Etiquetes

12 mesos 12 pans acompanyament almívar amanides amb cervesa amb oove amb vi aperitius arquitectura arrossos art efímer aviram B/N bacallà barbacoa batuts begudes berenars blogs amics bolets bombons bunyols Caldos Aneto carabassa caramels carn celíacs cereals cerveses Chartreuse chutneys cítrics closca còctels colors conserves cremes creps croquetes cuina amb calçots cuina d'aprofitament cuina del món cuina per a mandrosos cuinant amb... de festa de fiambrera de la vida del nostre hort dolços el galliner el gran recapte embotits enoturisme entrants entrepans escabetxos escumes esdeveniments socials esmorzars espècies farina de garrofa fish'n'chips flams flors fondant formatge forn fruita fruits secs fumats galetes gelatina gelats gossos herbes hortalisses horts urbans infusions iogurt Karakia km0 Lékué licors llegums llet llibres magdalenes maionesa mel melmelades microones nata natura OleumFlumen olis recomanats olla de pressió Open Bloggers Food & Wine Tarragona 2014 ous panades pans pasta pastissos patates peix pel·lícules per a adults pícnic pizzes plats d'estiu plats per a nens porc postres premsa Priorat productes bio racó vegà receitas brasileiras receptes del 15 receptes emocionals receptes musicals refranys reptes revista Cuina saladets salses sandvitxos sense gluten sèries tv slowfood sopes sorbets suflés suquets Tarragona tempura Thermomix tòfones torrades torrons tradicions truites vegetariana verdures viatges vins recomanats Violeta wok xocolata Xocolates Creo

dilluns, 5 de setembre de 2016

Suc de tomàquet, taronja i llima {dieta saludable}


Seguir els pas del temps amb els productes de temporada vol dir que has de consumir-los  com més aviat millor i a tota hora. Ara, encara que s’estan acabant i arriben els tardans, has d’imaginar-te com preparar-los tot i que la millor manera és amanits o en una bona salsa.
Els sucs ens agraden força i tenen aquell punt de salut que ens animen a beure’ls recent fets. Doncs va, som-hi i  fem un de tomàquet amb taronja, amb un toc d’Angostura per als adults. Exquisit i fàcil.

Necessitarem:
-       800 g de tomàquets madurs
-       el suc de 2 taronges
-       1 llima
-       sal i pebre
-       Angostura

Farem:
Rentem els tomàquets i els posem a la Thermomix tal qual, deixant que es triturin a velocitat màxima durant un minut i colem perquè quedi el suc ben fi.
En sortirà un litre i quart aproximadament.
Preparem el suc de taronja i el de  llima, que afegirem al suc de tomàquet.
Podem ratllar una mica de pell de llima per sobre.
Salpebrem i servim.
Per als adults hi afegirem unes gotes d’aromatitzant amargant Angostura, que a mi m’agrada especialment, i quedarà un còctel d’allò més.

Apa, a fer salut!

Parlez moi d'amour,  Lucienne Boyer.

1 comentari:

  1. L'acostumo a fer de tant en tant per esmorzar!! M'encanta amb aquesta calor començar el día fresquet i revitalitzant. Encara que no tinc angostura, faig tomaquet, llimona o llima i sal y pebre, i si en tinc, una mica d'alvocat, es deliciós!! No l'he provat amb taronja!!

    ResponElimina