Etiquetes

Jo
A través d'aquest blog gaudeixo de moments màgics viscuts a la cuina de casa i del món, com a fotògrafa i persona curiosa per la vida.
I perquè tot és millor si estem ben acompanyats, tinc una gran taula per a compartir amb vosaltres: plats, vins, viatges, llibres i sensacions apassionants.
I sempre sonant de fons la meva música preferida.
Tots els productes i marques comercials esmentats en aquest blog ho són per la seva qualitat i peculiaritat, i no comporten cap tipus de compensació. 

Respecto els drets d'autor i demano que es respectin els meus.
Tens el meu correu lacuinavioleta@gmail.com per a qualsevol consulta o suggeriment.


Les fotografies són de collita pròpia i estan protegides per copyright.
Avís legal:
Aquest blog pertany a Suelaine Nolla, o sigui jo. Estic domiciliada a Tarragona i sóc la responsable de tot allò que es publica en ell. 
Si em visiteu, ho feu de manera lliure i voluntària, així com els correus electrònics que rebeu de les actualitzacions de les publicacions és perquè ho heu demanat. De la mateixa manera que podreu  deixar de rebre'ls si és la vostra voluntad.
Els paràgrafs de llibres que esmento tenen el permís de les editorials per a fer-ho: no publico cap que no estigui autoritzat. 
No utilitzo dades de tercers ni tampoc en proporciono cap.
Permeto, i em fa feliç, que deixeu comentaris que enriqueixen les publicacions, però els desagradables seran eliminats i denunciats de manera immediata. Publico al blog per a fer la vida agradable a tothom, no per a gent insatisfeta. No són ben rebuts els que aprofiten per a fer publicitat del que sigui ni tampoc els anònims.
Permeto que es publiquin enllaços del blog per a poder donar a conèixer el treball que faig i si enllaço a altres webs, és perquè crec interessant ampliar la informació i estar al corrent sobre el tema del qual parlo, sense que això signifiqui que pugui estar d'acord amb tot el contingut de la web enllaçada ni que hi tingui cap tipus de relació comercial.
Aquest blog utilitza cookies, petits fitxers que ajuden a entendre els costums i la manera de navegar dels usuaris i entendre, o intentar, el funcionament de la xarxa. Aquests cookies no emmagatzemen cap tipus de dades personals ni cap altra tipus d'informació. Teniu la potestat de dir que no s'utilitzin al moment en què us demana si hi esteu d'acord.
Els continguts dels posts no pretenen sentar càtedra, ni de molt, i només expliquen experiències i sensacions del moment. Si creieu que hi ha alguna errada i que la informació pot resultar perjudicial agrairé que m'ho comuniqueu i esbrinaré què hi ha.
En tractar-se d'un treball de caràcter intelectual presentaré les corresponents denúncies a les autoritats competents cas que sigui plagiat i s'hagi fet servir sense el meu consentiment.
Si tens qualsevol dubte sobre aquest avís, et pots posar en contacte amb mi a través del meu correu electrònic lacuinavioleta@gmail.com.
Moltes gràcies pel temps que has dedicat a passar per aquí i posar-te al dia sobre les condicions establertes pel Reglament (UE) 2016/1679 del Parlament europeu i del Consell del 27 d'abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD).
I sobretot, em fa feliç que un cop més m'hagis visitat i que ho continuïs fent. Jo faré tot el possible perquè et sentis com a casa.
Nani