Etiquetes

12 mesos 12 pans a baixa temperatura acompanyament al buit almívar Alt Camp amanides amb cervesa amb licor amb vi aperitius arquitectura arrossos art efímer aviram bacallà Baix Camp Baix Ebre barbacoa batuts begudes berenars blogs amics bolets bombons bunyols calçots Caldos Aneto carabassa caramels carn celíacs cereals cerveses Chartreuse chutneys cítrics còctels colors Conca de Barberà conserves cremes creps croquetes cuina catalana cuina d'aprofitament cuina de proximitat cuina del món cuina per a mandrosos cuinant amb... cuiners i cuineres de fiambrera del nostre hort dolços el galliner el gran recapte embotits enoturisme entrants entrepans escabetxos escumes esmorzars farina de garrofa fish'n'chips flams flors formatgeries forn fruita fruits secs fumats galetes Garraf gelats gossos hortalisses horts urbans infusions km0 Lékué licors llaminadures llegums llibres llocs amb encant magdalenes maionesa mel melmelades microones Montsià natura olis recomanats olla de pressió Open Bloggers Food & Wine Tarragona 2014 panades pans pasta pastissos peix pel·lícules Penedès pícnic pizzes postres Priorat productes bio quiches racó vegà receitas brasileiras receptes musicals restaurants revista Cuina Rocook salses sandvitxos sense gluten sèries tv slowfood sopes sorbets suflés suquets tallers de cuina Tarragona Tarragonès tempura Terra Alta Thermomix tòfones torrades torrons tradicions truites vegetariana verdures viatges vins recomanats Violeta wok xocolata Xocolates Creo

dimarts, 1 de juliol de 2014

Albergínia amb salsa d'alfàbrega {ben gustós}


Ja estem mandrosos. A tots ens agrada anar a la platja o a la piscina i quan arribem a casa volem trobar-nos quelcom cuinat per a seure a taula, menjar i caure en una migdiada lleugera. Nosaltres així ho hem fet: un plat que vaig veure en un canal francès que em va semblar bo i fresc.
Es tracta de posar alfàbrega fresca, oli d'oliva i pètals de sal al got de la batedora i tritura-ho ben fi. Escalivem albergínia, al forn o al foc i la pintem amb la salsa. Ens la podem menjar tèbia o fresca del frigorífic (veureu que s'enfosqueix però és igual de bona). L'hem acompanyat d'un roast-beef que sempre en tenim a l'estiu i que en guardem la recepta en un paperet o la trobareu aquí.

Les p'tits papiers, Jane Birkin.

9 comentaris:

  1. el que soposaba...el meu plat favorit amb un pseudopesto...fantàstic!!!!! Ja voldría jo, no tornar de la platja o de la pool, sino tornar de treballar i tenir aquesta esberginia fresca i sabrosa, melosa i vellutada esperant-me per dinar... però ara que hi pensó, me la puc trovar... només me la tinc que fer...no tardaré gaire.
    Petons i bon resto de semana!

    ResponElimina
  2. M'agrada aquesta salseta amb alfàbrega per perfumar l'albergínia. Fresc o tebi, un tast deliciós. Petons.

    ResponElimina
  3. I tant, que estem mandrosos....la mandra no és solament cosa de nens, oi? ÉS un plat ideal per a mi...tots els ingredients m´agraden molt en especial l´alberginia.L' alfàbrega li dóna el toc d´estiu que tots hem estat esperant.

    ResponElimina
  4. Una salseta molt aromàtica. Precisament tinc una jardinera amb una alfàbrega que enamora. M'anirà molt bé aquesta proposta teva!!!
    Petons

    ResponElimina
  5. La albahaca me vuelve loca, y ya en esta forma de pesto sin queso me parece de lo mejor. Un besazo.

    ResponElimina
  6. M'agrada molt la salseta d'alfàbrega! Me l'apunto per a una parrillada de verdures...ha de ser la bomba! I la presentació en forma de timbal preciosa!
    Petons

    ResponElimina
  7. Sembla una combinació fantàstica, i la presentació també. M'agrada molt!
    Marta

    ResponElimina
  8. Quina raó que tens i com vénen de gust aquests plats, una molt bona recepta.

    ResponElimina