Book fotogràfic

Una frase que em va marcar quan la vaig sentir fa molt de temps és una del fotògraf Ansel Adams (1902-1984) que diu ...No fas fotografia només amb la càmera, la fas amb totes les imatges que has vist, amb els llibres que has llegit, amb la música que has escoltat i amb tota la gent que has estimat...
I m'agrada perquè d'alguna manera defineix la meva manera de veure i viure la meva afició, la qual intento transmetre a través d'aquest blog.
Una música que m'acompanya sempre en moments importants de la vida, imatges de viatges que difícilment podré oblidar, llibres que m'han emocionat, moltes persones que ja no hi són físicament però que porto al cor i d'altres que continuen al meu costat i que responen quan cal. 
Les imatges que aquí veieu només volen transmetre sensacions i detalls de moments de vida. Tal com va dir un altre gran fotògraf, Henri Cartir-Bresson ...Fotografiar és col·locar el cap, l'ull i el cor en un mateix eix... I això intento.
En definitiva, viure amb sentiment i amb els ulls ben oberts.
Un escultor necessita fang per a la seva obra, una poeta, paper i un fotògraf la càmera. I jo he aconseguit que aquest instrument sigui una extensió de la meva mà. No em pregunteu per les regles que segueixo, pregunteu-me com les he fet i ho hauré de buscar. Porto els paràmetres al cap.
Em passa el mateix que la gran fotògrafa espanyola Cristina García Rodero, ...Para poder disparar una foto necesito emocionarme... I la meva filla Zoe sempre em fa riure quan em diu que em motiva més una pera que moltes persones. Això no és veritat perquè hi ha persones que porten incorporades alguna cosa que ho posen molt més fàcil a l'hora de captar-les.
En definitiva una fotografia paralitza i eternitza l'instant de la mirada i amb la meva manera d'observar sempre intento aplicar la norma de l'arquitecte Mies Van der Rohe, Less is more (menys és més). M'agrada la bellesa de les coses senzilles... Aquí teniu unes imatges que ho certifiquen i que sempre serà una pàgina en construcció permanent per a poder anar ampliant la galeria i a la que us convido anar seguint.

                                                                          Nani NollaNatura


A taulaDe la terra

                                                                                      
                                                                                  
                                                                                 Projecte   #límits PhotoKM0                                                                                                         Lo nostre Delta, el de totsEl món del vi