Etiquetes

12 mesos 12 pans a baixa temperatura acompanyament al buit almívar Alt Camp amanides amb cervesa amb licor amb vi aperitius arquitectura arrossos art efímer aviram bacallà Baix Camp Baix Ebre barbacoa batuts begudes berenars blogs amics bolets bombons bunyols calçots Caldos Aneto carabassa caramels carn celíacs cereals cerveses Chartreuse chutneys cítrics còctels colors Conca de Barberà conserves cremes creps croquetes cuina catalana cuina d'aprofitament cuina de proximitat cuina del món cuina per a mandrosos cuinant amb... cuiners i cuineres de fiambrera del nostre hort dolços el galliner el gran recapte embotits enoturisme entrants entrepans escabetxos escumes esmorzars farina de garrofa fish'n'chips flams flors formatgeries forn fruita fruits secs fumats galetes Garraf gelats gossos hortalisses horts urbans infusions km0 Lékué licors llaminadures llegums llibres llocs amb encant magdalenes maionesa mel melmelades microones Montsià natura olis recomanats olla de pressió Open Bloggers Food & Wine Tarragona 2014 panades pans pasta pastissos peix pel·lícules Penedès pícnic pizzes postres Priorat productes bio quiches racó vegà receitas brasileiras receptes musicals restaurants revista Cuina Rocook salses sandvitxos sense gluten sèries tv slowfood sopes sorbets suflés suquets tallers de cuina Tarragona Tarragonès tempura Terra Alta Thermomix tòfones torrades torrons tradicions truites vegetariana verdures viatges vins recomanats Violeta wok xocolata Xocolates Creo

dilluns, 5 de setembre de 2016

Suc de tomàquet, taronja i llima {dieta saludable}


Seguir els pas del temps amb els productes de temporada vol dir que has de consumir-los  com més aviat millor i a tota hora. Ara, encara que s’estan acabant i arriben els tardans, has d’imaginar-te com preparar-los tot i que la millor manera és amanits o en una bona salsa.
Els sucs ens agraden força i tenen aquell punt de salut que ens animen a beure’ls recent fets. Doncs va, som-hi i  fem un de tomàquet amb taronja, amb un toc d’Angostura per als adults. Exquisit i fàcil.

Necessitarem:
-       800 g de tomàquets madurs
-       el suc de 2 taronges
-       1 llima
-       sal i pebre
-       Angostura

Farem:
Rentem els tomàquets i els posem a la Thermomix tal qual, deixant que es triturin a velocitat màxima durant un minut i colem perquè quedi el suc ben fi.
En sortirà un litre i quart aproximadament.
Preparem el suc de taronja i el de  llima, que afegirem al suc de tomàquet.
Podem ratllar una mica de pell de llima per sobre.
Salpebrem i servim.
Per als adults hi afegirem unes gotes d’aromatitzant amargant Angostura, que a mi m’agrada especialment, i quedarà un còctel d’allò més.

Apa, a fer salut!

Parlez moi d'amour,  Lucienne Boyer.

1 comentari:

  1. L'acostumo a fer de tant en tant per esmorzar!! M'encanta amb aquesta calor començar el día fresquet i revitalitzant. Encara que no tinc angostura, faig tomaquet, llimona o llima i sal y pebre, i si en tinc, una mica d'alvocat, es deliciós!! No l'he provat amb taronja!!

    ResponElimina