Etiquetes

12 mesos 12 pans a baixa temperatura acompanyament al buit almívar Alt Camp amanides amb cervesa amb licor amb vi aperitius arquitectura arrossos art efímer aviram bacallà Baix Camp Baix Ebre barbacoa batuts begudes berenars blogs amics bolets bombons bunyols calçots Caldos Aneto carabassa caramels carn celíacs cereals cerveses Chartreuse chutneys cítrics còctels colors Conca de Barberà conserves cremes creps croquetes cuina catalana cuina d'aprofitament cuina de proximitat cuina del món cuina per a mandrosos cuinant amb... cuiners i cuineres de fiambrera del nostre hort dolços el galliner el gran recapte embotits enoturisme entrants entrepans escabetxos escumes esmorzars farina de garrofa fish'n'chips flams flors formatgeries forn fruita fruits secs fumats galetes gelats gossos hortalisses horts urbans infusions km0 Lékué licors llaminadures llegums llibres llocs amb encant magdalenes maionesa mel melmelades microones Montsià natura olis recomanats olla de pressió Open Bloggers Food & Wine Tarragona 2014 panades pans pasta pastissos peix pel·lícules Penedès pícnic pizzes postres Priorat productes bio quiches racó vegà receitas brasileiras receptes musicals restaurants revista Cuina Rocook salses sandvitxos sense gluten sèries tv slowfood sopes sorbets suflés suquets tallers de cuina Tarragona Tarragonès tempura Terra Alta Thermomix tòfones torrades torrons tradicions truites vegetariana verdures viatges vins recomanats Violeta wok xocolata Xocolates Creo

Book fotogràfic

Una frase que em va marcar quan la vaig sentir fa molt de temps és una del fotògraf Ansel Adams (1902-1984) que diu ...No fas fotografia només amb la càmera, la fas amb totes les imatges que has vist, amb els llibres que has llegit, amb la música que has escoltat i amb tota la gent que has estimat...
I m'agrada perquè d'alguna manera defineix la meva manera de veure i viure la meva afició, la qual intento transmetre a través d'aquest blog.
Una música que m'acompanya sempre en moments importants de la vida, imatges de viatges que difícilment podré oblidar, llibres que m'han emocionat, moltes persones que ja no hi són físicament però que porto al cor i d'altres que continuen al meu costat i que responen quan cal. 
Les imatges que aquí veieu només volen transmetre sensacions i detalls de moments de vida. Tal com va dir un altre gran fotògraf, Henri Cartir-Bresson ...Fotografiar és col·locar el cap, l'ull i el cor en un mateix eix... I això intento.
En definitiva, viure amb sentiment i amb els ulls ben oberts.
Un escultor necessita fang per a la seva obra, una poeta, paper i un fotògraf la càmera. I jo he aconseguit que aquest instrument sigui una extensió de la meva mà. No em pregunteu per les regles que segueixo, pregunteu-me com les he fet i ho hauré de buscar. Porto els paràmetres al cap.
Em passa el mateix que la gran fotògrafa espanyola Cristina García Rodero, ...Para poder disparar una foto necesito emocionarme... I la meva filla Zoe sempre em fa riure quan em diu que em motiva més una pera que moltes persones. Això no és veritat perquè hi ha persones que porten incorporades alguna cosa que ho posen molt més fàcil a l'hora de captar-les.
En definitiva una fotografia paralitza i eternitza l'instant de la mirada i amb la meva manera d'observar sempre intento aplicar la norma de l'arquitecte Mies Van der Rohe, Less is more (menys és més). M'agrada la bellesa de les coses senzilles... Aquí teniu unes imatges que ho certifiquen i que sempre serà una pàgina en construcció permanent per a poder anar ampliant la galeria i a la que us convido anar seguint.

                                                                          Nani Nolla



Natura



A taula



De la terra



Vins