Etiquetes

a baixa temperatura acompanyament al buit Alt Camp Alt Empordà amanides amb cervesa amb licor amb vi aperitius arquitectura arrossos art efímer artesans aviram bacallà Bages Baix Camp Baix Ebre barbacoa Barcelona batuts begudes berenars blogs amics bolets bombons bunyols calçots Caldos Aneto carabassa caramels carn celíacs cerveses Chartreuse chutneys cítrics còctels colors Conca de Barberà conserves cremes creps croquetes cuina catalana cuina d'aprofitament cuina de proximitat cuina del món cuina per a mandrosos cuinant amb... cuiners i cuineres de fiambrera del nostre hort dolços el galliner el gran recapte enoturisme entrants entrepans escabetxos escumes esmorzars estilisme farina de garrofa fish'n'chips flams flors formatgeries forn forn de vapor fruita fruits secs fumats galetes Garraf gelats Gironès gossos hortalisses horts urbans infusions km0 l'Urgell la Segarra Lékué llegums llibres llocs amb encant magdalenes maionesa mel melmelades microones Montseny Montsià natura olis recomanats olla de pressió panades pans pasta pastissos peix pel·lícules Penedès pícnic pizzes postres Priorat quiches racó vegà receitas brasileiras receptes exprés receptes musicals restaurants revista Cuina Ribera d'Ebre Rocook salses sandvitxos sense gluten sèries tv slowfood sopes sorbets suflés suquets tallers de cuina Tarragona Tarragonès tempura Terra Alta Thermomix tòfones torrades tradicions truites vegetariana viatges vins recomanats Violeta wok xocolata Xocolates Creo

dilluns, 5 de setembre del 2016

Suc de tomàquet, taronja i llima {dieta saludable}


Seguir els pas del temps amb els productes de temporada vol dir que has de consumir-los  com més aviat millor i a tota hora. Ara, encara que s’estan acabant i arriben els tardans, has d’imaginar-te com preparar-los tot i que la millor manera és amanits o en una bona salsa.
Els sucs ens agraden força i tenen aquell punt de salut que ens animen a beure’ls recent fets. Doncs va, som-hi i  fem un de tomàquet amb taronja, amb un toc d’Angostura per als adults. Exquisit i fàcil.

Necessitarem:
-       800 g de tomàquets madurs
-       el suc de 2 taronges
-       1 llima
-       sal i pebre
-       Angostura

Farem:
Rentem els tomàquets i els posem a la Thermomix tal qual, deixant que es triturin a velocitat màxima durant un minut i colem perquè quedi el suc ben fi.
En sortirà un litre i quart aproximadament.
Preparem el suc de taronja i el de  llima, que afegirem al suc de tomàquet.
Podem ratllar una mica de pell de llima per sobre.
Salpebrem i servim.
Per als adults hi afegirem unes gotes d’aromatitzant amargant Angostura, que a mi m’agrada especialment, i quedarà un còctel d’allò més.

Apa, a fer salut!

Parlez moi d'amour,  Lucienne Boyer.

1 comentari:

  1. L'acostumo a fer de tant en tant per esmorzar!! M'encanta amb aquesta calor començar el día fresquet i revitalitzant. Encara que no tinc angostura, faig tomaquet, llimona o llima i sal y pebre, i si en tinc, una mica d'alvocat, es deliciós!! No l'he provat amb taronja!!

    ResponElimina