Etiquetes

12 mesos 12 pans acompanyament almívar amanides amb cervesa amb oove amb vi aperitius arquitectura arrossos art efímer aviram B/N bacallà barbacoa batuts begudes berenars blogs amics bolets bombons bunyols Caldos Aneto carabassa caramels carn celíacs cereals cerveses Chartreuse chutneys cítrics closca còctels colors conserves cremes creps croquetes cuina amb calçots cuina d'aprofitament cuina del món cuina per a mandrosos cuinant amb... de festa de fiambrera de la vida del nostre hort dolços el galliner el gran recapte embotits enoturisme entrants entrepans escabetxos escumes esdeveniments socials esmorzars espècies farina de garrofa fish'n'chips flams flors fondant formatge forn fruita fruits secs fumats galetes gelatina gelats gossos herbes hortalisses horts urbans infusions iogurt Karakia km0 Lékué licors llegums llet llibres magdalenes maionesa mel melmelades microones nata natura OleumFlumen olis recomanats olla de pressió Open Bloggers Food & Wine Tarragona 2014 ous panades pans pasta pastissos patates peix pel·lícules per a adults pícnic pizzes plats d'estiu plats per a nens porc postres premsa Priorat productes bio racó vegà receitas brasileiras receptes del 15 receptes emocionals receptes musicals refranys reptes revista Cuina saladets salses sandvitxos sense gluten sèries tv slowfood sopes sorbets suflés suquets Tarragona tempura Thermomix tòfones torrades torrons tradicions truites vegetariana verdures viatges vins recomanats Violeta wok xocolata Xocolates Creo

dimarts, 12 de novembre de 2013

Napi i el Gran recapte del Banc dels Aliments


Els propers dies 29 i 30 d'aquest mes de novembre es farà als mercats i supermercats de tot Catalunya el Gran recapte del Banc dels Aliments. Es necessita una gran quantitat de: llegums secs, oli, llet, llaunes de conserva de peix i aliments infantils. Aquests són aliments d'alt valor nutritiu, bàsics en l'alimentació de les persones.
Caldrà moure i remoure el que convingui per a aconseguir-ho: força voluntaris, una bona participació ciutadana i difondre la campanya com sigui.

Aquest últim punt nosaltres ho fem amb un personatge de luxe: en Napi, comunicador a través del dibuix.
A Tarragona tenim el diari gratuït Més Tarragona, que diàriament publica a la seva contraportada un acudit seu: sap resumir l'actualitat més rabiosa d'una manera ben crítica i amb molt d'humor. Molts lectors opinen que mirant el seu acudit ja en tenen prou per a estar-ne al dia sobre qualsevol cosa.
En Napi col·labora amb nosaltres fent d'altaveu a la campanya que ens ocupa i preocupa.
Des d'aquí i amb ell, fem una crida a la participació. Cal que no oblidem que la pobresa s'està expandint com una taca d'oli. Agrairem que anoteu els propers dies 29 i 30 a la vostra agenda per a col·laborar. Penseu-hi!
Moltes gràcies Napi per la teva generositat! Amb el teu gra de sorra creix la muntanya...

11 comentaris:

  1. Tot el què sigui divulgar aquesta campanya serà benvingut!
    I en Napi segur que hi aporta el seu granet de sorra :)

    ResponElimina
  2. doncs si, caldrà que tothom si posi. Una bonica entrada, Nani!

    ResponElimina
  3. Ahir la vaig fer, la publico aquesta setmana.

    ResponElimina
  4. A Tarragona, en Napi farà una gran feina segur!! Hem de ser molts, el 29 i 30. Petons!

    ResponElimina
  5. Nosaltres ja saps que no participarem personalment per raons geogràfiques però intentarem participar d'una altra manera!!
    Petonets,
    Palmira

    ResponElimina
  6. Nosaltres hi posarem el nostre granet de sorra, des de casa i també des del meu institut, on també fem recollida d'aliments. Petons.

    ResponElimina
  7. Nani, una iniciativa de las que hacen falta ahora por desgracia¡¡¡ Bss

    Virginia "sweet and sour"

    ResponElimina
  8. Gracies, guapa! Doncs jo he de pensar en fer la recepta, però...... necessiot un kit-kat jaaaaaaaaaa!
    Muas, guapa!

    ResponElimina
  9. En aquests moments cal pensar en es altres, però caldria ferho sempre. Gràcies per fer-nos-hi pensar.
    Petons.

    ResponElimina