que a casa meva es un exit garantit i en aquest cas amb ingredients de casa aixo si que es una meravella<br />Petons<br />ConxitaConxitahttps://www.blogger.com/profile/03902366963278974642noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-22958321837167700512015-03-24T20:36:45.446+01:002015-03-24T20:36:45.446+01:00Tomàquets i ous casolans.
Un plat senzill, però am...Tomàquets i ous casolans.<br />Un plat senzill, però amb una presentació de luxe.<br />Ara mateix em vindria de gust un plat com aquest.<br />PetonsLa cuina de la Isabelhttps://www.blogger.com/profile/12324990021496160064noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-62543938657204847762015-03-24T13:54:17.211+01:002015-03-24T13:54:17.211+01:00Això si que és un plat de luxe Nani!!! No sé si m&...Això si que és un plat de luxe Nani!!! No sé si m'agradaria més menjar aquest plat o estar passejant juntes mentres tenim els tomàquets cuinant-se :o)<br />Petons,<br />PalmiraPalmira POMhttps://www.blogger.com/profile/00763775687261177260noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-66506051637262343432015-03-24T13:39:37.483+01:002015-03-24T13:39:37.483+01:00Hola Nani. Aunque últimamente estoy muy ausente de...Hola Nani. Aunque últimamente estoy muy ausente de todo ésto, no he podido evitar soltar una sonrisa cuando he visto tu receta. ¡Esos tomates! Que cosa tan buena. Sé perfectamente que ese arroz a la cubana tiene que ser muy especial. Ya me gustaría poder mojar un trocito de pan en el huevo. <br />A ver si hablamos. <br />Besitos. Cósima Piovascohttps://www.blogger.com/profile/14595053811913597078noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-392452844752339842015-03-23T14:15:59.625+01:002015-03-23T14:15:59.625+01:00Amb tomàquets d'aquests, aquest plat és de lux...Amb tomàquets d'aquests, aquest plat és de luxe!!! Jo els faig sencers, només escaldats i sense pell, a l'hivern s'agraeix tenir-ne al rebost!!! bona setmana!Teresahttps://www.blogger.com/profile/15962411942246864623noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972662546591291725.post-76508646197963410152015-03-23T11:23:36.846+01:002015-03-23T11:23:36.846+01:00Un autèntic luxe. Els tomàquets, les gallines, el ...Un autèntic luxe. Els tomàquets, les gallines, el "passa la vida"... i l'arrosset. Boníssim.<br />Martaesborrarhttps://www.blogger.com/profile/07903425752162421179noreply@blogger.com