Hi ha coses tan bones i tan fàcils que no sé per quin motiu no les fem més sovint. Clar, volem anar variant i tastant d'altres gustos que no tenim temps per a tot. Un dels pastissos més senzills i podríem dir que universal, és el brownie de Nutella que amb només tres ingredients triomfes segur a taula. No recordo des que no el preparava i l'altre dia en veure'l al blog de la meva veïna vaig creure que tocava.
Sí, tinc una veïna bloguera, vivim a tocar, i que és molt coneguda en el món d'al·lèrgies i d'intoleràncies alimentàries, la Mònica de Glutoniana. Si teniu problemes amb l'alimentació, Glutoniana és el vostre blog. Ella el va fer amb farina especial i jo amb farina de blat normal. A més, hi afegeixo unes peres bullides amb vi i amb espècies que l'arrodoneixen. Per a sis, set o vuit persones,
Sí, tinc una veïna bloguera, vivim a tocar, i que és molt coneguda en el món d'al·lèrgies i d'intoleràncies alimentàries, la Mònica de Glutoniana. Si teniu problemes amb l'alimentació, Glutoniana és el vostre blog. Ella el va fer amb farina especial i jo amb farina de blat normal. A més, hi afegeixo unes peres bullides amb vi i amb espècies que l'arrodoneixen. Per a sis, set o vuit persones,
Necessitarem:
- 4 peres conference
- 35 cl de vi negre
- 6 cullerades soperes de sucre
- 2 claus d'olor
- 1 branca de canyella
- 1 culleradeta de gingebre
per al brownie,
- 400 g de Nutella
- 8 cullerades de farina
- 2 ous grans
Farem:
Bullim les peres pelades i senceres en el vi, junt amb les espècies i el sucre durant uns 30 minuts.
Un cop cuites les colem i deixem que s'escorri el vi.
Preparem el brownie o pastís humit barrejant tots els ingredients.
L'aboquem en un motlle folrat amb paper de forn o untat amb mantega i posem les peres per sobre (cobrirem les cuetes amb paper d'alumini perquè no es cremin).
Tindrem el forn escalfat a 180º.
Enfornem durant uns 35/40 minuts, segons el forn que tingueu.
Deixeu-lo humit que ja se assecarà quan es refredi.
Deixeu-lo humit que ja se assecarà quan es refredi.
Com que us quedarà molt bonic li feu una foto i me l'envieu.
Serviu amb una mica de xarop de les peres bullides.
Serviu amb una mica de xarop de les peres bullides.
I ara toca berenar amb els que haurem convidat per a fer tertúlia...
Everybody's got to learn sometime, Zucchero.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada