I tornem a tenir figues a l’hort. Ens agraden molt i com cada any intentem posar alguna cosa diferent per a no cansar. No us donarem quantitats perquè és només una idea per a barrejar ingredients que combinin bé i que cadascú faci anar la seva imaginació i gust per a preparar-la.
Nosaltres l’hem fet amb uns ingredients i quan l’estava fotografiant ha arribat el veí amb un cistellet de xarel·lo i n’hem afegit uns quants grans que l’han arrodonit.
Nosaltres l’hem fet amb uns ingredients i quan l’estava fotografiant ha arribat el veí amb un cistellet de xarel·lo i n’hem afegit uns quants grans que l’han arrodonit.
Necessitarem:
- pernil serrà
- figues
- formatge blau
- fruits secs
- oli d’oliva verge extra
Farem:
Només cal muntar el plat amb els ingredients triats i amanir-lo amb l’oli d’oliva.
De vegades també hi posem una cullerada de mel.
Apa, que aquesta amanida entra sense gana i ara tenim el principal ingredient, les figues, en el seu punt òptim.
Get it on, T. Rex.
Quina pinta més bona!!!! Una súper combinació!!
ResponEliminaClara
Figues i formatge, i amb pernil!!! que més podem demanar!!!
ResponEliminaPetonets