Etiquetes

a baixa temperatura acompanyament al buit Alt Camp Alt Empordà amanides amb cervesa amb licor amb vi aperitius arquitectura arrossos art efímer artesans aviram bacallà Bages Baix Camp Baix Ebre barbacoa Barcelona batuts begudes berenars blogs amics bolets bombons bunyols calçots Caldos Aneto carabassa caramels carn celíacs cerveses Chartreuse chutneys cítrics còctels colors Conca de Barberà conserves cremes creps croquetes cuina catalana cuina d'aprofitament cuina de proximitat cuina del món cuina per a mandrosos cuinant amb... cuiners i cuineres de fiambrera del nostre hort dolços el galliner el gran recapte enoturisme entrants entrepans escabetxos escumes esmorzars estilisme farina de garrofa fish'n'chips flams flors formatgeries forn forn de vapor fruita fruits secs fumats galetes Garraf gelats Gironès gossos hortalisses horts urbans infusions km0 l'Urgell la Segarra Lékué llegums llibres llocs amb encant magdalenes maionesa mel melmelades microones Montseny Montsià natura olis recomanats olla de pressió panades pans pasta pastissos peix pel·lícules Penedès pícnic pizzes postres Priorat quiches racó vegà receitas brasileiras receptes exprés receptes musicals restaurants revista Cuina Ribera d'Ebre Rocook salses sandvitxos sense gluten sèries tv slowfood sopes sorbets suflés suquets tallers de cuina Tarragona Tarragonès tempura Terra Alta Thermomix tòfones torrades tradicions truites vegetariana viatges vins recomanats Violeta wok xocolata Xocolates Creo

dilluns, 25 d’agost del 2014

Carabasses {la collita d'enguany}


Les carabasseres han fet bé la seva feina i han sigut molt generoses. Els seus fruits ja ocupen un racó del rebost a l'espera de ser consumits. Tant les carabasses de rabequet com les de cabell d'àngel ens proporcionaran diverses menges que haurem d'anar programant per a més endavant.
I així vindran cremes, sopes, pastissos... que ja són al nostre cap.

The Scientist, Coldplay.

7 comentaris:

  1. Me suenan..... Las fotos son una preciosidad Nani¡¡¡¡ Me encanta la luz que les has dado y ese aire rustico vintage, con cierto misterio, como si de un bogegón de la escuela inglesa se tratase. Una preciosidad¡¡¡¡ Bss

    Virginia "sweet and sour"

    ResponElimina
  2. Quin bé de Déu nena!!!
    Ja anirem veien com les vas gastant :-)
    Ptnts
    Dolça

    ResponElimina
  3. unes fotos presioses la veritat es que es magnific el sidro que deim aquí es bonisim per omplir pastes amb el seu cabel d'angel i la resta una maravella per fer que la cuina de final d'estiu es puguin fer uns plats bonisims amb carabases
    besades menorquines

    ResponElimina
  4. Quina preciositat de fotos Nani, tal i com diu la Virgi...semblen bodegons anglesos.. Fantàstiques!!!! Quin bon treball que fa el teu marit!!!!!!
    Esperan la producció de la cuina violeta sobre la producció de les carbaçes!!!!!

    ResponElimina
  5. La darrera foto especialmente, sembla un cuadro! M'encanta!!! té com la patina del temps!

    ResponElimina
  6. Quina passada de carabasses. El resultat: unas fotos excepcionals!!!!!
    Espero hagis passat un bon estiu.
    Mil petons

    ResponElimina

  7. Nani; La veritat, és que aquestes carabasses, semblen quadres sortits d'algun museu, amb una expressivitat, increíble¡¡. Esperarem que vagis publicant receptes amb aquest ingredient.
    Salutacions a Tarragona i per a tu Nani, una forta abraçada¡¡ :O)

    ResponElimina