Etiquetes

12 mesos 12 pans acompanyament almívar amanides amb cervesa amb oove amb vi aperitius arquitectura arrossos art efímer aviram B/N bacallà barbacoa batuts begudes berenars blogs amics bolets bombons bunyols Caldos Aneto carabassa caramels carn celíacs cereals cerveses Chartreuse chutneys cítrics closca còctels colors conserves cremes creps croquetes cuina amb calçots cuina d'aprofitament cuina del món cuina per a mandrosos cuinant amb... de festa de fiambrera de la vida del nostre hort dolços el galliner el gran recapte embotits enoturisme entrants entrepans escabetxos escumes esdeveniments socials esmorzars espècies farina de garrofa fish'n'chips flams flors fondant formatge forn fruita fruits secs fumats galetes gelatina gelats gossos herbes hortalisses horts urbans infusions iogurt Karakia km0 Lékué licors llegums llet llibres magdalenes maionesa mel melmelades microones nata natura OleumFlumen olis recomanats olla de pressió Open Bloggers Food & Wine Tarragona 2014 ous panades pans pasta pastissos patates peix pel·lícules per a adults pícnic pizzes plats d'estiu plats per a nens porc postres premsa Priorat productes bio racó vegà receitas brasileiras receptes del 15 receptes emocionals receptes musicals refranys reptes revista Cuina saladets salses sandvitxos sense gluten sèries tv slowfood sopes sorbets suflés suquets Tarragona tempura Thermomix tòfones torrades torrons tradicions truites vegetariana verdures viatges vins recomanats Violeta wok xocolata Xocolates Creo

dijous, 18 de setembre de 2014

Un plaer adult {amb Pernod}


Els adults també necessitem sentir-nos nens de tant en tant. Per això, avui us he preparat unes postres que van en uns petits envasos de porcellana que enganyen a simple vista. La Virgínia, de Sweet&Sour, me'ls va regalar i jo els aprofito amb un Pernod del temps que encara es destilava a Tarragona.

Per a quatre gotets,

Necessitarem:
 - 3 fulls de gelatina neutre (5 g)
 - 125 ml de nata o crema fresca
 - 125 ml llet sencera
 - 2 cullerades soperes de sucre
 - 50 ml de Pernod

Farem:
Posem la gelatina en aigua freda i que es remulli durant uns quatre minuts.
En un pot que anirà al foc hi posem la nata, la llet, el sucre i la gelatina (que haurem escorregut).
Remenem a foc mitjà durant un parell minuts i quan comenci a fer unes petites bombolletes per les vores hi afegim el Pernod.
Treiem del foc i ho posem en petits gotets de vidre.
Deixem al frigorífic fins que qualli, unes quatre hores.

Resulten unes postres d'allò més. Molts fàcils i complaents amb els grans de casa que són com a nens.  Un detall simpàtic i que arrodoneix un bon àpat.
Sympathique, Pink Martini.

6 comentaris:

  1. Quina bona proposta Nani! M'encanten aquests gotets que t'ha regalat la Virginia, mira que fa temps que els vull tenir a casa també :o)
    M'apunto aquesta recepta per fer una versió iogurt !
    Una abraçada ben forta,
    Palmira

    ResponElimina
  2. Mas que un placer adulto es un autentico placer Nani, venir por aquí y ver estas ricuras. Oye yo lo haría en homenaje a Tarragona y mi amiga Nani con Chartreuse.. ¿qué te parece? Bss

    Virginia "sweet and sour"

    ResponElimina
  3. M'agrada el concepte de servir unes postres adultes en un envàs per a nens... un joc molt divertit, je je je...

    ResponElimina
  4. Realment, molt senzilles i originals, i els potets que t'han regalat queden la mar de bé!
    Marta

    ResponElimina
  5. Qué original. Me parece una idea estupenda y los vasitos del petit son precioso. Un besazo.

    ResponElimina
  6. M'encanten les tevés receptes i com les expliques...
    A veure quan ens veiem...
    Petons.

    ResponElimina