Etiquetes

12 mesos 12 pans acompanyament almívar Alt Camp amanides amb cervesa amb licor amb oove amb vi aperitius arquitectura arrossos art efímer aviram B/N bacallà Baix Camp Baix Ebre barbacoa batuts begudes berenars blogs amics bolets bombons bunyols Caldos Aneto carabassa caramels carn celíacs cereals cerveses Chartreuse chutneys cítrics closca còctels colors conserves cremes creps croquetes cuina amb calçots cuina d'aprofitament cuina del món cuina per a mandrosos cuinant amb... de festa de fiambrera de la vida del nostre hort dolços el galliner el gran recapte embotits enoturisme entrants entrepans escabetxos escumes esdeveniments socials esmorzars espècies farina de garrofa fish'n'chips flams flors fondant formatge forn fruita fruits secs fumats galetes gelatina gelats gossos herbes hortalisses horts urbans infusions iogurt Karakia km0 Lékué licors llegums llet llibres magdalenes maionesa mel melmelades microones nata natura olis recomanats olla de pressió Open Bloggers Food & Wine Tarragona 2014 ous panades pans pasta pastissos patates peix pel·lícules per a adults pícnic pizzes plats d'estiu plats per a nens porc postres premsa Priorat productes bio quiches racó vegà receitas brasileiras receptes del 15 receptes emocionals receptes musicals refranys reptes revista Cuina saladets salses sandvitxos sense gluten sèries tv slowfood sopes sorbets suflés suquets Tarragona tempura Terra Alta Thermomix tòfones torrades torrons tradicions truites vegetariana verdures viatges vins recomanats Violeta wok xocolata Xocolates Creo

dimecres, 19 de febrer de 2014

Amanida de pera, formatge blau i fruits secs {vermell}


Qualsevol dia és bo per a fer un sopar romàntic. Perquè esperar que ens inciti un dia comercial? No cal. Fer-ho inesperadament, sense que ho esperi. Una carta lacrada, una trucada suggerent...
Un sopar lleuger.

Necessitarem:
 - peres
 - 1 cabdell d'enciam
 - nous
 - panses
 - formatge blau
 - i tot allò que ens vingui de gust posar-hi
vinagreta:
 - oli d'oliva de Riudecanyes (mireu quina etiqueta més bonica). Gràcies Rosa!
 - mostassa a l'antiga
 - vinagre

Farem:
Fer una vinagreta, al gust, amb oli, mostassa i vinagre.
Muntar el plat.
Esperar amb ànsia que arribi...

Aquest noi està enamorat de tu. Sí, sí: This Guy's in love with youHerb Alpert.

15 comentaris:

  1. M'encanten les amanides de formatge blau i peres.. .jo en faig sovint, ho trobo una molt bona combinació, nutritiva i "diferent" ... per com dius tu...."dies especials".
    Precioses fotografíes i l'oli tens raò....!!!! Una preciositat!!!!!!

    ResponElimina
  2. Això és una amanida! justament ahir em van servir, no diré on, una amanida de formatge i pera... i saps que et dic, que potser els doni la teva adreça..., a veure si n'aprenen!!! i per l'estimat una sorpresa sempre es ben rebuda!! bona setmana!

    ResponElimina
  3. La barreja formatge blau i pera és molt encertada... per a moments especials... o no...
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  4. El formatge es de les poques coses que no m'agraden però les peres amb enciam moltíssim així que a esperar l'ésser amat per disfrutar d'un bon moment compartit qualsevol dia :o)
    Una abraçada,
    Palmira

    ResponElimina
  5. Una combinació excel·lent i que no falla mai, i no només en amanides, en format pizza també està boníssima!!

    ResponElimina
  6. Tens raó, no cal esperar un dia concret per un soparet romàntic. Aquesta amanida és un bon inici per el que pot venir després... Petons I fins dissabte.

    ResponElimina
  7. Mira tu que la pera no es de la fruita que més m'agrada, en canvi aquesta amanida me la menjava ara mateix, si, si, després de sopar i tot.
    Petonets.

    ResponElimina
  8. M'agrada donar un toc original a les amanides. Posar-hi pera és bona idea, per variar... Molt bona!

    ResponElimina
  9. QUIN GOIG DE AMANIDA DE FOTO DE TOT!!!! :))))

    ResponElimina
  10. Quando todo es de calidad se nota la diferencia! y no me refiero solo a la comida, saludos.

    ResponElimina
  11. Sóc molt fan de les amanides amb fruita i fruits secs!! Quina bona pinta!
    Petonets

    ResponElimina
  12. A l'amanida hi poso taronja, poma, maduixes i pinya, però tinc costum de posar-hi pera, però veient la teva, la pròxima vegada ho provaré! Petons!

    ResponElimina

  13. Nani; Les peres, semblen les grans oblidades a la cuina, (són les pomes que se'n porten el protagonisma) encara que a mí les peres les trobo d'una el.legància a la cuina molt i molt rellevant i, naturalment aquesta amanida amb les peres i el formatge blau, tindría l'èxit assegurat.
    Salutacions Nani¡¡ :O) :O)

    ResponElimina
  14. M'encanten aquestes amanides, sempre vénen de gust.
    Com va anar el sopar?
    petonets.

    ResponElimina
  15. Una proposta i una recepta molt romàntiques!! Petonets!

    ResponElimina