Etiquetes

a baixa temperatura acompanyament al buit Alt Camp Alt Empordà amanides amb cervesa amb licor amb vi aperitius arquitectura arrossos art efímer artesans aviram bacallà Bages Baix Camp Baix Ebre barbacoa Barcelona batuts begudes berenars Berguedà blogs amics bolets bombons bunyols calçots Caldos Aneto carabassa caramels carn celíacs cerveses Chartreuse chutneys cítrics còctels colors Conca de Barberà conserves cremes creps croquetes cuina catalana cuina d'aprofitament cuina de proximitat cuina del món cuina per a mandrosos cuinant amb... cuiners i cuineres de fiambrera del nostre hort dolços el galliner el gran recapte enoturisme entrants entrepans escabetxos escumes esmorzars estilisme farina de garrofa fish'n'chips flams flors formatgeries forn forn de vapor fruita fruits secs fumats galetes Garraf gelats Gironès gossos hortalisses horts urbans infusions km0 l'Urgell la Segarra Lékué llegums llibres llocs amb encant magdalenes maionesa Maresme mel melmelades microones Montseny Montsià natura olis recomanats olla de pressió panades pans pasta pastissos peix pel·lícules Penedès pícnic pizzes postres Priorat quiches racó vegà receitas brasileiras receptes exprés receptes musicals restaurants revista Cuina Ribera d'Ebre Rocook salses sandvitxos sense gluten sèries tv slowfood sopes sorbets suflés suquets tallers de cuina Tarragona Tarragonès tempura Terra Alta Thermomix tòfones torrades tradicions truites vegetariana viatges vins recomanats Violeta wok xocolata Xocolates Creo

dimarts, 12 de novembre del 2013

Napi i el Gran recapte del Banc dels Aliments


Els propers dies 29 i 30 d'aquest mes de novembre es farà als mercats i supermercats de tot Catalunya el Gran recapte del Banc dels Aliments. Es necessita una gran quantitat de: llegums secs, oli, llet, llaunes de conserva de peix i aliments infantils. Aquests són aliments d'alt valor nutritiu, bàsics en l'alimentació de les persones.
Caldrà moure i remoure el que convingui per a aconseguir-ho: força voluntaris, una bona participació ciutadana i difondre la campanya com sigui.

Aquest últim punt nosaltres ho fem amb un personatge de luxe: en Napi, comunicador a través del dibuix.
A Tarragona tenim el diari gratuït Més Tarragona, que diàriament publica a la seva contraportada un acudit seu: sap resumir l'actualitat més rabiosa d'una manera ben crítica i amb molt d'humor. Molts lectors opinen que mirant el seu acudit ja en tenen prou per a estar-ne al dia sobre qualsevol cosa.
En Napi col·labora amb nosaltres fent d'altaveu a la campanya que ens ocupa i preocupa.
Des d'aquí i amb ell, fem una crida a la participació. Cal que no oblidem que la pobresa s'està expandint com una taca d'oli. Agrairem que anoteu els propers dies 29 i 30 a la vostra agenda per a col·laborar. Penseu-hi!
Moltes gràcies Napi per la teva generositat! Amb el teu gra de sorra creix la muntanya...

11 comentaris:

  1. Tot el què sigui divulgar aquesta campanya serà benvingut!
    I en Napi segur que hi aporta el seu granet de sorra :)

    ResponElimina
  2. doncs si, caldrà que tothom si posi. Una bonica entrada, Nani!

    ResponElimina
  3. Ahir la vaig fer, la publico aquesta setmana.

    ResponElimina
  4. A Tarragona, en Napi farà una gran feina segur!! Hem de ser molts, el 29 i 30. Petons!

    ResponElimina
  5. Nosaltres ja saps que no participarem personalment per raons geogràfiques però intentarem participar d'una altra manera!!
    Petonets,
    Palmira

    ResponElimina
  6. Nosaltres hi posarem el nostre granet de sorra, des de casa i també des del meu institut, on també fem recollida d'aliments. Petons.

    ResponElimina
  7. Nani, una iniciativa de las que hacen falta ahora por desgracia¡¡¡ Bss

    Virginia "sweet and sour"

    ResponElimina
  8. Gracies, guapa! Doncs jo he de pensar en fer la recepta, però...... necessiot un kit-kat jaaaaaaaaaa!
    Muas, guapa!

    ResponElimina
  9. En aquests moments cal pensar en es altres, però caldria ferho sempre. Gràcies per fer-nos-hi pensar.
    Petons.

    ResponElimina