Les carabasseres han fet bé la seva feina i han sigut molt generoses. Els seus fruits ja ocupen un racó del rebost a l'espera de ser consumits. Tant les carabasses de rabequet com les de cabell d'àngel ens proporcionaran diverses menges que haurem d'anar programant per a més endavant.
I així vindran cremes, sopes, pastissos... que ja són al nostre cap.
I així vindran cremes, sopes, pastissos... que ja són al nostre cap.
The Scientist, Coldplay.
Me suenan..... Las fotos son una preciosidad Nani¡¡¡¡ Me encanta la luz que les has dado y ese aire rustico vintage, con cierto misterio, como si de un bogegón de la escuela inglesa se tratase. Una preciosidad¡¡¡¡ Bss
ResponEliminaVirginia "sweet and sour"
Quin bé de Déu nena!!!
ResponEliminaJa anirem veien com les vas gastant :-)
Ptnts
Dolça
unes fotos presioses la veritat es que es magnific el sidro que deim aquí es bonisim per omplir pastes amb el seu cabel d'angel i la resta una maravella per fer que la cuina de final d'estiu es puguin fer uns plats bonisims amb carabases
ResponEliminabesades menorquines
Quina preciositat de fotos Nani, tal i com diu la Virgi...semblen bodegons anglesos.. Fantàstiques!!!! Quin bon treball que fa el teu marit!!!!!!
ResponEliminaEsperan la producció de la cuina violeta sobre la producció de les carbaçes!!!!!
La darrera foto especialmente, sembla un cuadro! M'encanta!!! té com la patina del temps!
ResponEliminaQuina passada de carabasses. El resultat: unas fotos excepcionals!!!!!
ResponEliminaEspero hagis passat un bon estiu.
Mil petons
ResponEliminaNani; La veritat, és que aquestes carabasses, semblen quadres sortits d'algun museu, amb una expressivitat, increíble¡¡. Esperarem que vagis publicant receptes amb aquest ingredient.
Salutacions a Tarragona i per a tu Nani, una forta abraçada¡¡ :O)