Etiquetes

a baixa temperatura acompanyament al buit Alt Camp Alt Empordà amanides amb cervesa amb licor amb vi aperitius arquitectura arrossos art efímer artesans aviram bacallà Bages Baix Camp Baix Ebre barbacoa Barcelona batuts begudes berenars Berguedà blogs amics bolets bombons bunyols calçots Caldos Aneto carabassa caramels carn celíacs cerveses Chartreuse chutneys cítrics còctels colors Conca de Barberà conserves cremes creps croquetes cuina catalana cuina d'aprofitament cuina de proximitat cuina del món cuina per a mandrosos cuinant amb... cuiners i cuineres de fiambrera del nostre hort dolços el galliner el gran recapte enoturisme entrants entrepans escabetxos escumes esmorzars estilisme farina de garrofa fish'n'chips flams flors formatgeries forn forn de vapor fruita fruits secs fumats galetes Garraf gelats Gironès gossos hortalisses horts urbans infusions km0 l'Urgell la Segarra Lékué llegums llibres llocs amb encant magdalenes maionesa Maresme mel melmelades microones Montseny Montsià natura olis recomanats olla de pressió panades pans pasta pastissos peix pel·lícules Penedès pícnic pizzes postres Priorat quiches racó vegà receitas brasileiras receptes exprés receptes musicals restaurants revista Cuina Ribera d'Ebre Rocook salses sandvitxos sense gluten sèries tv slowfood sopes sorbets suflés suquets tallers de cuina Tarragona Tarragonès tempura Terra Alta Thermomix tòfones torrades tradicions truites vegetariana viatges vins recomanats Violeta wok xocolata Xocolates Creo

dimarts, 29 de juliol del 2014

Paella per a nens {amb caldo Aneto}



Quan preparem arròs a casa els nens sempre acaben destriant el peix i les verdures que hi posem. Així que quan vénen a dinar només cal posar-ho tot tallat ben petit i llavors no posen cap pega i s'ho mengen tot. I els adults també. Per a quatre nens amb gana,


Necessitarem:
 - 1 pastanaga
 - 1/2 carabassó
 - 1/2 pebrot
 - 1 sépia
 - 3 talls de gall dindi
 - 100 g de gambetes
 - faves (en tinc de les nostres que vaig congelar)
 - oli d'oliva
 - 250 g d'arròs bomba
 - 1 bric de caldo per a paella valenciana Aneto

Farem:
En una paella de 30 cm. hi posem oli d'oliva per a coure lleugerament les verdures tallades a dauets ben petits i les faves.
També hi coem el gall dindi, la sépia i les gambetes, tot tallat ben petit.
Hi posem l'arròs, tot remenant, i deixant-lo un parell de minuts.
Hi aboquem el caldo que haurem escalfat prèviament.
Ho deixem coure 10 minuts a foc viu i deu minuts a foc més suau.
Retirem del foc i que reposi 5 minuts.

Aquest arròs és treure'l a taula i desaparèixer. Una manera ràpida de preparar-lo i un resultat bo, bo.
Una migdiada i fer unes tandes de parxís per a passar la tarda...
Ella Fitzgerald i Louis Armstrong ens acompanyen, Dream a little dream of me.

3 comentaris:

  1. Quina monada de paella! amb aquesta presentació segur que cap nes, i no tant nen, diu que no!!! bon estiu!

    ResponElimina
  2. Quina paella més mona! La propera vegada m'avises i ve el Boletet a dinar, que li encanta l'arròs ;) petonets

    ResponElimina