Etiquetes

a baixa temperatura acompanyament al buit Alt Camp Alt Empordà amanides amb cervesa amb licor amb vi aperitius arquitectura arrossos art efímer artesans aviram bacallà Bages Baix Camp Baix Ebre barbacoa Barcelona batuts begudes berenars Berguedà blogs amics bolets bombons bunyols calçots Caldos Aneto carabassa caramels carn celíacs cerveses Chartreuse chutneys cítrics còctels colors Conca de Barberà conserves cremes creps croquetes cuina catalana cuina d'aprofitament cuina de proximitat cuina del món cuina per a mandrosos cuinant amb... cuiners i cuineres de fiambrera del nostre hort dolços el galliner el gran recapte enoturisme entrants entrepans escabetxos escumes esmorzars estilisme farina de garrofa fish'n'chips flams flors formatgeries forn forn de vapor fruita fruits secs fumats galetes Garraf gelats Gironès gossos hortalisses horts urbans infusions km0 l'Urgell la Segarra Lékué llegums llibres llocs amb encant magdalenes maionesa Maresme mel melmelades microones Montseny Montsià natura olis recomanats olla de pressió panades pans pasta pastissos peix pel·lícules Penedès pícnic pizzes postres Priorat quiches racó vegà receitas brasileiras receptes exprés receptes musicals restaurants revista Cuina Ribera d'Ebre Rocook salses sandvitxos sense gluten sèries tv slowfood sopes sorbets suflés suquets tallers de cuina Tarragona Tarragonès tempura Terra Alta Thermomix tòfones torrades tradicions truites vegetariana viatges vins recomanats Violeta wok xocolata Xocolates Creo

dijous, 18 de setembre del 2014

Un plaer adult {amb Pernod}


Els adults també necessitem sentir-nos nens de tant en tant. Per això, avui us he preparat unes postres que van en uns petits envasos de porcellana que enganyen a simple vista. La Virgínia, de Sweet&Sour, me'ls va regalar i jo els aprofito amb un Pernod del temps que encara es destilava a Tarragona.

Per a quatre gotets,

Necessitarem:
 - 3 fulls de gelatina neutre (5 g)
 - 125 ml de nata o crema fresca
 - 125 ml llet sencera
 - 2 cullerades soperes de sucre
 - 50 ml de Pernod

Farem:
Posem la gelatina en aigua freda i que es remulli durant uns quatre minuts.
En un pot que anirà al foc hi posem la nata, la llet, el sucre i la gelatina (que haurem escorregut).
Remenem a foc mitjà durant un parell minuts i quan comenci a fer unes petites bombolletes per les vores hi afegim el Pernod.
Treiem del foc i ho posem en petits gotets de vidre.
Deixem al frigorífic fins que qualli, unes quatre hores.

Resulten unes postres d'allò més. Molts fàcils i complaents amb els grans de casa que són com a nens.  Un detall simpàtic i que arrodoneix un bon àpat.
Sympathique, Pink Martini.

6 comentaris:

  1. Quina bona proposta Nani! M'encanten aquests gotets que t'ha regalat la Virginia, mira que fa temps que els vull tenir a casa també :o)
    M'apunto aquesta recepta per fer una versió iogurt !
    Una abraçada ben forta,
    Palmira

    ResponElimina
  2. Mas que un placer adulto es un autentico placer Nani, venir por aquí y ver estas ricuras. Oye yo lo haría en homenaje a Tarragona y mi amiga Nani con Chartreuse.. ¿qué te parece? Bss

    Virginia "sweet and sour"

    ResponElimina
  3. M'agrada el concepte de servir unes postres adultes en un envàs per a nens... un joc molt divertit, je je je...

    ResponElimina
  4. Realment, molt senzilles i originals, i els potets que t'han regalat queden la mar de bé!
    Marta

    ResponElimina
  5. Qué original. Me parece una idea estupenda y los vasitos del petit son precioso. Un besazo.

    ResponElimina
  6. M'encanten les tevés receptes i com les expliques...
    A veure quan ens veiem...
    Petons.

    ResponElimina