Etiquetes

a baixa temperatura acompanyament al buit Alt Camp Alt Empordà amanides amb cervesa amb licor amb vi aperitius arquitectura arrossos art efímer artesans aviram bacallà Bages Baix Camp Baix Ebre barbacoa Barcelona batuts begudes berenars Berguedà blogs amics bolets bombons bunyols calçots Caldos Aneto carabassa caramels carn celíacs cerveses Chartreuse chutneys cítrics còctels colors Conca de Barberà conserves cremes creps croquetes cuina catalana cuina d'aprofitament cuina de proximitat cuina del món cuina per a mandrosos cuinant amb... cuiners i cuineres de fiambrera del nostre hort dolços el galliner el gran recapte enoturisme entrants entrepans escabetxos escumes esmorzars estilisme farina de garrofa fish'n'chips flams flors formatgeries forn forn de vapor fruita fruits secs fumats galetes Garraf gelats Gironès gossos hortalisses horts urbans infusions km0 l'Urgell la Segarra Lékué llegums llibres llocs amb encant magdalenes maionesa Maresme mel melmelades microones Montseny Montsià natura olis recomanats olla de pressió panades pans pasta pastissos peix pel·lícules Penedès pícnic pizzes postres Priorat quiches racó vegà receitas brasileiras receptes exprés receptes musicals restaurants revista Cuina Ribera d'Ebre Rocook salses sandvitxos sense gluten sèries tv slowfood sopes sorbets suflés suquets tallers de cuina Tarragona Tarragonès tempura Terra Alta Thermomix tòfones torrades tradicions truites vegetariana viatges vins recomanats Violeta wok xocolata Xocolates Creo

dimarts, 9 de setembre del 2014

Rotlles de pernil cuit i pollastre {un pícnic}


Si hi ha alguna cosa que m'agrada i molt és passar estones amb la Violeta. Fa uns dies, ella volia fer un pícnic i vàrem decidir anar al bosc del costat de casa. Aprofitant que enguany és el tercer Dia Cuina, que tindrà lloc el 27 de setembre a Manlleu a la Festa del Porc i la Cervesa, nosaltres hem fet un plat que es pot menjar tant calent com a fred. Ens conviden a preparar un plat que porti pernil cuit com un dels ingredients i aquí hem fet el nostre, amb l'excusa que la Violeta mengi uns espinacs amb disfressa. Per a una àvia i una néta que tinguin gana (o quatre amiguetes que vulguin dinar plegades al bosc),


Necessitarem:
 - 4 talls, amb cos, de pernil cuit La Selva
 - 2 pits de pollastre ben oberts
 - 150 g d'espinacs nets 
 - 50 g de formatge roquefort
 - 40 g de panses
 - 20 g de pinyons
 - 1 cullerades soperes de mantega
 - 4 cullerades soperes de nata
 - sal i pebre
 - oli d'oliva
 - fil de lligar carn

Farem:
Passem els pits de pollastre per una paella amb un fil d'oli i que es facin pels dos costats, reservem.
A la mateixa paella hi coem els espinacs amb la mantega, els pinyons, les panses, el formatge, la nata i salpebrem al gust.
Farcim els talls de pernil cuit, un per un, amb els espinacs, fent un caneló tancat i els embolcallem amb els pits de pollastre tot lligant-los amb el fil.
Els podem servir tebis o freds.
La Violeta ha volgut posar-s'hi mostassa.
Unes torrades de pa ens han servit de plat.
A ella, i a mi també, li agraden Els Pets. A batzegades.

9 comentaris:

  1. Doncs em sembla una idea molt bona per difressar els espinacs. Segur que la Violeta no va deixar res al plat ;-)

    ResponElimina
  2. Pero que rico Nani¡¡¡ Y que sitio y fotos mas chulas¡¡¡ Bueno lo principal la modelo. Bss

    Virginia "sweet and sour"

    ResponElimina
  3. Tienes un blog precioso! Es uno de los mejores que he visto últimamente.
    Felicidades,
    Helena

    ResponElimina
  4. Una molt bona idea, el plat i el picnic amb la Violeta,

    ResponElimina
  5. Quina bona entrada per el concurs... i fer picnics...que maco i divertit pels nens com la Violeta! M'ha agradat molt la idea i la primera foto de la Violeta corrent, o la de la Violeta desenfocada al fons.
    Respecte al rollet...deliciòs, pollastre i espinacs... amb el roquefort...mmmm res a dir..com sempre encertada.
    Espero veure't a Manlleu! Petons

    ResponElimina
  6. una proposta molt resultona, Nani! Ens retrobem a Manlleu!

    ResponElimina