Etiquetes

12 mesos 12 pans a baixa temperatura acompanyament al buit almívar Alt Camp amanides amb cervesa amb licor amb vi aperitius arquitectura arrossos art efímer aviram bacallà Baix Camp Baix Ebre barbacoa batuts begudes berenars blogs amics bolets bombons bunyols calçots Caldos Aneto carabassa caramels carn celíacs cereals cerveses Chartreuse chutneys cítrics còctels colors Conca de Barberà conserves cremes creps croquetes cuina catalana cuina d'aprofitament cuina de proximitat cuina del món cuina per a mandrosos cuinant amb... cuiners i cuineres de fiambrera del nostre hort dolços el galliner el gran recapte embotits enoturisme entrants entrepans escabetxos escumes esmorzars farina de garrofa fish'n'chips flams flors formatgeries forn fruita fruits secs fumats galetes gelats gossos hortalisses horts urbans infusions km0 Lékué licors llaminadures llegums llibres llocs amb encant magdalenes maionesa mel melmelades microones Montsià natura olis recomanats olla de pressió Open Bloggers Food & Wine Tarragona 2014 panades pans pasta pastissos peix pel·lícules Penedès pícnic pizzes postres Priorat productes bio quiches racó vegà receitas brasileiras receptes musicals restaurants revista Cuina Rocook salses sandvitxos sense gluten sèries tv slowfood sopes sorbets suflés suquets tallers de cuina Tarragona Tarragonès tempura Terra Alta Thermomix tòfones torrades torrons tradicions truites vegetariana verdures viatges vins recomanats Violeta wok xocolata Xocolates Creo

dilluns, 19 de maig de 2014

Arròs amb magret d'ànec i bròquil {l'heu de tastar!}


Avui us descobriré un secret: entre setmana quasi que no cuino. A casa fa temps que vàrem establir una norma: qui arribés primer ho faria. I normalment qui ho fa abans és el meu marit. Us puc ben dir que cuina senzill però molt i molt bé. Que si una verdura, que si unes llenties, que si el que sigui.
I d'ençà que va descobrir els caldos Aneto que porten el sofregit incorporat em prepara uns arrossos que deu n'hi do. Fins i tot es permet anar variant segons el caldo que compra. Per a dues o tres persones,

Necessitarem:
 - 1 magret d'ànec
 - 100 g de bròquil (o la quantitat que vulgueu posar)
 - 250 g d'arròs bomba
 - 1 bric de caldo Aneto per a paella de carn i verdures (amb sofregit)

Farem:
Posarem al foc una paella de 30 a 36 cm i quan estigui ben calenta hi posarem la meitat del magret tallat a dauets.
En aquest arròs no cal posar-hi oli, perquè es courà en el mateix greix del magret.
Quan comenci a estar daurat hi afegim les floretes de bròquil i remenen un minut.
Seguidament hi aboquem l'arròs i el deixem un parell de minuts, tot fent anar la cullera, fins que es torni transparent.
Ara ja hi podem incorporar el caldo i quan comenci a bullir, el deixem a foc fort uns minuts i 10 minuts més a foc més baix.
Passat el temps el retirem i deixem reposar uns cinc minuts.
Servim.
Fixeu-vos que he posat l'etiqueta de cuina per a mandrosos, perquè amb poc temps i sense gens de feina obtindreu un resultat inesperat.

L'hem acompanyat amb un cava rosat . Un dinar d'autèntica festa major.
Que hi falta la música? No, mai. So in love, The Tango Project.

7 comentaris:

  1. Quin plat més bo i més complert, Nani. Passa sense gana! Petons

    ResponElimina
  2. Això de cuina per a mandrosos cada vegada va més amb mi Nani ;-D

    Ptnts
    Dolça

    ResponElimina
  3. Què bo aquest plat. Serà sencill pero té una pinta molt apetitosa.
    Has establert una bona regla a casa... això! el primer que arriba és el que cuina :)
    petons

    ResponElimina
  4. Què bo I què fàcil I ràpid de fer, Nani! Aquests caldos Aneto són una meravella I t'arreglen un dinar en un pim pam. Ara que, sense les mans de la cuinera.... o el cuiner..... Petons.

    ResponElimina
  5. jajaja, cuna per mandrosos... genial...tots tenim dies en que mirar la cuina i pensar "ara tinc que fer això o alló...." ... està be, tenir recursos que ens ajudin en aquests dies, o simplement quan no hi ha temps per fer res elaborat i tot i així volem quelcom sabròs.
    Aquest arroç te una pinta boníssima...amb el magret que li deixarè aquell regustet de la seva grassa.. que bò!!!!! molt bona idea!
    El plat es precios!

    ResponElimina
  6. Ja tenia ganes de veure la recepta. Ha d'estar boníssim! El magret i el bròquil ja m'agradaven per separat, i a més queda un arròs diferent i la mar d'original!
    Petons!! :)

    ResponElimina
  7. Home, si quan arribo a casa m'ha d'estar esperant un plat d'arròs com aquest ja t'asseguro jo que faig temps a l'oficina per no ser la primera!!!

    ResponElimina